- 7 Haziran 2017
- 1.171
- 2.068
- 133
- 33
- Konu Sahibi minikkalbim
-
Hee tamambenim kpss ümidim kalmadı zaten 87.5vle atanamadım. İnşallah istediğin bölüm olur. Ama sanmam yani sağlıkta o iki bölüm tıkqncak gibi degil. 80 le dilediğin yere atanırsınKpss de 35 yaş sınırı var ya. Demek istediğimi tam anlatamamışım baştan alayım :) diyelim ki bu sene ebeliği kazandım. 31 yaşında mezun oldum. Kpss den atanmak istiyorum lakin bölümün önü tıkanmış. Bu seferde hemşirelik dgs ye hazırlan oku bitir kpss derken 35 yaş sınırını aşıyorum. Bu durumda bu sene ebelik değilde hemşirelik düşün kazanamazsan seneye girersin diyebilir rsin tabi. O da zor gözüküyor matematik çalışmak başımı ağrıtıyor malesef
Son bi kaç tercihte ebelikte bi çok okulda taban tavan puan belirtilmemiş. Bu da bende acaba ebelik bölğmğnden insanlar umudu kesti mi acaba dedirtiyorHee tamambenim kpss ümidim kalmadı zaten 87.5vle atanamadım. İnşallah istediğin bölüm olur. Ama sanmam yani sağlıkta o iki bölüm tıkqncak gibi degil. 80 le dilediğin yere atanırsın
Lisansdan mı atanamadın canım.adalet şanslı Bi bölüm bence sonuçta avukat olarak çıkıyorsun hukuktan sonra kpss derdin kalmıyor. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.hemişrelik te 35 yaş sınırı var mı? Ben yaş sınırının sadece A grubu atamalarında var sanıyordum sadece genel yetenek genel kültürden girmiyorlar mıHee tamambenim kpss ümidim kalmadı zaten 87.5vle atanamadım. İnşallah istediğin bölüm olur. Ama sanmam yani sağlıkta o iki bölüm tıkqncak gibi degil. 80 le dilediğin yere atanırsın
Aslında bende öyle sanıyordum ama inan Bayadır hiç değişen bişey var mı bilmiyorum. Adalet şanslı gibi ama degil atama merkezi bitti gibi 3 sene önce. Katiplik falan tam 7 kere mülakatta elendim. Önlisans ta zaten atanamadık peşine kamu okudum oda olmadı:)Lisansdan mı atanamadın canım.adalet şanslı Bi bölüm bence sonuçta avukat olarak çıkıyorsun hukuktan sonra kpss derdin kalmıyor. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.hemişrelik te 35 yaş sınırı var mı? Ben yaş sınırının sadece A grubu atamalarında var sanıyordum sadece genel yetenek genel kültürden girmiyorlar mı
Mülakat olan her sınavda malesef şansımızın olmadığını düşünüyorum malesef çok acı ama durum bu tabi istisnalar vardır ama hakkı yanan çok kişi oluyorAslında bende öyle sanıyordum ama inan Bayadır hiç değişen bişey var mı bilmiyorum. Adalet şanslı gibi ama degil atama merkezi bitti gibi 3 sene önce. Katiplik falan tam 7 kere mülakatta elendim. Önlisans ta zaten atanamadık peşine kamu okudum oda olmadı:)
Mulakatta torpili olmayıp kazanan yoktur buna beni kimse inandıramaz :)Mülakat olan her sınavda malesef şansımızın olmadığını düşünüyorum malesef çok acı ama durum bu tabi istisnalar vardır ama hakkı yanan çok kişi oluyor
Bazen çok bunalıyorum uğraşma zaten yine bişey olmayacak okuduğunda kalacaksın diyorum ama yinede Bi umut işte.Mulakatta torpili olmayıp kazanan yoktur buna beni kimse inandıramaz :)
Niye olmasın koy hedefine sen elinden geleni yap takdir Allahtan dünyanın sonu degilki:)Bazen çok bunalıyorum uğraşma zaten yine bişey olmayacak okuduğunda kalacaksın diyorum ama yinede Bi umut işte.
cidden yok mu sınır?Lisansdan mı atanamadın canım.adalet şanslı Bi bölüm bence sonuçta avukat olarak çıkıyorsun hukuktan sonra kpss derdin kalmıyor. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin.hemişrelik te 35 yaş sınırı var mı? Ben yaş sınırının sadece A grubu atamalarında var sanıyordum sadece genel yetenek genel kültürden girmiyorlar mı
Bence iyice araştır yanlış bilgi vermeyelim ama hemşirelik kpss b grubundan mı alım yapıyor. Kariyer memurluklarda yaş sınırı var diye biliyorum bencidden yok mu sınır?
Evet b grubundan alıyorBence iyice araştır yanlış bilgi vermeyelim ama hemşirelik kpss b grubundan mı alım yapıyor. Kariyer memurluklarda yaş sınırı var diye biliyorum ben
Hemşirelik puanı yüksek diye mi düşünüyordun ebeliği canım. Moralini bozma inşallah onu kazanırsınKızlar benim moral sıffırr sıffırr sıffırrkendi bölümümden ebeliğe geçiş yapamadığımı öğrendim. Sadece hemşirelik geçebiliyorum
Evet canım evliyim. Bugün çok iş var ama inşallah hızlıca bitirip çalışmak istiyorum. Vakit buldukça çalışmaya gayret ediyorum inşallah emeklerimizin karşılığını alırız. sende girecek misin dgs ye.canım evlisin sanırım ders çalışabiliyor musun ?
Ben evdeyim aslında vaktim var tabi boş yere harcamasam daha çok vaktim kalacak hergün yazalım ne yaptığımızı aslında biz diğer arkadaşlarla yazıyorduk ama biraz yavaşladık tam oturtamadık ders programını o yüzden aksamalar oldu.evet giricem canım. sayısalcıyım. evliyim ve istanbulda kazanmam gerekiyor okulu mimarlık istiyorum bende. ama işe gittiğim için pek düzenli ders çalışamıyorum. Allahtan matematikten temelim var o yüzden inşşş kazanırım. bence düzenli ders çalışalım ve ne yaptığımızı burdan yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?