- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.511
- 498
Bende varım var 10 eylül eklermisiniz
Tabii ki canım, hoşgeldin.
Ne zamandan beri istiyorsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende varım var 10 eylül eklermisiniz
Canım seninle özelden de konusmustuk seni o kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini biliyorum bende senin gibiydim 1 yılım böyle geçti inan insan için E çıkmak istemiyordum oraya girmicem buraya girmicem her ay hüsran ağlamaklı geçiyordu ama inan şu an diyorum ki ne kadar saçmalamışım rahat ol lütfen kafandan biraz olsun at eşin aslında bunu söylemeye çalışmış yani sorun sende derken kafana takıyorsun olmuyor anlamında hsg kesinlikle çektir hiç bekleme hemde ama kafani da biraz rahatlat ben ne zaman ki rahatladım tam aman olursa olur dediğim anda o haberi aldım hala inanamıyorum hala basen acaba mi diyorum ama bir sorun yoksa bile stres çok baskiliyor kuzum allahım insalah en kısa zamanda hepinize nasip eder dediklerimi biraz dinle canım inan alacaksın o haberi ve vakit kaybetmeden hsg çektirinş olmasın kuzu Bn o kadar yoruldum ki ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun.. O kadar zor bi süreç ki şuan gözyaşlarından bunları yazmiyorm
hamilelik ve adet belirtileri aynıdır balım :) dua et :)Adet olacakmışım gibi ağrı oldu ama geçti
Canım seninle özelden de konusmustuk seni o kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini biliyorum bende senin gibiydim 1 yılım böyle geçti inan insan için E çıkmak istemiyordum oraya girmicem buraya girmicem her ay hüsran ağlamaklı geçiyordu ama inan şu an diyorum ki ne kadar saçmalamışım rahat ol lütfen kafandan biraz olsun at eşin aslında bunu söylemeye çalışmış yani sorun sende derken kafana takıyorsun olmuyor anlamında hsg kesinlikle çektir hiç bekleme hemde ama kafani da biraz rahatlat ben ne zaman ki rahatladım tam aman olursa olur dediğim anda o haberi aldım hala inanamıyorum hala basen acaba mi diyorum ama bir sorun yoksa bile stres çok baskiliyor kuzum allahım insalah en kısa zamanda hepinize nasip eder dediklerimi biraz dinle canım inan alacaksın o haberi ve vakit kaybetmeden hsg çektir
Bakalımmmhamilelik ve adet belirtileri aynıdır balım :) dua et :)
Ne güzel konuştun kuzum
mrb kuzum evet çok konuştuk senle ben zaten eşimi anlıyorum simdi aradı oda doktor için tekrar randevu almış banada hangisini istiyorsan randevu oluştur is yerinden izin aldım.cuma günü için seni ben goturcem dedi.. Herşey için ÇoK tsk ederim rabbim sagsaglim kucağına aldırsın inş biz olmayanlarada en kisa ve hayırlı zamanda nasip etsin yoksa kafayı yicezCanım seninle özelden de konusmustuk seni o kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini biliyorum bende senin gibiydim 1 yılım böyle geçti inan insan için E çıkmak istemiyordum oraya girmicem buraya girmicem her ay hüsran ağlamaklı geçiyordu ama inan şu an diyorum ki ne kadar saçmalamışım rahat ol lütfen kafandan biraz olsun at eşin aslında bunu söylemeye çalışmış yani sorun sende derken kafana takıyorsun olmuyor anlamında hsg kesinlikle çektir hiç bekleme hemde ama kafani da biraz rahatlat ben ne zaman ki rahatladım tam aman olursa olur dediğim anda o haberi aldım hala inanamıyorum hala basen acaba mi diyorum ama bir sorun yoksa bile stres çok baskiliyor kuzum allahım insalah en kısa zamanda hepinize nasip eder dediklerimi biraz dinle canım inan alacaksın o haberi ve vakit kaybetmeden hsg çektir
canım. Bnim buna inanmayı O kadar çok istiyirym ki gerçekten bi gun hAmile kalırsam buna inanirmiyim kestiremiyorum..iyi ki varsinizYok kuzum bi yere gitme burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz. Güzel günlerimizi de göreceğiz inşaallah :)
:)) ayy senin adına çok heyecanlıyım ya iple çekiyorum ne zman test yapıcaksınDaha var canım :) 8 gün az değil ki :)) ayy inşaallah bebiştendir o belirtiler :)
Ben de biraz egzersiz yaptım canım nefes nefese kaldım ağrılarım son sürat devam ediyor :))
Amin kuzummrb kuzum evet çok konuştuk senle ben zaten eşimi anlıyorum simdi aradı oda doktor için tekrar randevu almış banada hangisini istiyorsan randevu oluştur is yerinden izin aldım.cuma günü için seni ben goturcem dedi.. Herşey için ÇoK tsk ederim rabbim sagsaglim kucağına aldırsın inş biz olmayanlarada en kisa ve hayırlı zamanda nasip etsin yoksa kafayı yicez
Allah razı olsun canım benim, benim de hedef 65 =))Topik hayırlı olsun inşallah sağ salim hayırlı evlatlar versin rabbim hepinize :)
Aminn canım benim inşaallah senin bat kackizlar ins fazla ugrasmadan bebislerimiz olsn
cnim bnm 3 gun gecti.Aminn canım benim inşaallah senin bat kac
Battan bir gün önce canım :) tabii belirtiler daha fazla baş göstermezse :):)) ayy senin adına çok heyecanlıyım ya iple çekiyorum ne zman test yapıcaksın
aa test yapmışsındır dmi canımcnim bnm 3 gun gecti.
evet cnm yaptm. ben igne kullndm. muallakta testaa test yapmışsındır dmi canım