- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Görüşmek üzere canım hayırlı geceler ♥Kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşmek üzere canım hayırlı geceler ♥Kızlar ben kaçıyorum hepinize hayırlı geceler
Sen uyuyamiyon kafana takiyon anlıyorum bi aralar.aynen kuzum
Nasıl takmiycan ki kuzum yaSen uyuyamiyon kafana takiyon anlıyorum bi aralar.
Ah canım haklısın hemde çok artik sabirda tükeniyor bir yerde. Ama ismin gibi umudunu bekle inşallah gülüm gulecek yüzün. Ağla ağlama demiycem ama içine atmaNasıl takmiycan ki kuzum ya
Sağol canım inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunSenide beklerim kuzum @Mirac Aselim
Inşallah canım nasılsın nasıl oldun canım.Sağol canım inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
Ümit tukeniyor hasret artıyor vs Allah var herşey var kuzumAh canım haklısın hemde çok artik sabirda tükeniyor bir yerde. Ama ismin gibi umudunu bekle inşallah gülüm gulecek yüzün. Ağla ağlama demiycem ama içine atma
İyi değilim herkese iyiyim diyorum ama hiç değilim. Anlatmama gerek yokbiliyorsun bu hissi zaten. Kalbimin üzerindeki hissi. Geçmesini de istemiyorum aslında. Sen nasılsın?Inşallah canım nasılsın nasıl oldun canım.
Biliyonmu bugün camiye gittim 55 yaslarda teyze bana teselli verirken agladi cocugum olmadi ne maddiyatlar dokmius plmamis hep baskalri evlatlık etmis yardm etmis beslemis halende olemis çok üzüldüm allah bunh bama bole gördü demek diyor keske dogsada olse bendimde bi evladım var desem dediÜmit tukeniyor hasret artıyor vs Allah var herşey var kuzum
Seni çok iyi anlıyorum bende unutmak gecmesini istemiyorim ama kafami bir sekilde mesgul ederek topluyom sürekli aciylan yasamak istemiyom.İyi değilim herkese iyiyim diyorum ama hiç değilim. Anlatmama gerek yokbiliyorsun bu hissi zaten. Kalbimin üzerindeki hissi. Geçmesini de istemiyorum aslında. Sen nasılsın?
Ben de öyleyim acıya saplanıp kalmıyorum ama geçmiyor da işte. Bazen anılar mutlu edip gülümsetiyor bazense ağlatıyorSeni çok iyi anlıyorum bende unutmak gecmesini istemiyorim ama kafami bir sekilde mesgul ederek topluyom sürekli aciylan yasamak istemiyom.
Hiç sorma benimde bazen gozlerimde canlanıyor benim hamilelikde iyi geçmedi ama onu hissedip sürekli karnina dokunmak ayaklarimi dizimi poposumu yaslayip itmesi sabirla bekliyordum.Ben de öyleyim acıya saplanıp kalmıyorum ama geçmiyor da işte. Bazen anılar mutlu edip gülümsetiyor bazense ağlatıyor
Hıçkırmayı hiç sevmezdi benimki :) korkuyor mudur yoksa sinirleniyor mu bilmiyorum ama hıçkırmaya başlayınca bi hareket bi tekme:) deli kızım benimHiç sorma benimde bazen gozlerimde canlanıyor benim hamilelikde iyi geçmedi ama onu hissedip sürekli karnina dokunmak ayaklarimi dizimi poposumu yaslayip itmesi sabirla bekliyordum.
O duyguyu yasiycaz inşallah birdaha canım:)Hıçkırmayı hiç sevmezdi benimki :) korkuyor mudur yoksa sinirleniyor mu bilmiyorum ama hıçkırmaya başlayınca bi hareket bi tekme:) deli kızım benim
Kıyamam ya of Allah'ım kimseyi dusmanimi dahi evlat yokluguyla sınamasın Gülom kimseye evlat duygusunu aratmasinBiliyonmu bugün camiye gittim 55 yaslarda teyze bana teselli verirken agladi cocugum olmadi ne maddiyatlar dokmius plmamis hep baskalri evlatlık etmis yardm etmis beslemis halende olemis çok üzüldüm allah bunh bama bole gördü demek diyor keske dogsada olse bendimde bi evladım var desem dedi
Amin canımO duyguyu yasiycaz inşallah birdaha canım:)
Açılan konulardan biliyorum canım adını sadece :)Bende seni tanımıyorum ki :)
Açılan konulardan biliyorum canım adını sadece :)
Devam ediyor canım haftaya Perşembe randevu aldım dr a gidecem hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama böyle gecikmesi en sinir olduğum durum ... sen naptın canımMerhaba canım, adet oldun mu yoksa gecikme devam ediyor mu