- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 32
Amiin canım hepimize hayır uğur getirsin inşallahHoşgeldin canım :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)
Bugündü canım bat. Ama geçen ayda 5 gün gecikmiştim onun için yapmak istemedim. Tabi evde test olmamasınında payı var bundaKaç günün kaldı :)
Ya işin kötüsü bende testte yok yoksa şimdiye 1000 kere yapmıştımBen de inan kiElimde 2 testim kaldı
Ya işin kötüsü bende testte yok yoksa şimdiye 1000 kere yapmıştımEşimde evde yok 4-12 çalışıyor bugün 12.30a kadar sızmazsam nöbetçi eczane yolu tutcam kocişimle heralde
Hayırlı olsun topik 2019 anne adaylari. Hepinizin hayırlı haberlerini en kısa sürede alalım inşaallah...
Rabbim hepinizin gobislerini doldursun insaallah
Valla utanıyorumda eczanelerden gebelik testi almayaSabaha kadar dişini sık le
netten al canım 10 adet 12 tl almıştım ben :))Valla utanıyorumda eczanelerden gebelik testi almayaZaten küçük ildeyiz herkes birbirini tanıyor ödüm kopuyor biri görecek duyacak diye
Allah razı olsun canım benim, Sağlıkla kucağına al inşaallah :) bizleri de duanda unutma
erken değil mi kız hep erkenden başlıyor mu belirtilerSabah test yapmak istiyorum ama yapamamgöğüslerim ağrıyor regl belirtisi
işin ucu kaçıyor battan 1 hafta önce başlıyorum yapmaya falan sıkıntıya giriyorum ister istemez. İradeli değilim hiç sabırsızım biraznetten al canım 10 adet 12 tl almıştım ben :))
Ay yap bence varsa çıkar kuzm :)) hadi hayrlısı inşallahhh vardır:)Bugündü canım bat. Ama geçen ayda 5 gün gecikmiştim onun için yapmak istemedim. Tabi evde test olmamasınında payı var bunda
Ya işin kötüsü bende testte yok yoksa şimdiye 1000 kere yapmıştımEşimde evde yok 4-12 çalışıyor bugün 12.30a kadar sızmazsam nöbetçi eczane yolu tutcam kocişimle heralde
ahahhişin ucu kaçıyor battan 1 hafta önce başlıyorum yapmaya falan sıkıntıya giriyorum ister istemez. İradeli değilim hiç sabırsızım biraz2 aydır bilerek almıyorum yani kuzum
ovu testi falan kullandın mı canım takip ediyo musunahahhSen uslu dur o zaman kuzum
ovu testi falan kullandın mı canım takip ediyo musun
Ay-hal inş yaa allah bütün isteyenlere nasiip etsinnn
hsg korkulu rüyam benimyok canım hiç kullanmadım, yumurtlama günlerim kendini belli ediyor. Sorunum tüplerimde galiba :)
Belirtilerin neler canım peki ? Suanda hamişsen bilgi olsun burdayok canım hiç kullanmadım, yumurtlama günlerim kendini belli ediyor. Sorunum tüplerimde galiba :)
Ben korkmuyorum kuzum bebiş için değer yaa.hsg korkulu rüyam benimBende hep solda hissediyorum herşeyi yumurtlama vs. Sağ tıkalı mı acep diye düşünmeden edemiyorum gerçi alakası var mı bilmiyorum ama. Çektircek misin sen doktorun dedi mi birşey.. Şu kadar dene olmazsa çekelim gibisinden
Belirtilerin neler canım peki ? Suanda hamişsen bilgi olsun burda
Yok be kuzu niye kötü düşünüyosun ki. Şuan sana öyle geliyor bence hala gebelik olmadığı için. Pozitif düşün pozitif geri dönsün :))Ben korkmuyorum kuzum bebiş için değer yaa.
Evet yeni evlisin 1 yıl dene, 1 yıldan önce rahim filmi önermiyoruz dedi :) ben de hep sağ taraftan ağrım oluyor. sanırım ikisi de kapalı benim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?