- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Olabilir canım doktorlar iyisini bilir zaten, sorun yok dediyse takılacak bir durum yokturkuzum herşey normal sadece eşimde morfoloji %1 çıktı ama sperm sayisi ve hareketliliği yuksek diye doktor onu çok takmayın olur çocuğunuz dedi birde özel hastanelerde morfolojiyi bilerek dusukdüşük gösteriyorlar dedi
ohh o zaman kesin gelir bebişin canım :)Yok kuzum bu ay dediğim gibi ilişki günlerini bile takvime girmedim ovulasyon günüm ne zamandı bilmiyordum. Battan bile son 1 gün kala programdan şans eseri bildirim gelince haberim oldu.Sıfır stres olursa olur olmazsa olmaz modundayım hatta :)
Rabbim nasip etmişse olucaktir elbet inş biran önce gelirlerde bizde rahatlasakOlabilir canım doktorlar iyisini bilir zaten, sorun yok dediyse takılacak bir durum yoktur
Beni de baya etkilemişti ama son iki aydır saldım nasibimde varsa hayırlı vakitte gelir inşallahÇok kalp kırıklığı ve üzüntü yaşadım o ay ama olacak derken 3 ay geçmiş bile benim. Herkeste aynı olmuyormuş demek ki biz şanssız kesimdeniz galibaHayırlısıyla dolcak göbüşlerimiz yakında umarım
Ben onu da çektirdim o da açık nasip artık diyip saldım :) eğer istanbuldaysan benim hsg çok sorunsuz geçti 0 acı. Özelden paylaşabilirim yeriniDoktor bi sorun yok dedi canım ama hsg çektiricem inşaallah, kesin sorun tüplerdedir :/
Test yapmaya korkar olduk ya bu bekleyiş yoruyor insanı, ben artık testimde çizgi aramak istemiyorum kabak gibi çıksın ortaya istiyorum.ohh o zaman kesin gelir bebişin canım :)
İnşallah yazcamda korktum kedicikler gibi oldu maşallah inşallahRabbim nasip etmişse olucaktir elbet inş biran önce gelirlerde bizde rahatlasak
hahaytttTest yapmaya korkar olduk ya bu bekleyiş yoruyor insanı, ben artık testimde çizgi aramak istemiyorum kabak gibi çıksın ortaya istiyorum.Nasip olur umarım hepimize 2. çizgiyi görmek.
İnşallah yazcamda korktum kedicikler gibi oldu maşallah inşallah
Hiç valla bu ay klomen ve ovitrelle kullandım 8. Gündeyim bugün sende durumlar neSon durumlar nasıl canım :)
benimde bat 25 agustos 27 agustosta evlilik yildonumu inssalh yapariz canim supriz :)20 ağustos evlilik yıl dönümümüz kızlar, inşaallah eşime sürpriz olur
Ben onu da çektirdim o da açık nasip artık diyip saldım :) eğer istanbuldaysan benim hsg çok sorunsuz geçti 0 acı. Özelden paylaşabilirim yerini
Allahım ya mucize olsun lütfenbenimde bat 25 agustos 27 agustosta evlilik yildonumu inssalh yapariz canim supriz :)
Ben de yerimde sayıyorum canım, değişen bir şey yokHiç valla bu ay klomen ve ovitrelle kullandım 8. Gündeyim bugün sende durumlar ne
İki ameliyat, 2 tüp bebek denemesinden sonra dün hamile olduğumu öğrendim. Ve doğal yolla.
526 çıktı betahcg.
Bu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
1-turko2727 25 Ağustos
2-R4bi4 15 Ağustos
3- @_LiteraRy_ 19 Ağustos
4- @nyks_42 25 Ağustos
5- @Fairytale35 18 Ağustos
6- @compeng 14 Ağustos
7-pawlover 20 Ağustos
8- @zynpzn8989 15 Ağustos
9- @Zeyah3917 16 Ağustos
11-MLKn 11 Ağustos
Bugun adetin 3. Günündeyim.
Bir dahaki bat 8 Eylül benim de.
9 haftalık gebeyken kaybettim bebeğimi. kürtajdan beri 9 aydır beklemedeyiz. Allah hakkımızda hayırlısını saglıkla sıhhatle versin tez zamanda.
Selam kızlar iyi akşamlar bende sizin gibi bebiş bekleyenlerdenim bu ay tutmadı yine yumurtlama olmadığı için kiste çevirmiş inşallah kısa sürede bizde kucaklarımıza almayı nasip eder allahım
İki ameliyat, 2 tüp bebek denemesinden sonra dün hamile olduğumu öğrendim. Ve doğal yolla.
526 çıktı betahcg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?