• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde bat bugün ama şuanlık gelen giden yok beklemedeyim dua edin nolurr :KK48: gelmesinn bekleyen herkesi o kadar iyi anlıyorum kii Allah kimseyi evlatla sınamasın herkesin gönlüne göre versin benimde dualarım sizinle
Ay hadi inşallah gusel haberlerle gel kuzum allahim saglikla tutunmayi nasip etsin canım ne zamndir bekliyorsunuz.
İnşallah dua ederken isteyeb herkese diyorum zaten Rabbim hepikhepi yüzünü güldürsun insallah
Aminn

Ay hadi inşallah gusel haberlerle gel kuzum allahim saglikla tutunmayi nasip etsin canım ne zamndir bekliyorsunuz.

Canım benim daha çok yeni o kadar bekleyen insana haksızlık yapıp uzun süredir bekiyorum çok şey denedim diyemem zaten eylülde evlendim. Eşimle 7 yıldır beraberiz evlendikten sonra aslında hayatımızdaki tek eksiğin bebiş olduğunu düşündük ve çalışmalara koyulduk :) o gün bu gündür talip ediyorum ve hamiş olanlarla sevinip bekleyenlerle sabredip olumsuz sonuç alanlarla üzülüyorum :( Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah burda görüyoruz okuyoruz ama görmediklerimiz bilmediklerimiz vardır mutlaka onlarada nasip etsin Allah ım çok konuştum galibaa şimdiden özür dilerim :):)

Hosgeldin iyki geldin okurken hoşuma gitti canim istedigin zaman konuşabilirsin dinlerim bekle bakalım bi kuzum doktorlarda 1 sene gecsin diyor yeni evlenenlere sogan suyu kur kullan bi ilyihap falan enfektiyon varsada gider inşallah haberinib bekliyorum seninde aynen cok bekleyenler var oyizden öncelik saglik allahım nasip ederse olur kuzum.

Hosgeldin iyki geldin okurken hoşuma gitti canim istedigin zaman konuşabilirsin dinlerim bekle bakalım bi kuzum doktorlarda 1 sene gecsin diyor yeni evlenenlere sogan suyu kur kullan bi ilyihap falan enfektiyon varsada gider inşallah haberinib bekliyorum seninde aynen cok bekleyenler var oyizden öncelik saglik allahım nasip ederse olur kuzum.
Bende pko var demiştir doktor canım evlendikten sonraki ay genel bi kontrol için gitmiştim ultrasonla bakıp başka hiç bi test yapmadan pko dedi. Adet düzensizliğim yada kilo gibi problemimim yok sadece ağrılı adetten dolayı dedi doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım. Soğan suyunu duydum ama burda bi arkadaşın kullanıp çok olumsuz şeyler yaşadığını okumuştum. Sen annesin sanırım şuan tekrar mı düşünüyosun canım :)

Bende pko var demiştir doktor canım evlendikten sonraki ay genel bi kontrol için gitmiştim ultrasonla bakıp başka hiç bi test yapmadan pko dedi. Adet düzensizliğim yada kilo gibi problemimim yok sadece ağrılı adetten dolayı dedi doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım. Soğan suyunu duydum ama burda bi arkadaşın kullanıp çok olumsuz şeyler yaşadığını okumuştum. Sen annesin sanırım şuan tekrar mı düşünüyosun canım :)
Canim bi arkadas pkoyu yenmis bekle onu etiketleyim sor ona inşallah yetersin.
Benim bebegim iki ay oldu vefat etti bir ay yaşadı sorunlsr vardi hakileykende 3 düşük yasadim daha öncede çocuğum yok suan piskolojikmende hazir hissetmiyorum ama 2019 da heran gibbirgun toplayıp kendimi inşallah canım

Canim bi arkadas pkoyu yenmis bekle onu etiketleyim sor ona inşallah yetersin.
Benim bebegim iki ay oldu vefat etti bir ay yaşadı sorunlsr vardi hakileykende 3 düşük yasadim daha öncede çocuğum yok suan piskolojikmende hazir hissetmiyorum ama 2019 da heran gibbirgun toplayıp kendimi inşallah canım
Canım çok üzüldüm başın sağolsun gerçekten cek hiç bişey bulamıyorum bi an önce kendini toparlaman için dua edicem sana :(:( herşeyin bi zamanı vardır elbet bizimde bi gün kucaklarımız dolar evimize neşe gelir.

Canım çok üzüldüm başın sağolsun gerçekten cek hiç bişey bulamıyorum bi an önce kendini toparlaman için dua edicem sana :KK43::KK43: herşeyin bi zamanı vardır elbet bizimde bi gün kucaklarımız dolar evimize neşe gelir.
Önemli değil kuzum nerden bileceksin canım amin inşallah bizde yuzumuz gulcek♡ ee neler yaoion nasil geçiyor günün

Kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da... Doktorun bir problem yok cümlesinin ardından adet olmak moral bozucu gerçekten.. Doktorum HSG çekelim için rahat etsin dedi bir süre düşünmek istedim iki aydır gitmiyorum.. İnşallah bu ay olur da 2019 a öyle girerim..

Kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da... Doktorun bir problem yok cümlesinin ardından adet olmak moral bozucu gerçekten.. Doktorum HSG çekelim için rahat etsin dedi bir süre düşünmek istedim iki aydır gitmiyorum.. İnşallah bu ay olur da 2019 a öyle girerim..
Inşallah canım esinde gorundumu nezamndir bekkiyon icon rahatlivaksa rahim flm en dogru net bişi kuzum.

Inşallah canım esinde gorundumu nezamndir bekkiyon icon rahatlivaksa rahim flm en dogru net bişi kuzum.
En azından ileri de keşke yaptırsaydım demem canım eşimde de sorun yok ilk 2 ay kontrol hapı kullandım tayinim çıkınca bıraktım eşimin yanına geldim 1 yıl oldu hala bir gelişme yok.. 2 kez klomen kullandım ama sonuç olumsuz

En azından ileri de keşke yaptırsaydım demem canım eşimde de sorun yok ilk 2 ay kontrol hapı kullandım tayinim çıkınca bıraktım eşimin yanına geldim 1 yıl oldu hala bir gelişme yok.. 2 kez klomen kullandım ama sonuç olumsuz
Aynen öyle sen git yaptir inşallah güzel sonuçlar haberler alırsın kuzum.

Birakma iste günlük botanede ocsen fayda olur ama kafana koy bunu yenmek ostiyorsan yap .
Soğan içemem mideme dokunur ama incir kürü denedim gerçi benim yumurtlama sorunum da yokmuş ama yapayım dedim 3-4 gün ancak dayandım.. Doğru sonunu getirsem belki de yarar ama nasip mi değil anlamıyorum kalıyor hep yarı da

Soğan içemem mideme dokunur ama incir kürü denedim gerçi benim yumurtlama sorunum da yokmuş ama yapayım dedim 3-4 gün ancak dayandım.. Doğru sonunu getirsem belki de yarar ama nasip mi değil anlamıyorum kalıyor hep yarı da
Maydonuz suyu da duydum benim kuzende rahimde iltihap var yay o lir alincak dendi oda sogan suyu yapıp içmiş 15 gün sonra kontrole giderken yok olmuş doktorda sasirmis genc yasta gitcekti rahim

Maydonuz suyu da duydum benim kuzende rahimde iltihap var yay o lir alincak dendi oda sogan suyu yapıp içmiş 15 gün sonra kontrole giderken yok olmuş doktorda sasirmis genc yasta gitcekti rahim
Doktorlar bazen en olmazı söylüyor tek doktorla yapmamak lazım benim arkadaşımın da az kalsın bebeğini alacaktılar dış gebelik diye

Daha yeni sayklsa hepimizin hakkında hayırlisi olsun zaman geçtikçe stres de çok oluyo çoğumuzun en büyük derdi stres benim prolaktin yuksekligi olmustu ki çok ciddi olarak görüp bir sürü tahlil yapıldı ve tamamen stresten kaynaklı olduğu ortaya çıktı ne yazık ki o kadar strse yapiyoruz ki farkinda olmadan

Back