- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
inşallah yaa, bizimde geçen aydı ama olmadı malesef20 ağustos evlilik yıl dönümümüz kızlar, inşaallah eşime sürpriz olur
Hoşgeldin canım, hadi ilk güzel haberi senden alırız inşaallah:)Hadi beni de ekleyin bat 11 ağustos
İnş cnm belki uğur getirir bana ama adet belirtilerim varHoşgeldin canım, hadi ilk güzel haberi senden alırız inşaallah:)
Kırmızılar gelene kadar ümit var :) Zaten belirtiler çok çok benziyor canım öyle demeeİnş cnm belki uğur getirir bana ama adet belirtilerim var
ayy inş canım 14 ay olucak artık olsada inanamicam herhalde rabbim tüm istiyenlere bizede nasip eder insKırmızılar gelene kadar ümit var :) Zaten belirtiler çok çok benziyor canım öyle demee
Benimde 13 ay olcak bu ay olmazsa. Sorun falan yoktur inşallah?ayy inş canım 14 ay olucak artık olsada inanamicam herhalde rabbim tüm istiyenlere bizede nasip eder ins
Benim de birebir aynı evlendiğimden beri haftaya cuma bir yılı deviriyorum :)Evlendiğimden beri canım :) yani 1 yıldır ,sen peki :)
Ben de şubatta kimyasal geçirdim ben de kolaydır diyodum ama gelen giden yok :)İnaşalllllahh, hoşgeldin bacım
Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay dediler mayısta geçirdim hala tık yok, yaklaşıyorum galiba ama bu ay tutmamıştır düzenli ilişki olmadı
Benim de birebir aynı evlendiğimden beri haftaya cuma bir yılı deviriyorum :)
kuzum herşey normal sadece eşimde morfoloji %1 çıktı ama sperm sayisi ve hareketliliği yuksek diye doktor onu çok takmayın olur çocuğunuz dedi birde özel hastanelerde morfolojiyi bilerek dusukdüşük gösteriyorlar dediBenimde 13 ay olcak bu ay olmazsa. Sorun falan yoktur inşallah?
R4bi4 canım hayırlı olsun topiğin. Geçen sene eylülde hamile kalmak için topik açmıştım ama olmadı maalesef. İnşallah bu sene senin topiğin hayırlı gelir bana ve herkese :)
Benim yıldönümünde bat gelmemiş oluyo daha ama bakalım hayırlısı olsun inşallah alırız güzel haberleri :) tedavi falan oluyo musun oluruna mı bıraktın?aa benim de 20'sinde canım :) eşlere sürpriz olur inşaallah ya :)
Ben geçen ay 33. gün regl olmuşum. Bu ayda mı 33. günü beklemem lazım acaba. Hep karman çorman oldu döngüm ya
Normalde 28 gün döngüm erken gelir ama geç gelmezdi kendimi bildim bileli. Aman yaaaaaa
Çok kalp kırıklığı ve üzüntü yaşadım o ay ama olacak derken 3 ay geçmiş bile benim. Herkeste aynı olmuyormuş demek ki biz şanssız kesimdeniz galibaBen de şubatta kimyasal geçirdim ben de kolaydır diyodum ama gelen giden yok :)
Evlendiğimden beri canım 1 yıldırinşallah yaa, bizimde geçen aydı ama olmadı malesefne kadardır deniyosunuz
Yok kuzum bu ay dediğim gibi ilişki günlerini bile takvime girmedim ovulasyon günüm ne zamandı bilmiyordum. Battan bile son 1 gün kala programdan şans eseri bildirim gelince haberim oldu.Çok mu stres yapıyorsun canım acaba
Doktor bi sorun yok dedi canım ama hsg çektiricem inşaallah, kesin sorun tüplerdedir :/Benim yıldönümünde bat gelmemiş oluyo daha ama bakalım hayırlısı olsun inşallah alırız güzel haberleri :) tedavi falan oluyo musun oluruna mı bıraktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?