• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Kızlar yavaştan gidiyorsunuz hadi bakalım... Ben Eşitsizlikleri bitirdim, mutlak değere geçicem.. evde resmen programa göre yaşıyorum. saat dakika atlamamaya çalışıyorum. yoksa ipin ucunu kaçırmam an meselesi.. dersten sonra pilates yapıyorum biraz kilo almışımda o yüzden zaman benim için çok önemli.. ehh birde kızım var işim çok zor.
Evlisin:KK57:
Çocuğun var :KK57:
Sanırım çalışıyordun:KK57:
Ayrıyetten plates yapıyosun:KK57:
Ve ders çalışmaya vaktin kalıyor:KK57:

bu soruyu çözebiliyo musunuz kızlar :(
20190227_212202.jpg

Merhaba kızlar :) Allah zihin açıklığı versin bende dgs ye hukuk için gircem inşallah. Cok çalısamıyorum ders 2.5 yasında oglum var ve hamileyim denemeler de idare eder sonuçlar özelde olsa gelir gibi.

Merhaba kızlar :) Allah zihin açıklığı versin bende dgs ye hukuk için gircem inşallah. Cok çalısamıyorum ders 2.5 yasında oglum var ve hamileyim denemeler de idare eder sonuçlar özelde olsa gelir gibi.
Hoşgeldin canım. Aminn hepimize inşallah zihin açıklığı versin. Denemeler sınava kadar daha da iyi olur canım. Bizlerde gayret ediyoruz ama inşallah sonucu güzel olur. Evde kendin mi çalışıyorsun dershaneye gidiyor musun

Hoşgeldin canım. Aminn hepimize inşallah zihin açıklığı versin. Denemeler sınava kadar daha da iyi olur canım. Bizlerde gayret ediyoruz ama inşallah sonucu güzel olur. Evde kendin mi çalışıyorsun dershaneye gidiyor musun
Evdeyim kuzum dersaneye malesef gidemem :) He ya Allah hayırlısını versin biz Yapabildiğimiz kadar yap alımda takdir Allahtan :)

merhaba :) valla bebişli bebişli hatunlar vakit ayırabiliyor. çöpsüz üzüm sayılırım utanıyorum kendimden

Kızlar ya hep matematik mi çalışıyorsunuz Türkçeyi napıyosunuz.
sayısaldan gireceğim için. son 1-2 ay bakarım (en kötü ihtimal)
eğer orta derece matematiğim olursa ufaktan başlayabilirim Türkçe ye. sayısala pek bi yararı olmazmış 0.5 puan haricinde. şansımı yükseltmeye çalışırım bakalım.

sayısaldan gireceğim için. son 1-2 ay bakarım (en kötü ihtimal)
eğer orta derece matematiğim olursa ufaktan başlayabilirim Türkçe ye. sayısala pek bi yararı olmazmış 0.5 puan haricinde. şansımı yükseltmeye çalışırım bakalım.
Aslında banada matematik çok az puan getiriyor ama Türkçe çok iyi yapsam da yinede matematik yapmam lazım o yüzden matematik konuları hemen bitse Türkçeye de ağırlık verebilsem iyi olacak

Aslında banada matematik çok az puan getiriyor ama Türkçe çok iyi yapsam da yinede matematik yapmam lazım o yüzden matematik konuları hemen bitse Türkçeye de ağırlık verebilsem iyi olacak
halledeceğiz inşallah :) bu sene olmazsa seneye tekrar girme düşüncen var mı?

Ne bileyim ya bu sene olmazsa belki girerim yine çünkü 2020 de kpss var onada hazırlık olur ama yıllar geçtikçe okumak zor olacak diye korkuyorum bu sene hepimiz kazanalım. Amin

merhaba :) valla bebişli bebişli hatunlar vakit ayırabiliyor. çöpsüz üzüm sayılırım utanıyorum kendimden
Biliyor musun insan cocugu için yapıyor ilerde daha güzel bir gelecek için. Bu günlerini boş geçirme canım. Bak 28 yaşındayım bu sene başlasam 31 de okul biter ama benim umrumda degil kaçta bitcegi falan. Yeterli meyvasını alayım. Zor bi dönem belki ama sonrası güzel olcak :)

Biliyor musun insan cocugu için yapıyor ilerde daha güzel bir gelecek için. Bu günlerini boş geçirme canım. Bak 28 yaşındayım bu sene başlasam 31 de okul biter ama benim umrumda degil kaçta bitcegi falan. Yeterli meyvasını alayım. Zor bi dönem belki ama sonrası güzel olcak :)
yaşıtmışız :) benide en çok yaş korkutuyor. hemşirelik ve ebelik düşünüyorum. şayet ebelik seçersem ve okul bitince önü tıkanırsa telafi etmek amacıyla tekrar hemşireliğe hazırlanamam. azim var da yaş engel

yaşıtmışız :) benide en çok yaş korkutuyor. hemşirelik ve ebelik düşünüyorum. şayet ebelik seçersem ve okul bitince önü tıkanırsa telafi etmek amacıyla tekrar hemşireliğe hazırlanamam. azim var da yaş engel
Yasında ne var artık herkes bu yaşlarda okuyor. Vaktinde okuduğumuz bölümlerde is olmayınca kafalar yeni dann ediyor :)

Yasında ne var artık herkes bu yaşlarda okuyor. Vaktinde okuduğumuz bölümlerde is olmayınca kafalar yeni dann ediyor :)
Kpss de 35 yaş sınırı var ya. Demek istediğimi tam anlatamamışım baştan alayım :) diyelim ki bu sene ebeliği kazandım. 31 yaşında mezun oldum. Kpss den atanmak istiyorum lakin bölümün önü tıkanmış. Bu seferde hemşirelik dgs ye hazırlan oku bitir kpss derken 35 yaş sınırını aşıyorum. Bu durumda bu sene ebelik değilde hemşirelik düşün kazanamazsan seneye girersin diyebilir rsin tabi. O da zor gözüküyor matematik çalışmak başımı ağrıtıyor malesef

Back