Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım gelen giden yok, geçen ayda 1 hafta kadar gecikmiştim sonuç hüsran amaa.. Bu ayda acele etmicem becerebilirsem eğer

Genelde adetin gecikmesi rahmin hamileliğe hazırlık yapmasıymış diye bir söylenti vardı canım inşallah gelmiştir bebeğin :)

Hemen yazıyım 16 Ağustos canısı... topik hepimize Uğur getirsin inşaallah :):)
İnaşalllllahh, hoşgeldin bacım
Genelde adetin gecikmesi rahmin hamileliğe hazırlık yapmasıymış diye bir söylenti vardı canım inşallah gelmiştir bebeğin :)
Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay dediler mayısta geçirdim hala tık yok, yaklaşıyorum galiba ama bu ay tutmamıştır düzenli ilişki olmadı

İnaşalllllahh, hoşgeldin bacım

Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay dediler mayısta geçirdim hala tık yok, yaklaşıyorum galiba ama bu ay tutmamıştır düzenli ilişki olmadı

orası hiiç belli olmaz canım

ay bak aklıma ne geldi bizim bi gelin var görümcesi erkek doğurdu diye kıskandı 2 hafta içinde hamilelik haberini aldık ( erkek çocuk istiyor 2 kızı var), bi de o yumurtlama dönemi falan bilmez ciddiyim valla

Millet hızlı anacım maşallah Senin durumlar ne kuzu son 1 aydır pek takip edemedimde topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…