• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 10gün var ama aşırı koku hassasiyeti basladı bugün normalde koku alan bi insan değilim koku hakkında fikri olan var mı yoksa biz paronayaklaşıyo muyuz:KK48:
Canim biraz netlerden okuyuncada piskolojikmende oluyor sen yinede dikkat et ben parfumum boguyordu mesela öle anladim sürekli kullanan olarak.

Selam kızlar benim yeni oldu bebegimi kaybedeli ama hazirlikli degilim inşallah 2019 bana ve herkese uğurlu gelir kendimi toplayip belki gelecek sene hamile kalmayi dusunuyom gelin beraber bu yola hazırlık yapalım. Hamile olmak isteyen tüm anneleri bekliyorum canlar♥♥
Insallah hamile olarak gireriz.
merhaba canım bende buralardayım, umarım tedavimiz sonuç verir yeni yılda bende anne olabilirm.:anneadayı:

Sabah test yaptim hayali cizgi vardi oglen yaptim yok acaba su fellan ictim diyemi sabahki mi yanlis cikti ya
Canim sen sabah ac karnına birdaha yap bakalım inşallah guzel haberle gelirsin su falan alakasi yok bende tok karnina oglen yapmistim silik hayalet cikmisti hamileymisim umudu kaybetmek yok herzaman.

gittik canım bende bir problem yok ama eşimde sperm azlığı var olan spermlerde hareketsizmiş tadavi oluyor şuanda
Burda bir arkadas sprmele ilgiki bisiler yazmisti sonuc almis bak bi bende 4 kayip var 3 dusuk 1 kayıp genetikte sonuç bekliyom gelsin sonra esime olsada olmasada deniycem o sonucu bakim bi sende dene inşallah güzel saglikla sonuçlanir.

Burda bir arkadas sprmele ilgiki bisiler yazmisti sonuc almis bak bi bende 4 kayip var 3 dusuk 1 kayıp genetikte sonuç bekliyom gelsin sonra esime olsada olmasada deniycem o sonucu bakim bi sende dene inşallah güzel saglikla sonuçlanir.
şuanda emodeks diye bir ilaç kullanıyor canım aynı zmanda keçiboynuzu özü ve çakşır suyu içiriyorum umarım etkili olur martta kontrolü var.

Benim skrabam 7 yil agladi en az 3 dusugu vardi sonra birtanede 4 aylik sakat dogum oldu.sonradan tekrar hamile kaldi dogum yapti bu seferde kalbi gelismemis dediler vefat etti.sonra başka bir doktora gittiler tek problem eşindeymis. 1 vitamin 1 ilac icti esi iyilesti kizcagiz bosuna 7 yil kahroldu. Eşine eczanede hünapin keciboynuzu ozünu yedir hergun 1 kasik sende ye hicbir zarari yok. Birde evicap 200 lük e vitamini al bununda hicbir zarari yok. Hem sperm kalitesini arttiriyor hem sayisini hemde sekil bozukluguna iyi geliyor. Bunlari kullanip yillarca tedavi olupta cocugu olnayanlarin cocugu olmuş. benim 2 yil önce düsügum oldu doktor sagliksiz kalitesiz sperm nedeniyle dedi.Ben 3 aydir esime iciriyorum sperm testleri cok iyi cikti.uzun oldu canim kusura bakma.ben dogru tedaviyi bulana kadar 2.5 yil gecti.
papatyakokankadin papatyakokankadin bu arkadasin önerisi

keçiboynuzu özünü eşimde içiyor cnm aynı zamanda çakşır otu kaynatıyorum onu içiyor birde doktorun verdiği vitamin ilacını kullanıyor keçiboynuzu sperm kalitesi açısından çok etkili önceden de ben hep içirmeye çalışırdım içmezdi şimdi kuzu kuzu içiyor :KK48:

Canim benim nasilsin benim bugun asilamamin 5. Günü catlama iğnesinin 7.günü hicbir belirtim yok canim.benimle ayni zamanlarda olanlarin gögüs agrilari halsizlikleri var ama bende tık yok.bu ayda tutmadi gibi.her sy hayal kırıkligı anlayacagin.artik tek cizgiyi görmekten sıkıldım.

Canim benim nasilsin benim bugun asilamamin 5. Günü catlama iğnesinin 7.günü hicbir belirtim yok canim.benimle ayni zamanlarda olanlarin gögüs agrilari halsizlikleri var ama bende tık yok.bu ayda tutmadi gibi.her sy hayal kırıkligı anlayacagin.artik tek cizgiyi görmekten sıkıldım.
Canim bazende hicbir belirti olmayada biliyor piskolojikmende oluyor sen umudunu kaybetme canım yinede allah büyük ben 4 ay oldu sezeryanla oldumya kaybettim bebegimi taze oldugundan bi seneye yakin dinlencem sonucta gelsin doktora gittigimde hazirlik yapıcam esimide gostercem ben desem gitmezde doktordan rica edip cagirmasini test yapmasini istiycem.

keçiboynuzu özünü eşimde içiyor cnm aynı zamanda çakşır otu kaynatıyorum onu içiyor birde doktorun verdiği vitamin ilacını kullanıyor keçiboynuzu sperm kalitesi açısından çok etkili önceden de ben hep içirmeye çalışırdım içmezdi şimdi kuzu kuzu içiyor :KK48:
Bende denettircem doktira gidersem hazirkik yaptigimda sezeryanla olmuştu benim 4 ay oldu biraz dinlencem esiminde gitmesini istiycem.

Bende denettircem doktira gidersem hazirkik yaptigimda sezeryanla olmuştu benim 4 ay oldu biraz dinlencem esiminde gitmesini istiycem.
bencede cnm her iki tarafta gitmeli ben hep sorun bende deir diye düşünüyordum ama eşimdeymiş, bu arada sanada çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip etsin en tez zamanda :KK200:

merhaba arkadaşlar sizleri görünce bende yazmak istedim.. bende 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim sevindik mutlu olduk sonra fenalaştım ve dış gebelik olduğunu öğrendim. halbuki kalbi bile atıyordu :(

Back