• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Devam ediyor canım haftaya Perşembe randevu aldım dr a gidecem hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama böyle gecikmesi en sinir olduğum durum ... sen naptın canım

Ovulasyon yaptın mı bu ay geç yumurtlama mı oldu acaba?? Bende bu hafta ovu. haftam midemi üşüttüm hastayım umarım ters etki etmez

slm kızlar nasılsınızzz haftaya dr randevum var bayadır araştırıyorum iyi bir dr buldum erkek dr.um 2 kere kadın doktora gittim ama sorularıma bwni dinleyerek cvp vermiyorlar ,bu bulduğum dr. baya ünlü bir erkek dr. zor randevu alabildimm.. şimdi kızlar oraya gidince ne soracağımı diyeceğimi unutuyorum . Neler sorayım ki bana da faydalı olsun sorduğum şeyler.

slm kızlar nasılsınızzz haftaya dr randevum var bayadır araştırıyorum iyi bir dr buldum erkek dr.um 2 kere kadın doktora gittim ama sorularıma bwni dinleyerek cvp vermiyorlar ,bu bulduğum dr. baya ünlü bir erkek dr. zor randevu alabildimm.. şimdi kızlar oraya gidince ne soracağımı diyeceğimi unutuyorum . Neler sorayım ki bana da faydalı olsun sorduğum şeyler.

Günaydın canım bencede erkek dr daha çok ilgileniyor iyi yapmışsın bende erkek tercih ettim o yüzden. Giderken senin ve eşinin tüm kan testlerini götür, eşin sperm testi yaptırdıysa onuda götür. Yumurtlama takibini yaptırmak istiyorsan onu danış. Birde idrar testini yaptırdın mı bilmiyorum ama enfeksiyonda engel oluyormuş

Selam canim insallah guzel sonuçlar alırsın gittiginde hamilek kalmak istedigini bayadir ugrastigini ve esininde seninde bir testlerden geçip bakilmak istedigini diye bilirsin kontrole gir önce.

Back