- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Hee o kdr para vermisin zamanida varmis ver kullansn :)))))Olmadı herifime kullandırayım ziyan olmasın bari
inş canim3 benim ama elimde olmuyoCanım erkekler bız gıbı olamıyo okadar cok takmıolar taksalarda gostermıolar sen cok faZla takılma strs yapma canım bende ılk hamılelıgımde oleydım yenı evlenmıstım dusunup duruodum burdan cıkmıodum hıc sonra işe gırdım kafan dagılsın dıe sonra hamıle kalmıstım tek bı yumurtlama gununde yapmıstım ıhtımal bıle vermıodum demem o kı bırbırınıze destek olum sende cok faZla dusunme canım
Bu erkeklerin geneli böyle galiba. Benim eşimde aşırı relax yani istediğini bilmesem kesinlikle inanmam. Sen çok takıyosun diyor bana. Artık ümidini kesmiş gibi, gecikiyorum heyecan dahi yapmıyor falan..inş canim3 benim ama elimde olmuyo
Doğru canım insan düşünmeden edemıyor ama ıste streste etkılıoinş canim3 benim ama elimde olmuyo
bayramda regl olunca daha rahat oluyorum ben kuzum, yani ibadetlere vakit ayıramıyorum o kalabalıkta :) ondan dolayıIyi vala bekliyrm yavrm gelecekse gununde gelsin diyrm bari memelekete gitcem 20sinde sarkarsa yapis yapis gezcm
Yok benlik değil balım ama kimse annemi sahipsiz sanmasın hani :) kadıncağız hanımefendiliğini koruyup sükut ediyor valla , ben yedirmedim yani annemi kimse üzemez kafasına çivi çakarımDatlisimm sen agizlarinin payini verdisen konu senlik sanirimm icinin yaglari erimistir iyi olmstr :)
Allah senı yaa:)))ne güldümYok benlik değil balım ama kimse annemi sahipsiz sanmasın hani :) kadıncağız hanımefendiliğini koruyup sükut ediyor valla , ben yedirmedim yani annemi kimse üzemez kafasına çivi çakarım
demin bi haber okudum ben de gülmekten öldümAllah senı yaa:)))ne güldüm
2. Aşılamayi denemeyi düşünüyorum. Sonra olmazsa 3.yü. o da olmazsa tüp bebek. Aslinda hemen ikinci asilamayi istiyordum. Üstüste olunca daha iyi oluyormuş. Ama malesef tam bayrama denk geliyor asilama olacagim zamanlar. Sonraki aya kaldiHakkinizda hayirlisu olsun insallah..onumuzdeki aylarda guzel haberleri paylasirsiniz insallah..
Bundan sonraki surecte ikinci asilamayi dusunuyomusunuz yoksa tup bebegemi geciceksiniz..bend eylulde ilk asilamayi olmayi dusunuyrm o yuzdn soruyrm..
vardır bunda da bir hayır canım asma yüzünü lütfen :)2. Aşılamayi denemeyi düşünüyorum. Sonra olmazsa 3.yü. o da olmazsa tüp bebek. Aslinda hemen ikinci asilamayi istiyordum. Üstüste olunca daha iyi oluyormuş. Ama malesef tam bayrama denk geliyor asilama olacagim zamanlar. Sonraki aya kaldi
Vardir canim evet insallah. Insan üzülmeden yapamiyor ama alistim olmamasina gibi. Bazen hic olmayacak gibi geliyor. 2 seneye yaklasti. Nasip artik elimizden geleni yapiyoruzvardır bunda da bir hayır canım asma yüzünü lütfen :)
bak işte ümitsiz olma sürekli olacak diye düşün :) arkadaşımın ablası 10 yıldan sonra hamile . Mevla ol derse olur, sadece zamanı geldiğinde inşaallah :) Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma :)Vardir canim evet insallah. Insan üzülmeden yapamiyor ama alistim olmamasina gibi. Bazen hic olmayacak gibi geliyor. 2 seneye yaklasti. Nasip artik elimizden geleni yapiyoruz
Canim öyle de bu hikayeler bana umut olamiyor ya. 10 yıl sonra olsa mesela tamam olsun insallah ama ben o 10 yillik çöküntü nasil kaldirilir bilemiyorum... Allah tez zamanda versin insallahbak işte ümitsiz olma sürekli olacak diye düşün :) arkadaşımın ablası 10 yıldan sonra hamile . Mevla ol derse olur, sadece zamanı geldiğinde inşaallah :) Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur unutma :)
Kız Allah iyiliğini versin. 10 yıl sonra olacak diye bir şey demedim kiCanim öyle de bu hikayeler bana umut olamiyor ya. 10 yıl sonra olsa mesela tamam olsun insallah ama ben o 10 yillik çöküntü nasil kaldirilir bilemiyorum... Allah tez zamanda versin insallah
Biliyorum tabi ki öyle demedin:) Allah razi olsun. Insallah olur... bekliyoruz bakalim.Kız Allah iyiliğini versin. 10 yıl sonra olacak diye bir şey demedim kiumudunu kaybetme, zamanı geldiğinde kendisi gelecek diyorum :) sadece sabret canım benim
Cnm sen kan verdinmi tekrarkizlar ins fazla ugrasmadan bebislerimiz olsn
gitmdm cnm,pazartesi gidicm bakalmCnm sen kan verdinmi tekrar
Kuzum kadin dogumcuya gidemicem eylulden once aile hekimine gitsem yazar herhalde ona bi gideyim dedm amaCanım benimde aynıydı 30larda olması gerekirken 5 ti benimki de devit 3 e başlattı doktor gebelik için önemli bi vitamin dedi ve şu an yükleme şeklinde kullanıyorum ilacı sende de öyle olacak büyük ihtimalle bi an önce başla ilacına Allah şifa versin
Hadi hYirli haberlerin olsn insallah yukselmistirgitmdm cnm,pazartesi gidicm bakalm
cnm bgnde test pozitif okursa surpris olckHadi hYirli haberlerin olsn insallah yukselmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?