- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Hımmm bi problem vardı atlattın mı onu canımBen de yerimde sayıyorum canım, değişen bir şey yok
Hayırlı olsun topigi niz inşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş kalırsınızBu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
1- @turko2727 25 Ağustos
2-R4bi4 15 Ağustos
3-Ay-hal 19 Ağustos
4- @nyks_42 25 Ağustos
5- @Fairytale35 18 Ağustos
6- @compeng 14 Ağustos
7- @Masalim17 20 Ağustos
8- @zynpzn8989 15 Ağustos
9- @Zeyah3917 16 Ağustos
11- @elvin09 11 Ağustos
12- @teacheralla 8 Eylül
13- @AleooVeraa 20 Ağustos
Valla canım haber verirsen banada çok hoş olur belki cesaretlenirim
Çok üzüldüm canım ya :s Allah'ın biçtiği ömür bu kadarmış demek ama bak hemen sonra yüzünü güldürmüş Rabbim :)Öyle hissttim kuzum gögüs agrın normalde olurmuydu ? Bu da büyük bir belirtidir bence .. ben ıkı dogum yaptım ilk oglum kalp hastasıydı 16gün yasadı ameliyatlarlaüstüne hemen çok şükür kızım geldi .. ilk gebeliğimde ben adetten öncede göğüs agrısı çekerdim anlardımki adet olucam ama olmadım hamileymişim meğer ama ilk gebelikten sonra benim hiç göğüs agrım olmadı ne adetlyken nede gebe belirtsi olarak yani o bende nedense kayboldu ikincisinde çok gaz oluyordu karnımda anlamsızca oyle şüphelenmiştim seninde göğüs agrın var kasık agrın var umarım gebesindir çünkü belirtler gebe belirtisinede çok benziyor
Aha da bastım seni hani kız cuma bildirimi
Aynen sağlıkla kucağa almak önemli.
Etmem mi ben neler yaşadım ne zor günler geçirdim.
Rabbim tez vakitte eli ayağı düzgün, aklı başında, Allah yolunda, vicdanlı, tertemiz evlatlar nasip etsin hepimize.
tabii ki canım, hoşgeldin :)Beni de ekler misin canım bat 3 Eylül
Canım valla ümitlendirmek istemem seni ama hamişssin gbi benimde göğüs agrım öncden baslamıstı ilkinde bakalım hayırlısı inşallahhh güzel haberini alırızZevkle haber veririm balımaslında normalde de yapılabilir ama reglden hemen sonra yapılsa daha etkiliymiş :)
Çok üzüldüm canım ya :s Allah'ın biçtiği ömür bu kadarmış demek ama bak hemen sonra yüzünü güldürmüş Rabbim :)
Göğüs ağrısı sürekli oluyordu canım ama bu seferki erken başladı yani yumurtlamadan 2-3 gün sonra. Allah'tan ümit kesilmez, olmazsa da sağlık olsun kuzum :)
Ben yakalandım kiay valla kaza orucu tutuyorum her gün menü paylaşamazdım ama 72.5'den 71.7'ye düştüm sana yapayım bildirim balım
Balımm hoşgeldin :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)
Amiiinnn canım benim inşaallah Allah razı olsun ebeden
Niye yapamazsın zor mu sabah menünü bekliyorum bildirimini de durmak Yok bir yola girmişsin olmasa da bu ay moral bozmak Yok belirtilere takılma vücut varya o vücut büyük oyunlar oynuyor bize durmadan Allah hayırlı sağlıklı evlat versın inşallahZevkle haber veririm balımaslında normalde de yapılabilir ama reglden hemen sonra yapılsa daha etkiliymiş :)
Çok üzüldüm canım ya :s Allah'ın biçtiği ömür bu kadarmış demek ama bak hemen sonra yüzünü güldürmüş Rabbim :)
Göğüs ağrısı sürekli oluyordu canım ama bu seferki erken başladı yani yumurtlamadan 2-3 gün sonra. Allah'tan ümit kesilmez, olmazsa da sağlık olsun kuzum :)
Ben yakalandım kiay valla kaza orucu tutuyorum her gün menü paylaşamazdım ama 72.5'den 71.7'ye düştüm sana yapayım bildirim balım
Balımm hoşgeldin :) topiğimiz sana da hayır ve Uğur Getirsin inşaallah :)
Amiiinnn canım benim inşaallah Allah razı olsun ebeden
ay inşallah canım ya, hepimiz bu seneyi bebeklerimizle yolcu edelim :)Canım valla ümitlendirmek istemem seni ama hamişssin gbi benimde göğüs agrım öncden baslamıstı ilkinde bakalım hayırlısı inşallahhh güzel haberini alırız
Cümlemize inşallah canım, şey ben sahur yapmıyorum :) iftarımı da 1 yeşil elma sadece. Onu da yazarsam şok diyet dersinizNiye yapamazsın zor mu sabah menünü bekliyorum bildirimini de durmak Yok bir yola girmişsin olmasa da bu ay moral bozmak Yok belirtilere takılma vücut varya o vücut büyük oyunlar oynuyor bize durmadan Allah hayırlı sağlıklı evlat versın inşallah
Kaç aydır deniyorsun canımHoşbuldum inşallah uğurlu gelir hepimize benim 3 yaşında bir kızım var nasipse 2. Icın başlıyoruz calismalara
Hayırlı olsun topigi niz inşallah hepiniz en kısa zamanda hamiş kalırsınız
afedersin kuzum hatırlayamadım, son zamanlarda bayağı problem yaşadım da :)Hımmm bi problem vardı atlattın mı onu canım
Aaaaa bak hele noluyo bakim burda :))))
Uyku saatin gelms beybi hemen uyu :)))Felaket test yapasım geldi ya kendimi kandırmam lazım bir şekilde yapmamak için
Off o sikintiyi bende ck yasiyrm yaa ilk girdigimde bakiyrm varmi tanidik diye sona yanasiyrm birinin yanina :))Valla utanıyorumda eczanelerden gebelik testi almayaZaten küçük ildeyiz herkes birbirini tanıyor ödüm kopuyor biri görecek duyacak diye
Canım klomene basladım buay acaba soğan kürünede baslasammı dıyorumBn iki kere kullandım canim
Canım aslında 1 yıl olucak nerdeyse ama son 3 aydır ara vermiştik bu ay tekrar basluyoruzKaç aydır deniyorsun canım
Bıde bı ıse yaradımıBn iki kere kullandım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?