• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş olmasın kuzu Bn o kadar yoruldum ki ağlamaktan alıkoyamıyorum kendimi kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun.. O kadar zor bi süreç ki şuan gözyaşlarından bunları yazmiyorm
Canım seninle özelden de konusmustuk seni o kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini biliyorum bende senin gibiydim 1 yılım böyle geçti inan insan için E çıkmak istemiyordum oraya girmicem buraya girmicem her ay hüsran ağlamaklı geçiyordu ama inan şu an diyorum ki ne kadar saçmalamışım rahat ol lütfen kafandan biraz olsun at eşin aslında bunu söylemeye çalışmış yani sorun sende derken kafana takıyorsun olmuyor anlamında hsg kesinlikle çektir hiç bekleme hemde ama kafani da biraz rahatlat ben ne zaman ki rahatladım tam aman olursa olur dediğim anda o haberi aldım hala inanamıyorum hala basen acaba mi diyorum ama bir sorun yoksa bile stres çok baskiliyor kuzum allahım insalah en kısa zamanda hepinize nasip eder dediklerimi biraz dinle canım inan alacaksın o haberi ve vakit kaybetmeden hsg çektir

Canım seninle özelden de konusmustuk seni o kadar iyi anlıyorum ki neler hissettiğini biliyorum bende senin gibiydim 1 yılım böyle geçti inan insan için E çıkmak istemiyordum oraya girmicem buraya girmicem her ay hüsran ağlamaklı geçiyordu ama inan şu an diyorum ki ne kadar saçmalamışım rahat ol lütfen kafandan biraz olsun at eşin aslında bunu söylemeye çalışmış yani sorun sende derken kafana takıyorsun olmuyor anlamında hsg kesinlikle çektir hiç bekleme hemde ama kafani da biraz rahatlat ben ne zaman ki rahatladım tam aman olursa olur dediğim anda o haberi aldım hala inanamıyorum hala basen acaba mi diyorum ama bir sorun yoksa bile stres çok baskiliyor kuzum allahım insalah en kısa zamanda hepinize nasip eder dediklerimi biraz dinle canım inan alacaksın o haberi ve vakit kaybetmeden hsg çektir

Ne güzel konuştun kuzum ❤️❤️

mrb kuzum evet çok konuştuk senle ben zaten eşimi anlıyorum simdi aradı oda doktor için tekrar randevu almış banada hangisini istiyorsan randevu oluştur is yerinden izin aldım.cuma günü için seni ben goturcem dedi.. Herşey için ÇoK tsk ederim rabbim sagsaglim kucağına aldırsın inş biz olmayanlarada en kisa ve hayırlı zamanda nasip etsin yoksa kafayı yicez

Bata son 10 gün.Bugün test alacaktım nöbetçi eczanede 2 öğrencim olunca alamadim:)eşime söyledim alacak yarın sabah denemeye başlarım insallah.Düşük yaptığım ay sadece mide kazinması yasamistim gece uyanınca ozellikle.Şu aralar sivilce dışında hıç bir anormal durum yok.Hayırlısi bakalım

Yok kuzum bi yere gitme burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz. Güzel günlerimizi de göreceğiz inşaallah :)
canım. Bnim buna inanmayı O kadar çok istiyirym ki gerçekten bi gun hAmile kalırsam buna inanirmiyim kestiremiyorum..iyi ki varsiniz

Daha var canım :) 8 gün az değil ki :)) ayy inşaallah bebiştendir o belirtiler :)

Ben de biraz egzersiz yaptım canım nefes nefese kaldım :-) ağrılarım son sürat devam ediyor :))
:)) ayy senin adına çok heyecanlıyım ya iple çekiyorum ne zman test yapıcaksın

mrb kuzum evet çok konuştuk senle ben zaten eşimi anlıyorum simdi aradı oda doktor için tekrar randevu almış banada hangisini istiyorsan randevu oluştur is yerinden izin aldım.cuma günü için seni ben goturcem dedi.. Herşey için ÇoK tsk ederim rabbim sagsaglim kucağına aldırsın inş biz olmayanlarada en kisa ve hayırlı zamanda nasip etsin yoksa kafayı yicez
Amin kuzum

Back