Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir canım doktorlar iyisini bilir zaten, sorun yok dediyse takılacak bir durum yoktur

ohh o zaman kesin gelir bebişin canım :)

Beni de baya etkilemişti ama son iki aydır saldım nasibimde varsa hayırlı vakitte gelir inşallah tez vakitte dolar inşallah senin göbüşünde

Doktor bi sorun yok dedi canım ama hsg çektiricem inşaallah, kesin sorun tüplerdedir :/
Ben onu da çektirdim o da açık nasip artık diyip saldım :) eğer istanbuldaysan benim hsg çok sorunsuz geçti 0 acı. Özelden paylaşabilirim yerini

ohh o zaman kesin gelir bebişin canım :)
Test yapmaya korkar olduk ya bu bekleyiş yoruyor insanı, ben artık testimde çizgi aramak istemiyorum kabak gibi çıksın ortaya istiyorum.Nasip olur umarım hepimize 2. çizgiyi görmek.
Rabbim nasip etmişse olucaktir elbet inş biran önce gelirlerde bizde rahatlasak
İnşallah yazcamda korktum kedicikler gibi oldu maşallah inşallah

hahayttt

Ben onu da çektirdim o da açık nasip artık diyip saldım :) eğer istanbuldaysan benim hsg çok sorunsuz geçti 0 acı. Özelden paylaşabilirim yerini

Bolu'ya taşındım canım, Ankaradaydım :) Özelde mi çektirdin :)

Selam kızlar iyi akşamlar bende sizin gibi bebiş bekleyenlerdenim bu ay tutmadı yine yumurtlama olmadığı için kiste çevirmiş inşallah kısa sürede bizde kucaklarımıza almayı nasip eder allahım

Bugun adetin 3. Günündeyim.
Bir dahaki bat 8 Eylül benim de.

9 haftalık gebeyken kaybettim bebeğimi. kürtajdan beri 9 aydır beklemedeyiz. Allah hakkımızda hayırlısını saglıkla sıhhatle versin tez zamanda.

Hoşgeldin canım topiğimiz sana da bereket ve Uğur Getirsin inşaallah :)

Selam kızlar iyi akşamlar bende sizin gibi bebiş bekleyenlerdenim bu ay tutmadı yine yumurtlama olmadığı için kiste çevirmiş inşallah kısa sürede bizde kucaklarımıza almayı nasip eder allahım

merhaba canım hoşgeldin, topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :) bat tarihin kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…