- 13 Mart 2019
- 12.845
- 41.393
Ayyyy hadi inşallahh yaaa
❤❤❤ Allahım istryen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy hadi inşallahh yaaa
Gonulmeyvesi ben şokkkk gözün aydınn sağ salim kucagına al inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Amiin.Çok sağol canımm amiinn
İnan bende şok
Senin bebişin de büyümüştür
Hepiniz sağlıkla afiyetle büyütün inşallah ❤❤❤
Valla o değeri 9 çıkan canavar haftaya 7 aylık olacak teyzesii kocaman oldu benim kızım ya kurban olurum sağlıkla gelsin miniğimiz inşallahhh kese için ne zaman gideceksin doktora?Ayy canımm evet hamileyiimm inşallah yarabbiimm söylemek o kadar garip geliyor ki
Rabbim devamını da yaşatsın
Senin öprendiğin günü hiç unutmuyorum yaa ilk değerin 9 çıkmıştı resmen çıldırmıştık
Nasılsın şimdi bebişin büyümüştür
Amin kuzum sonraki randevun ne zamanAmin canım çok sağol ❤
Rabbim hepimize tez vakittr yaşatsın bu dıyguyu
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah. Amiin.
Valla o değeri 9 çıkan canavar haftaya 7 aylık olacak teyzesii kocaman oldu benim kızım ya kurban olurum sağlıkla gelsin miniğimiz inşallahhh kese için ne zaman gideceksin doktora?
Amin kuzum sonraki randevun ne zaman
Şuan 5.hafta içindesin muhtemelen görünür kız beta hesabı yapsana en son kaçtı aradan kaç gün geçti of ya çok özledim bugünleriPazartesi gitmeyi düşünüyorum canım inşallah oluşmuştur kese ❤❤
Şuan 5.hafta içindesin muhtemelen görünür kız beta hesabı yapsana en son kaçtı aradan kaç gün geçti of ya çok özledim bugünleri
Artış çok iyi kız ikiz olmasın şimdi en az iki katına çıkmasından gidersekCanım ilk cuma verdim 183 çıktı
Sonra pazar verdim 575 çıktı
Aradan 3 gün geçmiş acaba kaç oldu ki hiç bi bilgim yok her sayfada farklı bişey yazoyor
Artış çok iyi kız ikiz olmasın şimdi en az iki katına çıkmasından gidersek
Pazar 575
Salı 1150
Perşembe 2300
Cumartesi 4600
Pazartesi 9200 olur kese görünür ❤
Grupta ikiz çok bekledik kısmet sanadır belkideAyy hiç sorma bi ikiz muhabbeti dönüyor zaten hayırlara vesile dedem de duyar duymaz ikiz diye dua etmiş
İnşallah pazartesiye alayım randevu o zaman
Grupta ikiz çok bekledik kısmet sanadır belkide
Olsun geç olsun güç olmasın canım hem belki yolk sacı da görünürİnşallah canım hayırlı sağlıklı olsunn
Çarşamba gününe randevu bulabildik
Olsun geç olsun güç olmasın canım hem belki yolk sacı da görünür
Bebekten önce görünen bir yapı kuzum zamanla kayboluyor ama diyelim bebek görünmedi yolk sacı göründü bebeğin görünmesi de yakındır. Bir arada bazen tek taş gibi duruyorlar
Bebekten önce görünen bir yapı kuzum zamanla kayboluyor ama diyelim bebek görünmedi yolk sacı göründü bebeğin görünmesi de yakındır. Bir arada bazen tek taş gibi duruyorlar ❤
İnşallah kuzumAyy Allahım nasıl bir mucize yaa
Rabbim görmeyi nasip etsin inşallah ❤❤❤
Ooo fırrr fıırrrrr . 2. Mi geliyoooŞuan 5.hafta içindesin muhtemelen görünür kız beta hesabı yapsana en son kaçtı aradan kaç gün geçti of ya çok özledim bugünleri