Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu grubada yazılayım bat 26 ağustos bacılar :)) inşallah dolar göbüşler hemenncecik hoş dene dene foss

Ben geçen ay 33. gün regl olmuşum. Bu ayda mı 33. günü beklemem lazım acaba. Hep karman çorman oldu döngüm ya
Normalde 28 gün döngüm erken gelir ama geç gelmezdi kendimi bildim bileli. Aman yaaaaaa

R4bi4 canım hayırlı olsun topiğin. Geçen sene eylülde hamile kalmak için topik açmıştım ama olmadı maalesef. İnşallah bu sene senin topiğin hayırlı gelir bana ve herkese :)

İnaşalllllahh, hoşgeldin bacım

Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay dediler mayısta geçirdim hala tık yok, yaklaşıyorum galiba ama bu ay tutmamıştır düzenli ilişki olmadı
Ben de şubatta kimyasal geçirdim ben de kolaydır diyodum ama gelen giden yok :)

Benimde 13 ay olcak bu ay olmazsa. Sorun falan yoktur inşallah?
kuzum herşey normal sadece eşimde morfoloji %1 çıktı ama sperm sayisi ve hareketliliği yuksek diye doktor onu çok takmayın olur çocuğunuz dedi birde özel hastanelerde morfolojiyi bilerek dusukdüşük gösteriyorlar dedi

R4bi4 canım hayırlı olsun topiğin. Geçen sene eylülde hamile kalmak için topik açmıştım ama olmadı maalesef. İnşallah bu sene senin topiğin hayırlı gelir bana ve herkese :)

Canım, hoşgeldin :) Hepimize Uğur getirsin inşaallah kuzum tez zamanda güzel haberlerini alırız Allahın izniyle :)

aa benim de 20'sinde canım :) eşlere sürpriz olur inşaallah ya :)
Benim yıldönümünde bat gelmemiş oluyo daha ama bakalım hayırlısı olsun inşallah alırız güzel haberleri :) tedavi falan oluyo musun oluruna mı bıraktın?

Ben geçen ay 33. gün regl olmuşum. Bu ayda mı 33. günü beklemem lazım acaba. Hep karman çorman oldu döngüm ya
Normalde 28 gün döngüm erken gelir ama geç gelmezdi kendimi bildim bileli. Aman yaaaaaa

Çok mu stres yapıyorsun canım acaba

Ben de şubatta kimyasal geçirdim ben de kolaydır diyodum ama gelen giden yok :)
Çok kalp kırıklığı ve üzüntü yaşadım o ay ama olacak derken 3 ay geçmiş bile benim. Herkeste aynı olmuyormuş demek ki biz şanssız kesimdeniz galiba Hayırlısıyla dolcak göbüşlerimiz yakında umarım

Çok mu stres yapıyorsun canım acaba
Yok kuzum bu ay dediğim gibi ilişki günlerini bile takvime girmedim ovulasyon günüm ne zamandı bilmiyordum. Battan bile son 1 gün kala programdan şans eseri bildirim gelince haberim oldu. Sıfır stres olursa olur olmazsa olmaz modundayım hatta :)

Benim yıldönümünde bat gelmemiş oluyo daha ama bakalım hayırlısı olsun inşallah alırız güzel haberleri :) tedavi falan oluyo musun oluruna mı bıraktın?
Doktor bi sorun yok dedi canım ama hsg çektiricem inşaallah, kesin sorun tüplerdedir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…