- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
11 Agustos yani yarinAminn canım benim . Bat tarihin ne zaman :)
hoşbuldumm evet yakınmış, olmamak dileğiyle diliyorum :)Hoşgeldin canım batlarımız yakın :)
Aaa evet yaa :) gonal f kullandim ben 1 den fazla yumurtam.oldu 2 tanesi buyuktu simdi.beklemedeyim sen tedavi oldunmu canim durum neBAT 25 AĞUSTOSturko2727 bnm de hadi bakalım . inş bu ay olur.
11 Agustos yani yarin
Ben yazin ara verdim, kistan itibaren basliycam Allahin izniyle canim. Oyuzden 2019 hamilelik-2020 dogum dusunenler de dahil mi diye sormustum
ben tedavi olmadım dr. yumurtalarıma baktı rahmime. bi sorun yok ddi biraz daha bekleyelim ddi. eşim de muyene oldu bir sorun çıkmadı. 3 ay daha bekleyelm ddi dr.Aaa evet yaa :) gonal f kullandim ben 1 den fazla yumurtam.oldu 2 tanesi buyuktu simdi.beklemedeyim sen tedavi oldunmu canim durum ne
Gecen sene 3 ay klmen 1 igne detavisi oldum tutmadi biraktimSen ne zamandan beri deniyosun canım
Benimde gogus uclarim.agriyor ignelerin etkisindenbenim göğüsler yumurtlama gününden beri ağrıyor.
öf kadın olmak ne zor
Gecen sene 3 ay klmen 1 igne detavisi oldum tutmadi biraktim
Bu sene gecen ay femara ictim olmadi 2.ayim gonalf igneye gectik canim
Gecen sene sut buhari otlar bu seme corek.otu clife macun hepsini denedim biraktim igneler etkili ama maf oldum agrilar halsizlikler falan
Insallah gerekte.kalmaz canim :)ben tedavi olmadım dr. yumurtalarıma baktı rahmime. bi sorun yok ddi biraz daha bekleyelim ddi. eşim de muyene oldu bir sorun çıkmadı. 3 ay daha bekleyelm ddi dr.
Ben 1 yıldır deniyorum balım, yumurtalıklarda sorun yok ama tüplerden şüpheleniyorum. hsg çektiricem inşaallah bayram sonrasıR4bi4 sen tedavi falan oldun mu canim
Igneye bu ay basladim kürler fayda etmiyor sogan.kuru civan percemi aslan pencesi icmedigim.kalmadi biktim igneye devamSüt buharı tüpler ve iltihap için sanırım canım , hsg çektirdin mi. iğnelere ara verip biraz saraçoğlu kürlerini mi yapsan canım. badem yağı ile sabah akşam kasıkların yukarı doğru masaj yap.
Hoşgeldin :)merhaba,
belirtim yok ama hadi bir de buraya katılayım benim de bat 14 ağustos
Canim ben hic hsg cektirmedim benim cocugum.var oda tedaaviler igne denemesiyle oldu simdi 7 yaşinda yine tedaviler igneler basladi kapali olsa o olmazdi sonradan kapandimi bilmem insallah aciktir hsg den korkuyorum yaptirmadim doktorda istemedi hiçBen 1 yıldır deniyorum balım, yumurtalıklarda sorun yok ama tüplerden şüpheleniyorum. hsg çektiricem inşaallah bayram sonrası
Igneye bu ay basladim kürler fayda etmiyor sogan.kuru civan percemi aslan pencesi icmedigim.kalmadi biktim igneye devam
Canim ben hic hsg cektirmedim benim cocugum.var oda igne denemesiyle oldu simdi 7 yaşinda yine tedaviler igneler basladi kapali olsa o olmazdi sonradan kapandimi bilmem insallah aciktir hsg den korkuyorum yaptirmadim doktorda istemedi hiç
Canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?