ağzından bal damlıyor canım, hoşgeldin :)Ay inşallah hepimize uğur getirir hep birlikte doğuruveririz :) 20 ağustos benim de
En güzel şeyler beklemeden gelirmiş
Hayırlısı olsun kızlar hakkınızda
Hoşbuldum canım, ne zamandır istiyosun :)ağzından bal damlıyor canım, hoşgeldin :)
Evlendiğimden beri canım :) yani 1 yıldır ,sen peki :)Hoşbuldum canım, ne zamandır istiyosun :)
Beklemeyin :)ah ahh gelse bi :)
ayy amin insallah canim yaa okumasi bile guzel rabbim artik ne takdir ederse beklicez :)civanperçemi faydalı olduğu kadar tadı çok berbat
Maşaallah canım ya Allah bağışlasın çocuğunu. O zaman tüplerden kaynaklı değildir. şifa olsun iğne inşaallah gelmiştir bebeğin :)
Hoşgeldin canım :) batlarımız aynı test için erken, dur bakalım daha var :)Bat 15 Ağustos :) ama umutsuz bekleyis bu ay icin. Bu sabah negatifi gördüm
Düzensiz mi oluyorsun canımhadi güzel haberleri paylaşalım inşallah
ben tam tarih yazamıyorum size pazartesi belli olur tarihim inşallahhhh
Bi umit bekliyorum iste canm :)) predictor yapsam cikarmi kiHoşgeldin canım :) batlarımız aynı test için erken, dur bakalım daha var :)
ayy amin insallah canim yaa okumasi bile guzel rabbim artik ne takdir ederse beklicez :)
Erken gebelik testi mi oluyor o canım, evet o testler 6 güne kadar sonuç veriyormuş :)Bi umit bekliyorum iste canm :)) predictor yapsam cikarmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?