Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm Rabbim cok bekletmesin bizleri insallah..bnm esimde ayni kanida cok takiyorsun diyo ondn olmuyo diyo aman onlarda ck rahat yaa hic takmiyolar gibi duruyolar bilmiyrm iclerinde ne dusunuyorlar..ama esin psikologa ver parayi demekle ayip etmis yanimizda durmalari lazm biz zatn kirmizilari gorunce alt ust oluyrz nereye saracagimizi sasiriyoruz ahh ahh

Kızlar evde 1 senedir balık yağım duruyor, son kullanma tarihine 1 sene daha var. Kullansam sakıncası olur mu acaba? Garip sorularımla geri döndüm fişek gibi

s
Aynen kuzum Bn de ona bütün gün bu evde bi başıma ben oturuyorum dedim bilmediğim bi şehirde ailem arkadaşlarım kimsem yok tabiki adet olunca üzülüyorum dedim .. Ardından hemen kendisi için randevu almış bana da sec hangisini istersen orda yaptıralım izin almış işyerinden cuma günü için onlarda uzuluyorda tabi biz daha duygusaliz rabbim hepimize biran önce mucizelerimizi göndersin inş çok çok cok zor bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…