- 11 Mayıs 2011
- 7.155
- 3.947
- 373
- Konu Sahibi minikkalbim
-
EvlisinKızlar yavaştan gidiyorsunuz hadi bakalım... Ben Eşitsizlikleri bitirdim, mutlak değere geçicem.. evde resmen programa göre yaşıyorum. saat dakika atlamamaya çalışıyorum. yoksa ipin ucunu kaçırmam an meselesi.. dersten sonra pilates yapıyorum biraz kilo almışımda o yüzden zaman benim için çok önemli.. ehh birde kızım var işim çok zor.
Güldürdün beniEvlisin
Çocuğun var
Sanırım çalışıyordun
Ayrıyetten plates yapıyosun
Ve ders çalışmaya vaktin kalıyor
Hoşgeldin canım. Aminn hepimize inşallah zihin açıklığı versin. Denemeler sınava kadar daha da iyi olur canım. Bizlerde gayret ediyoruz ama inşallah sonucu güzel olur. Evde kendin mi çalışıyorsun dershaneye gidiyor musunMerhaba kızlar :) Allah zihin açıklığı versin bende dgs ye hukuk için gircem inşallah. Cok çalısamıyorum ders 2.5 yasında oglum var ve hamileyim denemeler de idare eder sonuçlar özelde olsa gelir gibi.
Beynim yandıbu soruyu çözebiliyo musunuz kızlarEki Görüntüle 2240053
Evdeyim kuzum dersaneye malesef gidemem :) He ya Allah hayırlısını versin biz Yapabildiğimiz kadar yap alımda takdir Allahtan :)Hoşgeldin canım. Aminn hepimize inşallah zihin açıklığı versin. Denemeler sınava kadar daha da iyi olur canım. Bizlerde gayret ediyoruz ama inşallah sonucu güzel olur. Evde kendin mi çalışıyorsun dershaneye gidiyor musun
maşallah azcık gözüm kaldı gaza geldim rasyonel sayılara geçtim :)Güldürdün beniNameles ya o gözler harika maşallah diyelim arkadaşa bizde öyle olmak istiyoruz ama
merhaba :) valla bebişli bebişli hatunlar vakit ayırabiliyor. çöpsüz üzüm sayılırım utanıyorum kendimdenMerhaba kızlar :) Allah zihin açıklığı versin bende dgs ye hukuk için gircem inşallah. Cok çalısamıyorum ders 2.5 yasında oglum var ve hamileyim denemeler de idare eder sonuçlar özelde olsa gelir gibi.
sayısaldan gireceğim için. son 1-2 ay bakarım (en kötü ihtimal)Kızlar ya hep matematik mi çalışıyorsunuz Türkçeyi napıyosunuz.
Aslında banada matematik çok az puan getiriyor ama Türkçe çok iyi yapsam da yinede matematik yapmam lazım o yüzden matematik konuları hemen bitse Türkçeye de ağırlık verebilsem iyi olacaksayısaldan gireceğim için. son 1-2 ay bakarım (en kötü ihtimal)
eğer orta derece matematiğim olursa ufaktan başlayabilirim Türkçe ye. sayısala pek bi yararı olmazmış 0.5 puan haricinde. şansımı yükseltmeye çalışırım bakalım.
halledeceğiz inşallah :) bu sene olmazsa seneye tekrar girme düşüncen var mı?Aslında banada matematik çok az puan getiriyor ama Türkçe çok iyi yapsam da yinede matematik yapmam lazım o yüzden matematik konuları hemen bitse Türkçeye de ağırlık verebilsem iyi olacak
halledeceğiz inşallah :) bu sene olmazsa seneye tekrar girme düşüncen var mı?
Ne bileyim ya bu sene olmazsa belki girerim yine çünkü 2020 de kpss var onada hazırlık olur ama yıllar geçtikçe okumak zor olacak diye korkuyorum bu sene hepimiz kazanalım. Aminhalledeceğiz inşallah :) bu sene olmazsa seneye tekrar girme düşüncen var mı?
Biliyor musun insan cocugu için yapıyor ilerde daha güzel bir gelecek için. Bu günlerini boş geçirme canım. Bak 28 yaşındayım bu sene başlasam 31 de okul biter ama benim umrumda degil kaçta bitcegi falan. Yeterli meyvasını alayım. Zor bi dönem belki ama sonrası güzel olcak :)merhaba :) valla bebişli bebişli hatunlar vakit ayırabiliyor. çöpsüz üzüm sayılırım utanıyorum kendimden
yaşıtmışız :) benide en çok yaş korkutuyor. hemşirelik ve ebelik düşünüyorum. şayet ebelik seçersem ve okul bitince önü tıkanırsa telafi etmek amacıyla tekrar hemşireliğe hazırlanamam. azim var da yaş engelBiliyor musun insan cocugu için yapıyor ilerde daha güzel bir gelecek için. Bu günlerini boş geçirme canım. Bak 28 yaşındayım bu sene başlasam 31 de okul biter ama benim umrumda degil kaçta bitcegi falan. Yeterli meyvasını alayım. Zor bi dönem belki ama sonrası güzel olcak :)
inşallah :)Günaydın şekerler. Bugün hepimiz için bol çalışmalı günler diliyorum
Yasında ne var artık herkes bu yaşlarda okuyor. Vaktinde okuduğumuz bölümlerde is olmayınca kafalar yeni dann ediyor :)yaşıtmışız :) benide en çok yaş korkutuyor. hemşirelik ve ebelik düşünüyorum. şayet ebelik seçersem ve okul bitince önü tıkanırsa telafi etmek amacıyla tekrar hemşireliğe hazırlanamam. azim var da yaş engel
Kpss de 35 yaş sınırı var ya. Demek istediğimi tam anlatamamışım baştan alayım :) diyelim ki bu sene ebeliği kazandım. 31 yaşında mezun oldum. Kpss den atanmak istiyorum lakin bölümün önü tıkanmış. Bu seferde hemşirelik dgs ye hazırlan oku bitir kpss derken 35 yaş sınırını aşıyorum. Bu durumda bu sene ebelik değilde hemşirelik düşün kazanamazsan seneye girersin diyebilir rsin tabi. O da zor gözüküyor matematik çalışmak başımı ağrıtıyor malesefYasında ne var artık herkes bu yaşlarda okuyor. Vaktinde okuduğumuz bölümlerde is olmayınca kafalar yeni dann ediyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?