B blanche_ea yaptırmış herhalde canım burdaysa yazar inşaallah cevap :)benden baska tedavi igne falan yaptiran yokmu burada benmi kacirdim kizlar
Aynen kuzum yarin yapsam bat a 4 kala oluyor. Cok da heveslenmek istemiyorm aslinda.Erken gebelik testi mi oluyor o canım, evet o testler 6 güne kadar sonuç veriyormuş :)
Cok da bi fark yok aralarında aslinda. Erken testler hcg 12 oldugunda tespit edebiliyor normal testlerde hcg 20 oldugundaAynen kuzum yarin yapsam bat a 4 kala oluyor. Cok da heveslenmek istemiyorm aslinda.
Bence bekle canım, evde test var ama kullanmaya kıyamıyorumAynen kuzum yarin yapsam bat a 4 kala oluyor. Cok da heveslenmek istemiyorm aslinda.
Anam zaten bugün açmışsın ya kalbim temizmişA April wind bu tarafa gel istersen canım batını yaz :)
Hakkaten temizmiş canım :)Anam zaten bugün açmışsın ya kalbim temizmişBat bugündü benim ama şimdilik yazmasanda olur canım
Yok canım gelen giden yok, geçen ayda 1 hafta kadar gecikmiştim sonuç hüsran amaa.. Bu ayda acele etmicem becerebilirsem eğerHakkaten temizmiş canım :)
Geldi mi reglin :)
Hemen yazıyım 16 Ağustos canısı... topik hepimize Uğur getirsin inşaallah :):)Zeyah3917 sen de batını yaz istersen canım :)
Yok canım gelen giden yok, geçen ayda 1 hafta kadar gecikmiştim sonuç hüsran amaa.. Bu ayda acele etmicem becerebilirsem eğer
Hemen yazıyım 16 Ağustos canısı... topik hepimize Uğur getirsin inşaallah :):)
Allah razı olsun canım benim amiiinnnSefalar getirdin canım :) inşaallah Rabbim duysun sesimizi
İnaşalllllahh, hoşgeldin bacımHemen yazıyım 16 Ağustos canısı... topik hepimize Uğur getirsin inşaallah :):)
Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay dediler mayısta geçirdim hala tık yok, yaklaşıyorum galiba ama bu ay tutmamıştır düzenli ilişki olmadıGenelde adetin gecikmesi rahmin hamileliğe hazırlık yapmasıymış diye bir söylenti vardı canım inşallah gelmiştir bebeğin :)
İnaşalllllahh, hoşgeldin bacım
Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay dediler mayısta geçirdim hala tık yok, yaklaşıyorum galiba ama bu ay tutmamıştır düzenli ilişki olmadı
Millet hızlı anacım maşallahorası hiiç belli olmaz canım
ay bak aklıma ne geldi bizim bi gelin var görümcesi erkek doğurdu diye kıskandı 2 hafta içinde hamilelik haberini aldık ( erkek çocuk istiyor 2 kızı var), bi de o yumurtlama dönemi falan bilmez ciddiyim valla
Ben hâlâ yerimde sayıyorum kuzum zaten ben de yeni döndüm kulübe :)Millet hızlı anacım maşallahSenin durumlar ne kuzu son 1 aydır pek takip edemedimde topiği
Bn iki kere kullandım canimKızlar aranızda klomen kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?