- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Sağol canım çok teşekkür ederimAa doğumdaş burçtaşımm kızıınn adı ne oldu. Güle güle analı babalı büyüsün inşallah.
Masal koyduk adını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım çok teşekkür ederimAa doğumdaş burçtaşımm kızıınn adı ne oldu. Güle güle analı babalı büyüsün inşallah.
Hızzzzllllıııı çıktı..
Valla maşallah aynen ben senden de bekliyorum bakalımHızzzzllllıııı çıktı..
Darısı isteyince bize
Allah bilir istiyoruzValla maşallah aynen ben senden de bekliyorum bakalım
Rabbim gönlüne göre versin canım. Çıktı mı dişi Duru hanımın.Allah bilir istiyoruz
4. Dişimiz gelmek üzere kuzum .Rabbim gönlüne göre versin canım. Çıktı mı dişi Duru hanımın.
Maşallah kuzuya. Bizim daha gelen giden yok. Sıkıntılarımız hala devam.4. Dişimiz gelmek üzere kuzum .
siz nasılsınız sizde gelen giden varmı .
Ne sıkıntısı vardı canım yaMaşallah kuzuya. Bizim daha gelen giden yok. Sıkıntılarımız hala devam.
Diş sıkıntıları kuzum.Ne sıkıntısı vardı canım ya
Heeee inşallah hemencik patlatır yaa Bizimki 8. Aylıkken çıkardı ilkini. Bi onda sıkınt yaşadı diğerleri maşallah sıkıntısız çıktı . Darıısı sizeDiş sıkıntıları kuzum.
Oh şükür. 2.5 aydan beri devam salya elini ağza götürmeler falan..her şey ağza favori dişliği parmaklarımHeeee inşallah hemencik patlatır yaa Bizimki 8. Aylıkken çıkardı ilkini. Bi onda sıkınt yaşadı diğerleri maşallah sıkıntısız çıktı . Darıısı size
Bak bizde bunlar hiç olmadı biliyomsuun . Yani oldu ama diş gelmedi . Bunlar bitti 2 ay sonra diş geldi . Bu konuda da sanrıım her bebek farklıOh şükür. 2.5 aydan beri devam salya elini ağza götürmeler falan..her şey ağza favori dişliği parmaklarım
Evet farklılar tabi. Zaten gelince de bitmiyor sıkıntılar düştüydü kalktıydıBak bizde bunlar hiç olmadı biliyomsuun . Yani oldu ama diş gelmedi . Bunlar bitti 2 ay sonra diş geldi . Bu konuda da sanrıım her bebek farklı
Yürüteç kullanmadım kuzum ama benım kız yürümeye başladıEvet farklılar tabi. Zaten gelince de bitmiyor sıkıntılar düştüydü kalktıydı
Yürütece koyuyor musunuz? Mama sandalyesi kullanıyo musunuz?
Esinde kullanmadım ikisini de ama bu durmuyor bakalım ikisini de almak kullanmak zorunda gibiyiz.Yürüteç kullanmadım kuzum ama benım kız yürümeye başladı
mama sandalyesi kullanıyroruz 6 aydan beri yemeklerini hep onda yiyo ben şu e bebekteki masa sandalye olandan aldım çünkü biz yer sofrasında yiyoruz .
Siz kullancakmısımız yürüteç
10 aylık olduk canım dün . 1 haftadır deniyordu. Ama 3 gündğr 10 adım atıyor :) söktü gibi .. bende eşimde erken yürümüşüz genetik olabılır .Esinde kullanmafım ikisini de ama bu durmuyor bakalım ikisini de almak kullanmak zorunda gibiyiz.
Ay maşallahh demek yürüdü. Yaşına girdi mi
Esin yaşını geçmişti. Bakalım ezgi ne zmn yürücek10 aylık olduk canım dün . 1 haftadır deniyordu. Ama 3 gündğr 10 adım atıyor :) söktü gibi .. bende eşimde erken yürümüşüz genetik olabılır .
duru da 5.5 aylıkken emeklemeye başlamıştı çoo hareeketliyi . Çok zor bilirim hareketli bebek
Hepsi farklı . Sağlıklı olsunlarda eninde sonunda yürüceklerEsin yaşını geçmişti. Bakalım ezgi ne zmn yürücek