Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ocak benim ki, kimliğime bakarsan ekim benim amh 0,4 ve fsh 7 li bir değerdi. Amh çabuk değişen bir değer değilmiş ya. Bakalım hayırlısı olsun
 
Katılıyorum yaa güzel güzel yazanların hikayelerini neden okumayalım sırf uzun diye
 
Katılıyorum yaa güzel güzel yazanların hikayelerini neden okumayalım sırf uzun diye
evet bazı uzun yazanlar var ben onları okurken mutlu oluyorum.. bazan demek istediklerimi yazıya dökmüş oluyorlar.. işte buu ! diyorum... ama Türkçe öğretmenini ve cep telefonlarını sorguladıklarım da oluyor ne yalan sölim bazan ben de kullanıyorum sölim yazimm gibi.. çok da kasmıyorum yazma dili konuşma dili farklı evet konuşur gibi yazabiliyorum... güzelce okuduklarımdan biri de sensin canım.. mümkünse ismini öğrenebilir miyim? :)
 
HEE şimdi oldu yapamadıı kaşla göz arası halledecekti yaaa devletmiş bir de... sonuçlar düzgün çıkmayabilir gereksiz üzülebilirsin vsvs... arayıp soracağın bir yer yok mu? muhatabın var mı?
 
Ay canım benim ben de seni zevkle okuyorum ve takip ediyorum, öptüm gözlerinden
 
Kızlar sağan kürü yapan var mı aranızda? Yapsam olur mu ki yumurtlamayı etkiliyor sanırım sorun olmaz değil mi?

Mide sorunun yoksa ve içebilirsen adet olduğun gün yada sonraki günlerde başlayıp 10-15 gün kadar içip bırakmanı öneririm canım. Sökülmeye yardımcı olduğu için 1 ay boyunca içersen bebek oluşsa da düşüğe neden oluyomuş diye okumuştum. Zaten normalde de ayda 15 gün kullanılıp 5 6 ay ara verilmesi gerektiğini söylüyorlar. Benim çok idrar yolu enfeksiyonum olurdu 2 defa içebildim sonrasında geçti çok şükür bayadır yok, inşAllah da olmaz daha.
 
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzm Rabbim sağlıklı bir şekilde versin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…