• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yeni sayklsa hepimizin hakkında hayırlisi olsun zaman geçtikçe stres de çok oluyo çoğumuzun en büyük derdi stres benim prolaktin yuksekligi olmustu ki çok ciddi olarak görüp bir sürü tahlil yapıldı ve tamamen stresten kaynaklı olduğu ortaya çıktı ne yazık ki o kadar strse yapiyoruz ki farkinda olmadan
Evet benim zaten panik atağım var stres yapmamam mümkün değil her ay bu ay takmayacağım diyorum adetime 3 4 gün kala her şey tam tersi oluyor tüm belirtiler benimle ama sonuç malesef

Daha yeni sayklsa hepimizin hakkında hayırlisi olsun zaman geçtikçe stres de çok oluyo çoğumuzun en büyük derdi stres benim prolaktin yuksekligi olmustu ki çok ciddi olarak görüp bir sürü tahlil yapıldı ve tamamen stresten kaynaklı olduğu ortaya çıktı ne yazık ki o kadar strse yapiyoruz ki farkinda olmadan
Zaten beyindeki strest hormanli etkikiyor dusus yasaniyor saglikla yola girilmiyor. Pozitif mutlu olmayi denesek ims

İyiyim canım sağol seni buralarda görmek güzel :) bende bu aydan sonra yine bu sayfalardayim dusukten sonra yine başlıyoruz

tek temennim bu yönde yarın hormon testleri için doktora gidicem eşime bugün hastaneye gitmek istemiyorum diyip ağlamaya başladım ama hastaneye gitmeden de olmadı olamadı..
şu alttan muyane durumu beni kaskatı yapıyor her seferinde sürecek mi bu böyle?
Allah bekletmesin, evlat hasretiyle sınamasın :KK61:

tek temennim bu yönde yarın hormon testleri için doktora gidicem eşime bugün hastaneye gitmek istemiyorum diyip ağlamaya başladım ama hastaneye gitmeden de olmadı olamadı..
şu alttan muyane durumu beni kaskatı yapıyor her seferinde sürecek mi bu böyle?
Allah bekletmesin, evlat hasretiyle sınamasın :KK61:
Amin insallah canim. Umarim yarin ki testlerde de hicbir sorun cikmaz

Back