• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama belirtilerim mi canım. Sağ kasıgımda ağrı ve batma oluyor, bi de afedersin uzayan akıntı oluyor. yumurta akı kıvamı derler ya :/ yumurta çatladıktan sonra belirtiler kayboluyor. bazen de göğüslerde ağrı oluyor :)
Yok kuzum suanki belirtilerin ;)

Yok be kuzu niye kötü düşünüyosun ki. Şuan sana öyle geliyor bence hala gebelik olmadığı için. Pozitif düşün pozitif geri dönsün :))
Yok canım ben hacamat oldum. yapan bayan tüpler tıkalı dedi. bi de adaçayı yağı kullanmıştım. ağzıma mentol kokusu gelmedi. tüpleri açık olanlar ağzında bu kokuyu hissediyorlarmış.

Bi de sarımsak var. Ona da 2 çizik atıp gazlı beze sarıyosun. vajene yerleştriyosun, agzına sarımsak kokusu gelmezse tüpler kapalı demekmiş :(

Benim bildiğim adetin 2 yada 3. günü hormon testi yapılır kuzum. yine de doktor daha iyi bilir :) Hiç canını sıkma. Allah hiçbir emeği zayi etmez :)

Bende öyle biliyorum cnm da 4 gün gel daha iyi çıkar o Zaman hormonlar bazen 3 günde yapılabiliyor dedi 3 de pazara denk geliyor mecbur oazartesi gidicem

Bende öyle biliyorum cnm da 4 gün gel daha iyi çıkar o Zaman hormonlar bazen 3 günde yapılabiliyor dedi 3 de pazara denk geliyor mecbur oazartesi gidicem
İnşaallah tertemiz bir sonuç alırsın kuzum :) geçmiş olsun şimdiden :)

Yok canım ben hacamat oldum. yapan bayan tüpler tıkalı dedi. bi de adaçayı yağı kullanmıştım. ağzıma mentol kokusu gelmedi. tüpleri açık olanlar ağzında bu kokuyu hissediyorlarmış.

Bi de sarımsak var. Ona da 2 çizik atıp gazlı beze sarıyosun. vajene yerleştriyosun, agzına sarımsak kokusu gelmezse tüpler kapalı demekmiş :KK43:
Ben bu sarımsağı duymuştum ama cesaret edememiştim yapmaya ya:110:

Ayy Allah mı söyletti :) İnşaallah Canım ya hayali bile güzel
Öyle hissttim kuzum gögüs agrın normalde olurmuydu ? Bu da büyük bir belirtidir bence .. ben ıkı dogum yaptım ilk oglum kalp hastasıydı 16gün yasadı ameliyatlarla :KK43: üstüne hemen çok şükür kızım geldi .. ilk gebeliğimde ben adetten öncede göğüs agrısı çekerdim anlardımki adet olucam ama olmadım hamileymişim meğer ama ilk gebelikten sonra benim hiç göğüs agrım olmadı ne adetlyken nede gebe belirtsi olarak yani o bende nedense kayboldu ikincisinde çok gaz oluyordu karnımda anlamsızca oyle şüphelenmiştim seninde göğüs agrın var kasık agrın var umarım gebesindir çünkü belirtler gebe belirtisinede çok benziyor

Sağlıkla kucağına al inşaallah canım, bizlere de dua et :)
Aynen sağlıkla kucağa almak önemli.
Etmem mi ben neler yaşadım ne zor günler geçirdim.
Rabbim tez vakitte eli ayağı düzgün, aklı başında, Allah yolunda, vicdanlı, tertemiz evlatlar nasip etsin hepimize.

Back