• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R4bi4 R4bi4 aslında biz korunuyorduk plansız bir şeklde bu ay 2kez korunmasız ilişki oldu kasık agrım falan olunca erken belirtilere bakayım dedim canım burda buldum kendimi

R4bi4 R4bi4 aslında biz korunuyorduk plansız bir şeklde bu ay 2kez korunmasız ilişki oldu kasık agrım falan olunca erken belirtilere bakayım dedim canım burda buldum kendimi

Ah canım :) erken belirtilerde kasık ağrısı oluyor, ama mühim olan sen bebek istiyor musun yani olsa fena olmaz demi :)

Arkadaşlar merhaba bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım heyecanla sonucu bekliyorum. Bu arada bat 20 ağustos, beni de ekler misiniiz

merhaba canım hoşgeldin, topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :) bat tarihin kaç canım

Çok teşekkürler cnm Şuan adetimin ilk günündeyim 4 günü gidip hormon testi yapılacak bende uzun zamandır deneyip kalamaynlardanım bir sorun olmadığı hal de bu ay da yumurtlama olmamış ve kiste çevirmiş yumurtlayamadığım için inşallah tedavilerden sonra bir sonuç alırım

Çok teşekkürler cnm Şuan adetimin ilk günündeyim 4 günü gidip hormon testi yapılacak bende uzun zamandır deneyip kalamaynlardanım bir sorun olmadığı hal de bu ay da yumurtlama olmamış ve kiste çevirmiş yumurtlayamadığım için inşallah tedavilerden sonra bir sonuç alırım

Benim bildiğim adetin 2 yada 3. günü hormon testi yapılır kuzum. yine de doktor daha iyi bilir :) Hiç canını sıkma. Allah hiçbir emeği zayi etmez :)

Arkadaşlar merhaba bu ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım heyecanla sonucu bekliyorum. Bu arada bat 20 ağustos, beni de ekler misiniiz

Hoşgeldin canım :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)

Back