Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun topigi niz inşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş kalırsınız

Valla canım haber verirsen banada çok hoş olur belki cesaretlenirim

Zevkle haber veririm balım aslında normalde de yapılabilir ama reglden hemen sonra yapılsa daha etkiliymiş :)

Çok üzüldüm canım ya :s Allah'ın biçtiği ömür bu kadarmış demek ama bak hemen sonra yüzünü güldürmüş Rabbim :)

Göğüs ağrısı sürekli oluyordu canım ama bu seferki erken başladı yani yumurtlamadan 2-3 gün sonra. Allah'tan ümit kesilmez, olmazsa da sağlık olsun kuzum :)

Aha da bastım seni hani kız cuma bildirimi

Ben yakalandım ki ay valla kaza orucu tutuyorum her gün menü paylaşamazdım ama 72.5'den 71.7'ye düştüm sana yapayım bildirim balım

R4bi4 beni de ekle kuzum bat 22 Ağustos

Balımm hoşgeldin :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)
Aynen sağlıkla kucağa almak önemli.
Etmem mi ben neler yaşadım ne zor günler geçirdim.
Rabbim tez vakitte eli ayağı düzgün, aklı başında, Allah yolunda, vicdanlı, tertemiz evlatlar nasip etsin hepimize.

Amiiinnn canım benim inşaallah Allah razı olsun ebeden

Canım valla ümitlendirmek istemem seni ama hamişssin gbi benimde göğüs agrım öncden baslamıstı ilkinde bakalım hayırlısı inşallahhh güzel haberini alırız

Niye yapamazsın zor mu sabah menünü bekliyorum bildirimini de durmak Yok bir yola girmişsin olmasa da bu ay moral bozmak Yok belirtilere takılma vücut varya o vücut büyük oyunlar oynuyor bize durmadan Allah hayırlı sağlıklı evlat versın inşallah

Hoşbuldum inşallah uğurlu gelir hepimize benim 3 yaşında bir kızım var nasipse 2. Icın başlıyoruz calismalara

Canım valla ümitlendirmek istemem seni ama hamişssin gbi benimde göğüs agrım öncden baslamıstı ilkinde bakalım hayırlısı inşallahhh güzel haberini alırız
ay inşallah canım ya, hepimiz bu seneyi bebeklerimizle yolcu edelim :)

Cümlemize inşallah canım, şey ben sahur yapmıyorum :) iftarımı da 1 yeşil elma sadece. Onu da yazarsam şok diyet dersiniz

Beni de ekler misiniz 6 aydır deniyoruz mayısta düşük yaptim haziran temmuz
Bat 21 ağustos
Herkese hayırlı haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…