2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Kızlar nasıl gidiyor ben bir haftadır aralıksız 10 saat çalışıyorum hiç kafam almıyor artık birşey. Problem ler konusunu hiç yapamıyorum napıcam hangi hocaya dinlicem karışımı problem leri kabus um oldu artık yaa varmı sizde konu özeti Video dinleyince hiç bişi anlamıyorum

Merhaba canım şehir dışındaydım o yüzden hiç çalışmadım 3 4 gün boş geçti malesef. İlyas güneş hoca var onu herkes çok beğeniyor ben Bi kaç videosunu izledim gerçekten güzel. Problemler konusuna şuan kendim çalışıyorum yapamazsam eğer öyle izlicem bende. 10 saat çok uzun Bi zaman canım verimli oluyorsa güzel ama çok yüklenince anlamaman normal

Evet gerçekten uzun zaman ama problemler den vazgeçtim artık kafam okadar bulanık ki okuduğumu bile anlamamaya başladım artık sosyal hayattan tamamen koptum gece yatıyorum kafamda hala soru Problem uyuyamıyorum bile çok az zaman kaldı. Ne demişler zamanında yürümezsen şimdi koşmak zorunda kalırsın vaziyet aynen bu şekilde

Merhaba canım bugün nasılsın hangi konudasın bende problemlerdeyim soru çözmeye çalışıyorum kendimce ama bakalım nasıl olacak

Merhaba canım bugün nasılsın hangi konudasın bende problemlerdeyim soru çözmeye çalışıyorum kendimce ama bakalım nasıl olacak
Canım mesajını şimdi gördüm kusura bakma. Oran orantı yi dinliyorum ilyas hocadan zaten kendi kendime o konuda temel atmıştım ama problemlere bakınca yapamıyorum oyuzden Video dinleyip not alıyorum o şekilde ilerliyorum senin nasıl gidiyor

Bende soru çözüyorum problemlerden karışık olarak çözümlerine bakıyorum yapamadıklarımın çok zorlayıcı sorular değil şimdilik baktıklarım temel seviye.diğer arkadaşlardan da kimse girmiyor sıkıldım ya kimse olmayınca motivasyonum düşüyor.

G Gandree92 canım ya türkçe dgs de dilbilgisi anlatım bozukluğu noktalama işaretleri falan çıkıyor mu çok şaşkınım şuan onlar yok diye biliyordum ben dgs konuları yazınca hepsi çıkıyor. sen dershaneye gidiyordun dimi bilgin vardır diye düşündüm ama

kuzum ben onlar çıkıyor diye biliyorum biz dershane de şuan cümlede anlam dayız sanırım ama nette yazan doğrudur yani noktalama işareti var diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…