kolay gelsin canım benim :)Ben gidiyorum kızlar hava serinledi ütümü yapayım
Bakmadım canım kendı kendıme yorumladımhamıs kalıram kızım olur dıorum:))tabirine baktın mı canım :)
Ben 30 canım. Kocaeli :)Kızlar yaşlar kaç sizin bide hangi ildesiniz :)
28:))AdanaBen 30 canım. Kocaeli :)
Bitane izmirli çıkmadı ya:))))Ben 30 canım. Kocaeli :)
Hadi inşaallah tatlım :) Allah kalbinden geçenleri nasip etsin :)Bakmadım canım kendı kendıme yorumladımhamıs kalıram kızım olur dıorum:))
Hadi inşaallah tatlım :) Allah kalbinden geçenleri nasip etsin :)
Selam canımSelam kızlar
Cnm Rabbim cok bekletmesin bizleri insallah..bnm esimde ayni kanida cok takiyorsun diyo ondn olmuyo diyo aman onlarda ck rahat yaa hic takmiyolar gibi duruyolar bilmiyrm iclerinde ne dusunuyorlar..ama esin psikologa ver parayi demekle ayip etmis yanimizda durmalari lazm biz zatn kirmizilari gorunce alt ust oluyrz nereye saracagimizi sasiriyoruz ahh ahhKızlar benim bu ayda olmadı umut 15. Aya kaldı.. Ben çok kötüyüm benimkiyle birbirimize girdik sorun bndeymis Bn çok takıyor muşum.. Simdi artik hsg çekilcem fulya mi echomar mi sizce ... Eşim oraya vereceğin parayı psikologa ver diyip suratima kapadı teli
Inanmam miii Rabbimden gelen her seye amennaaaa..nerdee yavrm mucizesini istememmi RabbiminBenim de valla koca ayda tek ilişkibelki sürpriz olur canım mucizelere inan :)
A.selamm yavrmm nbrsinnSelam kızlar
Balik yagini niye kullancan kizKızlar evde 1 senedir balık yağım duruyor, son kullanma tarihine 1 sene daha var. Kullansam sakıncası olur mu acaba? Garip sorularımla geri döndüm fişek gibi
Kız para vermiştim 50 60 lira unutmuşum kenardaBalik yagini niye kullancan kiz
Cnm Rabbim sabrini versin insallah ck bekletmesin Rabbim iyi tarafindan bakalim hamile kalabiliyosun yine hemen gelir insallahBen 30 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim bana dua eder misiniz yeniden hemen olsun istiyorum
sCnm Rabbim cok bekletmesin bizleri insallah..bnm esimde ayni kanida cok takiyorsun diyo ondn olmuyo diyo aman onlarda ck rahat yaa hic takmiyolar gibi duruyolar bilmiyrm iclerinde ne dusunuyorlar..ama esin psikologa ver parayi demekle ayip etmis yanimizda durmalari lazm biz zatn kirmizilari gorunce alt ust oluyrz nereye saracagimizi sasiriyoruz ahh ahh
Hahahahahah :)))) zarari olmaz sanirim cnm ama kilo aldirmiyormh o :)Kız para vermiştim 50 60 lira unutmuşum kenardaUnutkanlığa yorgunluğa iyi geliyor ya ziyan olmasın dedim
Hahahahahah :)))) zarari olmaz sanirim cnm ama kilo aldirmiyormh o :)Kız para vermiştim 50 60 lira unutmuşum kenardaUnutkanlığa yorgunluğa iyi geliyor ya ziyan olmasın dedim
kullan canım nolcak :)Kızlar evde 1 senedir balık yağım duruyor, son kullanma tarihine 1 sene daha var. Kullansam sakıncası olur mu acaba? Garip sorularımla geri döndüm fişek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?