- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Devam ediyor canım haftaya Perşembe randevu aldım dr a gidecem hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama böyle gecikmesi en sinir olduğum durum ... sen naptın canım
Günlerin geçmişse neden test yapmiyorsun ki gebelik varsa evde bir testlede öğrene bilirsinDevam ediyor canım haftaya Perşembe randevu aldım dr a gidecem hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama böyle gecikmesi en sinir olduğum durum ... sen naptın canım
Hoşgeldin kuzum aramıza.Selam kızlar
hayırlı olsun kuzum mutlu oldum ♥Herkese günaydın bende 4+0 haftalığım allah nasip ederse 2019 annesi olacağim beni davet ettiğiniz içinde tşk ederim
Hosgeldin canımOvulasyon yaptın mı bu ay geç yumurtlama mı oldu acaba?? Bende bu hafta ovu. haftam midemi üşüttüm hastayım umarım ters etki etmez
hoşbuldum canımHoşgeldin kuzum aramıza.
ovu yapmadım canım geçmiş olsun sana da stresten geciktiğini düşğnüyorum bu ara çok kafaya taktımOvulasyon yaptın mı bu ay geç yumurtlama mı oldu acaba?? Bende bu hafta ovu. haftam midemi üşüttüm hastayım umarım ters etki etmez
yaptım canım 1 gün geçince negatifti bugün 4. gün hala gelen yok hayrlısıG
Günlerin geçmişse neden test yapmiyorsun ki gebelik varsa evde bir testlede öğrene bilirsin
Sağol canmhayırlı olsun kuzum mutlu oldum ♥
İnşallah iyi sonuç alırsınyaptım canım 1 gün geçince negatifti bugün 4. gün hala gelen yok hayrlısı
Inşallah canım biraz toplanalim baslariz ♥İnşallah 2019 a hamiş gireriz dua edelim birbirimize
hadi inşallah musadimiza ereriz kuzum :)hoşbuldum canım3 aylık evliyim 22 yaşındayım eşimle ayrıyız şuan ama eşim çok istiyor bebek bende bu ara biistiyorum bi istemiyorum gezinirken kendimi burda buldum bi yazıyım dedim
slm kızlar nasılsınızzz haftaya dr randevum var bayadır araştırıyorum iyi bir dr buldum erkek dr.um 2 kere kadın doktora gittim ama sorularıma bwni dinleyerek cvp vermiyorlar ,bu bulduğum dr. baya ünlü bir erkek dr. zor randevu alabildimm.. şimdi kızlar oraya gidince ne soracağımı diyeceğimi unutuyorum . Neler sorayım ki bana da faydalı olsun sorduğum şeyler.
amin inşallah canımInşallah canım biraz toplanalim baslariz ♥
hadi inşallah musadimiza ereriz kuzum :)
Selam canim insallah guzel sonuçlar alırsın gittiginde hamilek kalmak istedigini bayadir ugrastigini ve esininde seninde bir testlerden geçip bakilmak istedigini diye bilirsin kontrole gir önce.slm kızlar nasılsınızzz haftaya dr randevum var bayadır araştırıyorum iyi bir dr buldum erkek dr.um 2 kere kadın doktora gittim ama sorularıma bwni dinleyerek cvp vermiyorlar ,bu bulduğum dr. baya ünlü bir erkek dr. zor randevu alabildimm.. şimdi kızlar oraya gidince ne soracağımı diyeceğimi unutuyorum . Neler sorayım ki bana da faydalı olsun sorduğum şeyler.
Inşallah hayirlisiyla allah nasip eder kuzum.Merhaba kizlar bende varim ama son 1 ay kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?