• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pazartesi doktor randevusu aldım. Yumurtlama takibi yaptiriyim diyorum ne dersiniz. Daha kesin sonuç elde ederim gibime geliyor. Sizin düşünceleriniz neler ?

Selam kızlar bende uzun zamandır evlat sahibi olmak için çabalayan biriyim bir cok tedavi asilaaaşılama ve en sık tüp Bebek denemesi sonrası hamile kaldim oda çok surmedi ve gelisemedgo için kese oluşmadan sonlandı gebelik ve şimdi beklediğim çok yoprandik zor bir süreç inşallah rabbRa isteyen herkese nasip etsin

isalallah bende istiyorum 26 kasımda adet oldum aralik4 iğne oldum bugün test yaptım pozitif cıktı ikinci çizgi silik sizce
Ya inşallah vardir kuzum sabirla bekliyorum güzel haberleri bi kac gun sonra daha da belli olur sağlıkla tutunsn meleğim.

Selam kızlar bende uzun zamandır evlat sahibi olmak için çabalayan biriyim bir cok tedavi asilaaaşılama ve en sık tüp Bebek denemesi sonrası hamile kaldim oda çok surmedi ve gelisemedgo için kese oluşmadan sonlandı gebelik ve şimdi beklediğim çok yoprandik zor bir süreç inşallah rabbRa isteyen herkese nasip etsin
Inşallah canim bu sene hayirli guzel haberler aliriz duaci olalim bende 3 düşük bir tanede bir yasadi vefqt etti 2 ay oldu suan piskolojikmen ve fiziken hazir degilim ama insallah hazir olunca saglikla nasip eder Rabbim.

Kızlar pazartesi doktor randevusu aldım. Yumurtlama takibi yaptiriyim diyorum ne dersiniz. Daha kesin sonuç elde ederim gibime geliyor. Sizin düşünceleriniz neler ?
En iyisi bence planli ve bilincli olmak bende takip ederdim kuzum yumurtlama takibine gore gidersen hem aralikla olur doktorda ole oneriyor yumurtlamaya göre. :) hadi insallah kuzum

Adetime 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı, doktor net sonuç için erken adet gecikmesi olmadan keşke test yaptırmasaydın dedi. Bu şekilde daha sonra hamile kaldığını öğrenen var mı aramızda ?
Bazen cok dusuk de olsa kan yuksek cikabili yo r yani o an dollenme olup tutunursada erken sonuc veri yo r mesela ben adetime 3 gun kala test yaoip ogrenmistim ama onceden yaptırıp negatif gorup gunu bi n kacgun gecipde ogrenenide duydum canım inşallah senunde hayirlisiyla ole olur du et saglikla tutunur insallah kuzum.

Bazen cok dusuk de olsa kan yuksek cikabili yo r yani o an dollenme olup tutunursada erken sonuc veri yo r mesela ben adetime 3 gun kala test yaoip ogrenmistim ama onceden yaptırıp negatif gorup gunu bi n kacgun gecipde ogrenenide duydum canım inşallah senunde hayirlisiyla ole olur du et saglikla tutunur insallah kuzum.
İnşallah canımm

Back