• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
s
Aynen kuzum Bn de ona bütün gün bu evde bi başıma ben oturuyorum dedim bilmediğim bi şehirde ailem arkadaşlarım kimsem yok tabiki adet olunca üzülüyorum dedim .. Ardından hemen kendisi için randevu almış bana da sec hangisini istersen orda yaptıralım izin almış işyerinden cuma günü için onlarda uzuluyorda tabi biz daha duygusaliz rabbim hepimize biran önce mucizelerimizi göndersin inş çok çok cok zor bi süreç
Bnm esimde vardiyali calisir ben 6da evde oluyrm 3 11 vardiyasina gittigi zaman ev bombos butun aksm kafama takiyrm yalnz oldugumdan..hic ses yk evde komsularin cocuklarinin sesini dinliyrm nasi icim gidiyo olsaydi ugrassaydim diye ama Rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmayacak insallahh bizede gonderecek mucizesinden cnm bnm

J
s
Aynen kuzum Bn de ona bütün gün bu evde bi başıma ben oturuyorum dedim bilmediğim bi şehirde ailem arkadaşlarım kimsem yok tabiki adet olunca üzülüyorum dedim .. Ardından hemen kendisi için randevu almış bana da sec hangisini istersen orda yaptıralım izin almış işyerinden cuma günü için onlarda uzuluyorda tabi biz daha duygusaliz rabbim hepimize biran önce mucizelerimizi göndersin inş çok çok cok zor bi süreç
Esinin bunu yapmasida guzel bi hareket bak iyi yapmis sende sikma guzel caninin hsg.yi cekil ona gore tedavin sekillenir bi yerden baslamis olursun

s
Canım erkekler bız gıbı olamıyo okadar cok takmıolar taksalarda gostermıolar sen cok faZla takılma strs yapma canım bende ılk hamılelıgımde oleydım yenı evlenmıstım dusunup duruodum burdan cıkmıodum hıc sonra işe gırdım kafan dagılsın dıe sonra hamıle kalmıstım tek bı yumurtlama gununde yapmıstım ıhtımal bıle vermıodum demem o kı bırbırınıze destek olum sende cok faZla dusunme canım

Iyi vala bekliyrm yavrm gelecekse gununde gelsin diyrm bari memelekete gitcem 20sinde sarkarsa yapis yapis gezcm
Aynen kuzum inş gelmez ama geleceği varsada gününde gelir. Sökülemeyince de insan çok kötü oluyor şişiyor ya, birde memleket falan oyy hiç çekilmez :110:

Back