Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet canım d vitamini düşük çıkmış, benimki de 4 çıkmıştı :)) Bol süt yoğurt tüket, güneşe çık yarım saat, zaten yarım saat güneşe çık vücudun %97'sini karşılıyor.

Eşin ayıp etmiş canım, ne demek sorun sende. kesinlikle hsg çektir.
O ağladığımı duyunca yada görünce çok kotu oluyor onu da anlıyorum her ay hayal kırıklığı ve benim yaşadığım üzüntü yansıtmamak elimde değiL herşeyden kesiliyorum kendime iki gunde anca geliyorum

yok kuzum herşey normal hsg kaldı bo tek doktor herşey gebe kalman için ideal dedi ama yok
O zaman tatlım yapacağın en iyi şey zamana bırakmak. Bizde de çok şükür hiçbir sorun yok 11. Ayımız oldu akışına bırakıyoruz

Burda Tülay vardı o da senin gibi herşeye ağlıyordu eşi yasaklamış ona buraları. WhatsAppdan da yasaklamış, ulaşamıyoruz. gerçekten kolay bir şey değil kuzum

Ben Ankarada çektiricem canım sen hangi şehirdesin bilmiyorum
istanbul da cnm lütfen hsg için önerisi olan yazsın ben iki yerle konuştum karar veremedim..fulya açık emar ve echomar fiyatları 550 ve 570

Burda Tülay vardı o da senin gibi herşeye ağlıyordu eşi yasaklamış ona buraları. WhatsAppdan da yasaklamış, ulaşamıyoruz. gerçekten kolay bir şey değil kuzum
ben herşeye ağlamıyorum ama işte artık herşeyi yapmışken elimden başka birşey gelmiyo eşim yasaklamaz çünkü burda kimsem yok ne ailem bede bi arkadaşım ama kendim biraz uzaklasayim mi diye dusunuyorumdüşünüyorum

Yok kuzum bi yere gitme burda birbirimizin derdine ortak oluyoruz. Güzel günlerimizi de göreceğiz inşaallah :)

Bende varım var 10 eylül eklermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…