• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
11 Agustos yani yarin:KK45:
Ben yazin ara verdim, kistan itibaren basliycam Allahin izniyle canim. Oyuzden 2019 hamilelik-2020 dogum dusunenler de dahil mi diye sormustum:KK68:

Hiç ara verilir mi şeker (: yaz kış son sürat devam :) tabii ki canım baş göz üstüne :)

Aaa evet yaa :) gonal f kullandim ben 1 den fazla yumurtam.oldu 2 tanesi buyuktu simdi.beklemedeyim sen tedavi oldunmu canim durum ne :dua:
ben tedavi olmadım dr. yumurtalarıma baktı rahmime. bi sorun yok ddi biraz daha bekleyelim ddi. eşim de muyene oldu bir sorun çıkmadı. 3 ay daha bekleyelm ddi dr.

bugün göğüslerim çok ağrımaya başladı ama her şey psikolojik olabilir ddim ve ihtimal bile vermedim

benim göğüsler yumurtlama gününden beri ağrıyor.

öf kadın olmak ne zor

Sen ne zamandan beri deniyosun canım
Gecen sene 3 ay klmen 1 igne detavisi oldum tutmadi biraktim
Bu sene gecen ay femara ictim olmadi 2.ayim gonalf igneye gectik canim
Gecen sene sut buhari otlar bu seme corek.otu clife macun hepsini denedim biraktim igneler etkili ama maf oldum agrilar halsizlikler falan

merhaba,
belirtim yok ama hadi bir de buraya katılayım benim de bat 14 ağustos

Gecen sene 3 ay klmen 1 igne detavisi oldum tutmadi biraktim
Bu sene gecen ay femara ictim olmadi 2.ayim gonalf igneye gectik canim
Gecen sene sut buhari otlar bu seme corek.otu clife macun hepsini denedim biraktim igneler etkili ama maf oldum agrilar halsizlikler falan

Süt buharı tüpler ve iltihap için sanırım canım , hsg çektirdin mi. iğnelere ara verip biraz saraçoğlu kürlerini mi yapsan canım. badem yağı ile sabah akşam kasıkların yukarı doğru masaj yap.

Süt buharı tüpler ve iltihap için sanırım canım , hsg çektirdin mi. iğnelere ara verip biraz saraçoğlu kürlerini mi yapsan canım. badem yağı ile sabah akşam kasıkların yukarı doğru masaj yap.
Igneye bu ay basladim kürler fayda etmiyor sogan.kuru civan percemi aslan pencesi icmedigim.kalmadi biktim igneye devam

Ben 1 yıldır deniyorum balım, yumurtalıklarda sorun yok ama tüplerden şüpheleniyorum. hsg çektiricem inşaallah bayram sonrası :KK68:
Canim ben hic hsg cektirmedim benim cocugum.var oda tedaaviler igne denemesiyle oldu simdi 7 yaşinda yine tedaviler igneler basladi kapali olsa o olmazdi sonradan kapandimi bilmem insallah aciktir hsg den korkuyorum yaptirmadim doktorda istemedi hiç

Igneye bu ay basladim kürler fayda etmiyor sogan.kuru civan percemi aslan pencesi icmedigim.kalmadi biktim igneye devam

civanperçemi faydalı olduğu kadar tadı çok berbat :@
Canim ben hic hsg cektirmedim benim cocugum.var oda igne denemesiyle oldu simdi 7 yaşinda yine tedaviler igneler basladi kapali olsa o olmazdi sonradan kapandimi bilmem insallah aciktir hsg den korkuyorum yaptirmadim doktorda istemedi hiç

Maşaallah canım ya Allah bağışlasın çocuğunu. O zaman tüplerden kaynaklı değildir. şifa olsun iğne inşaallah gelmiştir bebeğin :)

Back