- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
Dimi dimiii Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh canımmSüper yaa, çok güzel bir sürpriz olmuş valla ben burda heyecan yaptım gerçekten :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi dimiii Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh canımmSüper yaa, çok güzel bir sürpriz olmuş valla ben burda heyecan yaptım gerçekten :)
choriomon die bi ilac cnmNe ignesi kullandin cankm sen kacinci gunun var gibi dyruyor testte :)
Bende bu ay gonal f kullandim yumurtalar.gelisti catladi bende gun sayicam ondan sordum canim seninki catlama ignedi ama bence var senin hadi insallah tutmuştur :)choriomon die bi ilac cnm
Amiiinnn balımDimi dimiii Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh canımm
Bu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
1- turko2727 25 Ağustos
2- R4bi4 15 Ağustos
3- Ay-hal 19 Ağustos
4- @nyks_42 25 Ağustos
5- @Fairytale35 18 Ağustos
6- @compeng 14 Ağustos
7- @Masalim17 20 Ağustos
8- @zynpzn8989 15 Ağustos
9- @Zeyah3917 16 Ağustos
11- @elvin09 11 Ağustos
12- @teacheralla 8 Eylül
13- @AleooVeraa 20 Ağustos
14- @HemDeliHemAsik 22 Ağustos
15- @Mertege123 3 Eylül
16- @isis 21 Ağustos
17- @Umithepvar 16 Ağustos
18- @mine8585 13 Ağustos
19- @Hatice Meryem 11 Eylül
20- @Sivilhulk 24 Ağustos
21- @blanche_ea 31 Ağustos
22- @Cruelangel 10 Eylül
23- @papatyam67 4 Eylül
Hoşgeldin canım :) burda takılarak öğreneceksin herşeyi. Ben de hiçbir şey bilmiyordum. Takıla takıla öğrendim :)Bende çocuk dusunuyorum. Ama bu konuda o kadar bilgisizim ki bat ne demek onu dahi bilmiyorum Allah'ım aratmasin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
Hoşgeldin canım :) burda takılarak öğreneceksin herşeyi. Ben de hiçbir şey bilmiyordum. Takıla takıla öğrendim :)
Bat = Beklenen Adet Tarihi Canım
yeni mi evlendin canım :)Anladım canim. O zaman adetime 6 gun var. İnşallah denemelerim başarıyla sonuçlanır
yeni mi evlendin canım :)
Kaç günün vardı bata canımBelirsizlik öldürecek ya. Nöbetçi eczanede çok uzakta Hiç şaşmayan adet belirtim afedersiniz bağıırsaklarımın çalışmasıdır hala yok umutlandırıyor insanı
Dündü canım.Kaç günün vardı bata canım
Ay hadi inşallah gelmez kuzum :) eşin getirmezmi akşamDündü canım.
Alır canım da mesaiye kalacak büyük ihtimalle yeni gitti zaten işe :) Dün akşam gelirken al diyecektim uyuyakalmışım Normalde çok düzenlidir ama geçen ayda 6 gün geciktim. 4. gün kan vermiştim 2 gün sonra adet oldum. Bu ayda öyle olacak diye korkuyorum bir yandan yapmak istemiyorum 1 hafta geçmedikçe bir yandanda merak ediyorum ama inşalaaah gelmezAy hadi inşallah gelmez kuzum :) eşin getirmezmi akşam
İnşallah gönlünce olur kuzum nasıl belirtilerin var şuan uykun gelirmi erken meselaAlır canım da mesaiye kalacak büyük ihtimalle yeni gitti zaten işe :) Dün akşam gelirken al diyecektim uyuyakalmışım Normalde çok düzenlidir ama geçen ayda 6 gün geciktim. 4. gün kan vermiştim 2 gün sonra adet oldum. Bu ayda öyle olacak diye korkuyorum bir yandan yapmak istemiyorum 1 hafta geçmedikçe bir yandanda merak ediyorum ama inşalaaah gelmez
saol cnm . ins gzl,haberler alalimBende bu ay gonal f kullandim yumurtalar.gelisti catladi bende gun sayicam ondan sordum canim seninki catlama ignedi ama bence var senin hadi insallah tutmuştur :)
İnşaallah canım benim hakkında hayırlısı olsun :)Hayır canım 2 yıl oldu. Öğretmenim geçen yıl dusunmedim bu yıl karar verdik. Okullar Haziran'da kapandığı icin eylul ekim ayları hamile kalmak için çok uygun. Tabi ki Rabbim nasip ederse
Valla heyecan tavan şu anda :)Belirsizlik öldürecek ya. Nöbetçi eczanede çok uzakta Hiç şaşmayan adet belirtim afedersiniz bağıırsaklarımın çalışmasıdır hala yok umutlandırıyor insanı