Yok kuzum suanki belirtilerinYumurtlama belirtilerim mi canım. Sağ kasıgımda ağrı ve batma oluyor, bi de afedersin uzayan akıntı oluyor. yumurta akı kıvamı derler ya :/ yumurta çatladıktan sonra belirtiler kayboluyor. bazen de göğüslerde ağrı oluyor :)
Yok canım ben hacamat oldum. yapan bayan tüpler tıkalı dedi. bi de adaçayı yağı kullanmıştım. ağzıma mentol kokusu gelmedi. tüpleri açık olanlar ağzında bu kokuyu hissediyorlarmış.Yok be kuzu niye kötü düşünüyosun ki. Şuan sana öyle geliyor bence hala gebelik olmadığı için. Pozitif düşün pozitif geri dönsün :))
Benim bildiğim adetin 2 yada 3. günü hormon testi yapılır kuzum. yine de doktor daha iyi bilir :) Hiç canını sıkma. Allah hiçbir emeği zayi etmez :)
Yok kuzum suanki belirtilerin
İnşaallah tertemiz bir sonuç alırsın kuzum :) geçmiş olsun şimdiden :)Bende öyle biliyorum cnm da 4 gün gel daha iyi çıkar o Zaman hormonlar bazen 3 günde yapılabiliyor dedi 3 de pazara denk geliyor mecbur oazartesi gidicem
Ben bu sarımsağı duymuştum ama cesaret edememiştim yapmaya yaYok canım ben hacamat oldum. yapan bayan tüpler tıkalı dedi. bi de adaçayı yağı kullanmıştım. ağzıma mentol kokusu gelmedi. tüpleri açık olanlar ağzında bu kokuyu hissediyorlarmış.
Bi de sarımsak var. Ona da 2 çizik atıp gazlı beze sarıyosun. vajene yerleştriyosun, agzına sarımsak kokusu gelmezse tüpler kapalı demekmiş
İnşaallah tertemiz bir sonuç alırsın kuzum :) geçmiş olsun şimdiden :)
Anladım canım sabırsızlıkla bekliyoruz ozman:)Benim şu an adet ağrısı gibi ağrım var canım, göğüsler ağrıyor alt karında ve sol kasıkta batmalar oluyor. ilk defa sol kasığımda ağrı hissediyorum :)
açıkçası reglimi bekliyorum canım :)) hayırlısı olsun inşallah :)Anladım canım sabırsızlıkla bekliyoruz ozman:)
regl olursam hemen bitiminde sarımsagı deniycem canım neler denemedim kiBen bu sarımsağı duymuştum ama cesaret edememiştim yapmaya ya
Belirtilere göre var gibi kuzm inşalla kırmızıları görmessinaçıkçası reglimi bekliyorum canım :)) hayırlısı olsun inşallah :)
Ayy Allah mı söyletti :) İnşaallah Canım ya hayali bile güzelBelirtilere göre var gibi kuzm inşalla kırmızıları görmessin
Valla canım haber verirsen banada çok hoş olur belki cesaretlenirimregl olursam hemen bitiminde sarımsagı deniycem canım neler denemedim ki
Öyle hissttim kuzum gögüs agrın normalde olurmuydu ? Bu da büyük bir belirtidir bence .. ben ıkı dogum yaptım ilk oglum kalp hastasıydı 16gün yasadı ameliyatlarlaAyy Allah mı söyletti :) İnşaallah Canım ya hayali bile güzel
Aha da bastım seni hani kız cuma bildirimiAyy Allah mı söyletti :) İnşaallah Canım ya hayali bile güzel
Wuuuuuuu benimde bu günler kız Hanife ama hiççççç umut yok
Allah'tan umut kesilmez sibelimWuuuuuuu benimde bu günler kız Hanife ama hiççççç umut yok
Aynen sağlıkla kucağa almak önemli.Sağlıkla kucağına al inşaallah canım, bizlere de dua et :)
Nasip diyelim vardır vakti saati inşallahAllah'tan umut kesilmez sibelimen hayırlı zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?