- 25 Mart 2018
- 1.235
- 1.425
- 63
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Napiyon nasılsın kuzum♥
İyiyim canım benimNapiyon nasılsın kuzum♥
Sen nasılsın canımNapiyon nasılsın kuzum♥
Hoş geldin canım aramıza :)Selam kızlar bende aranıza katılabilir miyim ? Birbirimize destek olalım.
Hoş geldin canım aramıza :)
Selam kızlar bende aranıza katılabilir miyim ? Birbirimize destek olalım.
Hoşgeldiniz kizlar insallah gonlumizce olur hersey.2019 yılı hepimizin dileklerini gerçekleştirsin inşallah Bat 10 aralık beklemedeyim
bende lif yapiyorum kurana kurssa gidiyom sohbete vaktim ole geciyor canjm hayat devam ediyor aynen zehir etmeye gerek yok.Sen nasılsın canım
Ay hadi inşallah gulum ya guzel haberlerle gel♥2019 yılı hepimizin dileklerini gerçekleştirsin inşallah Bat 10 aralık beklemedeyim
Adet gunun geçtii canım.Hala beklemedeyim .bat 3 aralıktı .ne gelen varne gidennnn
Aynen kuzum. Adetin 2. Günü negatif çıktı. Dün bi lekelenme yaşadım .az daha bekleyeyim negatifi görmek daha zor oluyor çünküüüüüAdet gunun geçtii canım.
Inşallah lekelenmenin üzerine gorursun canım hadi hayirlisi güzel haberle gel canım bebenim♥Aynen kuzum. Adetin 2. Günü negatif çıktı. Dün bi lekelenme yaşadım .az daha bekleyeyim negatifi görmek daha zor oluyor çünküüüüü
Gelecem inşallah bi kaç gün geçsinInşallah lekelenmenin üzerine gorursun canım hadi hayirlisi güzel haberle gel canım bebenim♥
Hadi bende saborsizla bekliyorum inşallah ee neler yaptın günün nasıl geçiyor kuzum.Gelecem inşallah bi kaç gün geçsin
Adet oldum fazla sancılı bir gündü sanırım bişeyler ters gitti her zamankinden farklı adet kanamamHadi bende saborsizla bekliyorum inşallah ee neler yaptın günün nasıl geçiyor kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?