• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ümit tukeniyor hasret artıyor vs Allah var herşey var kuzum
Biliyonmu bugün camiye gittim 55 yaslarda teyze bana teselli verirken agladi cocugum olmadi ne maddiyatlar dokmius plmamis hep baskalri evlatlık etmis yardm etmis beslemis halende olemis çok üzüldüm allah bunh bama bole gördü demek diyor keske dogsada olse bendimde bi evladım var desem dedi:(

İyi değilim herkese iyiyim diyorum ama hiç değilim. Anlatmama gerek yokbiliyorsun bu hissi zaten. Kalbimin üzerindeki hissi. Geçmesini de istemiyorum aslında. Sen nasılsın?
Seni çok iyi anlıyorum bende unutmak gecmesini istemiyorim ama kafami bir sekilde mesgul ederek topluyom sürekli aciylan yasamak istemiyom.

Seni çok iyi anlıyorum bende unutmak gecmesini istemiyorim ama kafami bir sekilde mesgul ederek topluyom sürekli aciylan yasamak istemiyom.
Ben de öyleyim acıya saplanıp kalmıyorum ama geçmiyor da işte. Bazen anılar mutlu edip gülümsetiyor bazense ağlatıyor

Ben de öyleyim acıya saplanıp kalmıyorum ama geçmiyor da işte. Bazen anılar mutlu edip gülümsetiyor bazense ağlatıyor
Hiç sorma benimde bazen gozlerimde canlanıyor benim hamilelikde iyi geçmedi ama onu hissedip sürekli karnina dokunmak ayaklarimi dizimi poposumu yaslayip itmesi sabirla bekliyordum.

Hiç sorma benimde bazen gozlerimde canlanıyor benim hamilelikde iyi geçmedi ama onu hissedip sürekli karnina dokunmak ayaklarimi dizimi poposumu yaslayip itmesi sabirla bekliyordum.
Hıçkırmayı hiç sevmezdi benimki :) korkuyor mudur yoksa sinirleniyor mu bilmiyorum ama hıçkırmaya başlayınca bi hareket bi tekme:) deli kızım benim

Biliyonmu bugün camiye gittim 55 yaslarda teyze bana teselli verirken agladi cocugum olmadi ne maddiyatlar dokmius plmamis hep baskalri evlatlık etmis yardm etmis beslemis halende olemis çok üzüldüm allah bunh bama bole gördü demek diyor keske dogsada olse bendimde bi evladım var desem dedi:KK43:
Kıyamam ya :( of Allah'ım kimseyi dusmanimi dahi evlat yokluguyla sınamasın Gülom :( kimseye evlat duygusunu aratmasin

Back