idare eder kuzum,biraz canım sıkkın :)A
A.selamm yavrmm nbrsinn
Metabolizmayı hızlandırır diyo ama aldırır mı ki :) Sen naptın kuzumHahahahahah :)))) zarari olmaz sanirim cnm ama kilo aldirmiyormh o :)
Bende öyle düşünmüştüm ama yine de sorayım dedimkullan canım nolcak :)
Bnm esimde vardiyali calisir ben 6da evde oluyrm 3 11 vardiyasina gittigi zaman ev bombos butun aksm kafama takiyrm yalnz oldugumdan..hic ses yk evde komsularin cocuklarinin sesini dinliyrm nasi icim gidiyo olsaydi ugrassaydim diye ama Rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmayacak insallahh bizede gonderecek mucizesinden cnm bnms
Aynen kuzum Bn de ona bütün gün bu evde bi başıma ben oturuyorum dedim bilmediğim bi şehirde ailem arkadaşlarım kimsem yok tabiki adet olunca üzülüyorum dedim .. Ardından hemen kendisi için randevu almış bana da sec hangisini istersen orda yaptıralım izin almış işyerinden cuma günü için onlarda uzuluyorda tabi biz daha duygusaliz rabbim hepimize biran önce mucizelerimizi göndersin inş çok çok cok zor bi süreç
Esinin bunu yapmasida guzel bi hareket bak iyi yapmis sende sikma guzel caninin hsg.yi cekil ona gore tedavin sekillenir bi yerden baslamis olursuns
Aynen kuzum Bn de ona bütün gün bu evde bi başıma ben oturuyorum dedim bilmediğim bi şehirde ailem arkadaşlarım kimsem yok tabiki adet olunca üzülüyorum dedim .. Ardından hemen kendisi için randevu almış bana da sec hangisini istersen orda yaptıralım izin almış işyerinden cuma günü için onlarda uzuluyorda tabi biz daha duygusaliz rabbim hepimize biran önce mucizelerimizi göndersin inş çok çok cok zor bi süreç
Adetten dolayimiii kuzummm yeni ay yeni umutlar toparlan bakimmmmmidare eder kuzum,biraz canım sıkkın :)
Valla hiç belli olmaz kırmızılar gelene kadar ümit var :) Şartlama kendini olumsuzaidare eder kuzum,biraz canım sıkkın :)
Eşim kullanırken göbüşü çıkmıştı iştah açıyor kuzumMetabolizmayı hızlandırır diyo ama aldırır mı ki :)
Metabolizmayı hızlandırır diyo ama aldırır mı ki :) Sen naptın kuzum
Bende öyle düşünmüştüm ama yine de sorayım dedim
Yok canım ya iki paralık insanlar annemi üzmüşler ben de hadlerini bildirdim biraz sinirlendim :/Adetten dolayimiii kuzummm yeni ay yeni umutlar toparlan bakimmmmm
Zaten vermeye çalışıyorum demeyin bana böyle şeylerEşim kullanırken göbüşü çıkmıştı iştah açıyor kuzum
Iyi vala bekliyrm yavrm gelecekse gununde gelsin diyrm bari memelekete gitcem 20sinde sarkarsa yapis yapis gezcmMetabolizmayı hızlandırır diyo ama aldırır mı ki :) Sen naptın kuzum
Bende öyle düşünmüştüm ama yine de sorayım dedim
Canım erkekler bız gıbı olamıyo okadar cok takmıolar taksalarda gostermıolar sen cok faZla takılma strs yapma canım bende ılk hamılelıgımde oleydım yenı evlenmıstım dusunup duruodum burdan cıkmıodum hıc sonra işe gırdım kafan dagılsın dıe sonra hamıle kalmıstım tek bı yumurtlama gununde yapmıstım ıhtımal bıle vermıodum demem o kı bırbırınıze destek olum sende cok faZla dusunme canıms
Aynen kuzum inş gelmez ama geleceği varsada gününde gelir. Sökülemeyince de insan çok kötü oluyor şişiyor ya, birde memleket falan oyy hiç çekilmezIyi vala bekliyrm yavrm gelecekse gununde gelsin diyrm bari memelekete gitcem 20sinde sarkarsa yapis yapis gezcm
Datlisimm sen agizlarinin payini verdisen konu senlik sanirimm icinin yaglari erimistir iyi olmstr :)Yok canım ya iki paralık insanlar annemi üzmüşler ben de hadlerini bildirdim biraz sinirlendim :/
inş canm benim o kadar yoruldum ki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insJ
Esinin bunu yapmasida guzel bi hareket bak iyi yapmis sende sikma guzel caninin hsg.yi cekil ona gore tedavin sekillenir bi yerden baslamis olursun
Kuzu ole biliym diye dedm vala :) olemis bak rabiyamda demis :)Zaten vermeye çalışıyorum demeyin bana böyle şeyler
Sorma kuzumm yaa gelcekse gununde gelsin diyrm bnde guzel gecireyim vaktimi :)Aynen kuzum inş gelmez ama geleceği varsada gününde gelir. Sökülemeyince de insan çok kötü oluyor şişiyor ya, birde memleket falan oyy hiç çekilmez
Olmadı herifime kullandırayım ziyan olmasın bariKuzu ole biliym diye dedm vala :) olemis bak rabiyamda demis :)
Aynen canım :)Sorma kuzumm yaa gelcekse gununde gelsin diyrm bnde guzel gecireyim vaktimi :)
Kuzumm bnmde surem en az seninki kdr bekle bekle yoruluyr insn her ay belirti aramaktan yoruluyr su bi iki aydir bi rahatlik var sukurler olsn bakalim Rabbim geciktiriyorsa guzellestiiyordur insallahinş canm benim o kadar yoruldum ki rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?