- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Gonulmeyvesi kuuzzuumm muhakkak bizleride haberdat et olurmu hayır güzel haberlerle gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben boyumun ölçüsünü aldım kasıma kadar molaaaaaaOoo fırrr fıırrrrr . 2. Mi geliyooo
Komple topik doğurmadan ikincileri yasakladımBen boyumun ölçüsünü aldım kasıma kadar molaaaaaa
Kuzum ben hala Ümraniye'de oturuyorum ama doktorum avrupa yakasındaydı 9 ay ona gittim ben, Ümraniye'de benim doktorun arkadaşı var ama 1 kere doktorum izindeyken gitmiştim iyiydi medipolde Latife hanım vardı bi dene istersenOyy kurban olurumm maşallah kocaman olmuş yaa zaman ne hızlı geçiyor
En son pazar gittim bi hafta sonra gel dedi bende şimdi randevu almaya çalışıyırum senin önerin varmı canım aynı yerde oturuyoduk en son
Özledik reyiz buraları
Gonulmeyvesi gönül kuzum bu arada medipolde kadriye hanım var ece ona gitti hep doğumunu da onunla yaptı
Bana bunlarla gelin canını yediğimKomple topik doğurmadan ikincileri yasakladım
Gonulmeyvesi gönül naptın gittin mi doktora?
Hatırlanmaz mısın kızz nasılsnnKizlarrrrr çok özlemişim topigin ilk sayfasına baktım hamile kalamayan tek ben varim sanirim:) G gamzeli_bebis H E Brrk morcivertkedi hatırlayan varmı beniii:)
Iyiyim Elciniiiiim şükür siz nasılsınız bebiş nasıl? Erken menapoz varmış bende şokunu atlattım yeni 1 tup bebek tedavisi gördük olmadı 2. 'ye baslayacagzHatırlanmaz mısın kızz nasılsnn
oyyy hatırlamam mı. Allah sana da nasip etsin hayırlı vakitteKizlarrrrr çok özlemişim topigin ilk sayfasına baktım hamile kalamayan tek ben varim sanirim:) G gamzeli_bebis H E Brrk morcivertkedi hatırlayan varmı beniii:)
Amiiin canim bebiş nasil:)oyyy hatırlamam mı. Allah sana da nasip etsin hayırlı vakitte
iyi bu aralar canıma okumakla meşgul kendileri çok şükür bugünlerimize de.Amiiin canim bebiş nasil:)
Hahah olsun bakalım annesi bu yorucu günler de geçer:) ne kadarlık olduiyi bu aralar canıma okumakla meşgul kendileri çok şükür bugünlerimize de.
geçiyor tabi napalım Allah sağlık sıhhat versin. 10 aylık :)Hahah olsun bakalım annesi bu yorucu günler de geçer:) ne kadarlık oldu
Oyy maşallah büyümüşüz:))geçiyor tabi napalım Allah sağlık sıhhat versin. 10 aylık :)