- 18 Mart 2011
- 7.164
- 19.581
Gonulmeyvesi hamile misiiiiiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı olsun , Rabbim istehe herkese bekletmeden versin inşallah.Cıkss.. tüp kararı aldık ☺ Ön görüşme yaptık bugün temmuzda kısmetse başlıyacağız ☺
Ayyyy hadi inşallahh yaaaCanımm daha keseyi görmedik söyşemek için erken mi bilmiyorum ama bende hamileyim
topiğin ilk bebesi haticeMaşallah en büyüğümüz sendin zaten :))
ben seni tanıyorum gezenti merveBu G gamzeli_bebis kim ya tanımıyorum
Aşkolsun sinem abla beni nasıl hatırlamadın? :)) can09e Bu arada bebişin büyümüştür bizimkiler gibi ,zamanları nerdeyse aynı 20ocak bizde.
hahahayt. bebem huysuz diyip kendini sokaklara atan merveben seni tanıyorum gezenti merve
Yalancı şahit Maria26 yı Turan Merve
Mete yi özlemiş Zeyno hihihiHııhhhh
Ohoo ben yaşlı kadınım o an aklıma geleni anca etiketledim hepinizi sayarsamm ohooıBu G gamzeli_bebis kim ya tanımıyorum
Aşkolsun sinem abla beni nasıl hatırlamadın? :)) can09e Bu arada bebişin büyümüştür bizimkiler gibi ,zamanları nerdeyse aynı 20ocak bizde.
Zaten alan aldı kuzumm merak etmecan09e abla sitem ettiklerin arssında ben yokumdur heralde cünkü biz şubat annelerinde konuşuyorduk senle
Uras doğduktan sonra forums giremez oldum
Aminn amin buralar sessizleşti maalesef ama biliyorsunuz çoğu çouğunu kucaığına aldı ev bebekler derken zaman nasıl geçıyo anlaşılmıyo sende anlıcaksın Allahın izniyle
Amin canım çok sağol ❤Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Çok sevindiiim inşallah herşey yolunda gider kuzummm ya ❤
Gonulmeyvesi hamile misiiiiiiin