Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun topik beni unutmamışsın :)
Hoş buldum bebeğimİnaşalllllahh, hoşgeldin bacım
Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay dediler mayısta geçirdim hala tık yok, yaklaşıyorum galiba ama bu ay tutmamıştır düzenli ilişki olmadı
Teşekkür ederim canım :) güzel haberler alırız inşallahHoşgeldin :) Hepimize hayır Getirsin :)
Dün şeyma yok diye yazdıramadın, buraya yazmak istedim canım :)
amin canım benim inşaallahTeşekkür ederim canım :) güzel haberler alırız inşallah
R4bi4 aslında biz korunuyorduk plansız bir şeklde bu ay 2kez korunmasız ilişki oldu kasık agrım falan olunca erken belirtilere bakayım dedim canım burda buldum kendimi
14 aylık bir kızım var canım olursada hayırlısı diyelim :) sevinirim yaniAh canım :) erken belirtilerde kasık ağrısı oluyor, ama mühim olan sen bebek istiyor musun yani olsa fena olmaz demi :)
14 aylık bir kızım var canım olursada hayırlısı diyelim :) sevinirim yani
Saol canım benim :)) bakalım bu ay varsa vardır yoksa sıkı korunurum artık :)Aa maşaallah Allah bağışlasın canım :) ama daha minnak kızın :) Hayırlısı olsun inşallah bal :)
merhaba canım hoşgeldin, topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :) bat tarihin kaç canım
Tutunur inşallah bebişinArkadaşlar merhaba bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım heyecanla sonucu bekliyorum. Bu arada bat 20 ağustos, beni de ekler misiniiz
Amiin canım hepimizinki tutunsun. Aralıkta bi kaybım var, bu kez sağlıkla gelsin inşallah bebişimTutunur inşallah bebişin
Çok teşekkürler cnm Şuan adetimin ilk günündeyim 4 günü gidip hormon testi yapılacak bende uzun zamandır deneyip kalamaynlardanım bir sorun olmadığı hal de bu ay da yumurtlama olmamış ve kiste çevirmiş yumurtlayamadığım için inşallah tedavilerden sonra bir sonuç alırım
Arkadaşlar merhaba bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım heyecanla sonucu bekliyorum. Bu arada bat 20 ağustos, beni de ekler misiniiz
Kaç günün kaldı :)Felaket test yapasım geldi ya kendimi kandırmam lazım bir şekilde yapmamak için
Felaket test yapasım geldi ya kendimi kandırmam lazım bir şekilde yapmamak için