• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Ben de daha başlayamadım temizlik yemek çamaşır ütü var daha bekliyor . Sen niye çalışmadın ara verince derss isteksizlik oluyo bende sende de öyle mi oldu acaba
Zamanımı yönetemedim şimdi başlayım desem uyku bastırdı bi tokata ihtiyacım var galiba

Hızlı ilerleyeyim dedim ama soru çözemedim o yüzden asal çarpanlara ayırmadan tekrar başladım konuya bakıp soru çözmek istiyorum. Sen ilerledin mi baya
Ebob ekok tam oturmamıştı. Hocalara geldik diye bi kanal var youtube da. Bide orda izledim soru çözmeyi akşama bıraktım

Düz memurluk için 2020 de girmen lazım ama mühendisler nasıl oluyo tam bende bilmiyorum sen bu seneden başla çalışmaya zaman çabuk geçiyor zaten. Öğretmenlik olarak da bilgisayar öğretmeni atama sayısı nasıl bilmiyorum puan da yüksek diye duymuştum.bide örgün okuyamam diye ilitama yöneldim ama ne bileyim ya şimdilik mat konularına bakayım diyorum yanında da Türkçe soru çözmek hedefim tabi yapabiliyor muyum orası muamma başvuru anında karar veririm artık.
Canım eşim bilgisayar mezunu, arkadaşları öğretmenlik mezunu.. eşim 6 yıldır kamu görevinde çalışıyor ama arkadaşları henüz atanamadı. Üstelik Ankara Üniversitesi mezunu, demem o ki öğretmenlik çok çok zor, mühendislik sanki daha cazip gibi ama fikir senin tabi

Kızlar yavaştan gidiyorsunuz hadi bakalım... Ben Eşitsizlikleri bitirdim, mutlak değere geçicem.. evde resmen programa göre yaşıyorum. saat dakika atlamamaya çalışıyorum. yoksa ipin ucunu kaçırmam an meselesi.. dersten sonra pilates yapıyorum biraz kilo almışımda o yüzden zaman benim için çok önemli.. ehh birde kızım var işim çok zor.

Canım eşim bilgisayar mezunu, arkadaşları öğretmenlik mezunu.. eşim 6 yıldır kamu görevinde çalışıyor ama arkadaşları henüz atanamadı. Üstelik Ankara Üniversitesi mezunu, demem o ki öğretmenlik çok çok zor, mühendislik sanki daha cazip gibi ama fikir senin tabi
Kpss de bilgisayar öğretmenliği de mühendislik te yüksek puanları özel de mühendis olarak çalışmak mümkün ama o da deneyim ister. Ve gerçekten yazılım konusunda iddialı olmak gerekir diye düşünüyorum belki yanlış düşünüyorumdur ama bilemiyorum. Ben aynı zamanda ilahiyat okumuştum ordan belki daha kolay mı olur diyorum ama ordada hep mülakat var kurum sınavlarında.yanlış karar verip keşke demek istemiyorum çünkü artık yaş geçiyo boşa emek harcamak istemiyorum açıkcası. Emek veren herkes karşılığı alsın inşallah ne diyelim

Kızlar yavaştan gidiyorsunuz hadi bakalım... Ben Eşitsizlikleri bitirdim, mutlak değere geçicem.. evde resmen programa göre yaşıyorum. saat dakika atlamamaya çalışıyorum. yoksa ipin ucunu kaçırmam an meselesi.. dersten sonra pilates yapıyorum biraz kilo almışımda o yüzden zaman benim için çok önemli.. ehh birde kızım var işim çok zor.
Azmine hayran kaldım canım yaa bizede bulaştır. Bende her derse başladığımda aklıma atıştırmalık bişeyler geliyo böyle giderse yandım sınava kadar iyice kilo alırım. Hız veriyorum bu günden itibaren bende

Back