• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım gelen giden yok, geçen ayda 1 hafta kadar gecikmiştim sonuç hüsran amaa.. Bu ayda acele etmicem becerebilirsem eğer:110:

Genelde adetin gecikmesi rahmin hamileliğe hazırlık yapmasıymış diye bir söylenti vardı canım inşallah gelmiştir bebeğin :)

Hemen yazıyım 16 Ağustos canısı... topik hepimize Uğur getirsin inşaallah :):)
İnaşalllllahh, hoşgeldin bacım:KK200:
Genelde adetin gecikmesi rahmin hamileliğe hazırlık yapmasıymış diye bir söylenti vardı canım inşallah gelmiştir bebeğin :)
Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay dediler mayısta geçirdim hala tık yok, yaklaşıyorum galiba ama bu ay tutmamıştır düzenli ilişki olmadı:bicak:

İnaşalllllahh, hoşgeldin bacım:KK200:

Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay dediler mayısta geçirdim hala tık yok, yaklaşıyorum galiba ama bu ay tutmamıştır düzenli ilişki olmadı:bicak:

orası hiiç belli olmaz canım

ay bak aklıma ne geldi bizim bi gelin var görümcesi erkek doğurdu diye kıskandı 2 hafta içinde hamilelik haberini aldık ( erkek çocuk istiyor 2 kızı var), bi de o yumurtlama dönemi falan bilmez ciddiyim valla (:

orası hiiç belli olmaz canım

ay bak aklıma ne geldi bizim bi gelin var görümcesi erkek doğurdu diye kıskandı 2 hafta içinde hamilelik haberini aldık ( erkek çocuk istiyor 2 kızı var), bi de o yumurtlama dönemi falan bilmez ciddiyim valla :-)
Millet hızlı anacım maşallah:KK45: Senin durumlar ne kuzu son 1 aydır pek takip edemedimde topiği:KK23:

Back