- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- Konu Sahibi nanelilimonata
kızlar merhaba. bizde Allah izin verirse nisan gibi düşünüyoruz. size bi sorum olacak. anneniz babanız karşı çıksa, düğüne gelmeyeceğini söylese yinede sevdiğiniz adamla evlenirmiydiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sence? ben bunu bir kere yaptım ve yaptığım hata 6 yılıma mal oldu. Anne baba rızası olmayan işten hayır geldiğini pek görmedim ben..kızlar merhaba. bizde Allah izin verirse nisan gibi düşünüyoruz. size bi sorum olacak. anneniz babanız karşı çıksa, düğüne gelmeyeceğini söylese yinede sevdiğiniz adamla evlenirmiydiniz?
Çok güzel geçti canım önümüzdeki hafta nişan yapıcaz hayırlısıylaAy nasıl gecti ben cok geriliyorum
Ne kalmış şurda nasıl gidiyor :)Merhabalar..
Ben de Mart gelini olacağım inşallah. Çok uzun zaman varmış gibi geliyor önümde :)
Canım evlendin mi :)Merhaba güzel gelin adayları,
Uzun zamandır böyle bir konu arıyordum.
Ben de 2019 Ocak geliniyim inşallah.
Neler yapıyorsunuz çeyiz işleri ev işleri tamam mı? Çok az kaldı 2019 başı gelinleri için.
ben de 2019 haziran geliniyim inşallah Allah nasip ederse :)merhabaaaa :) 2019 haziran gelini olacağım inşallah :)
Meraba canım kısmetse bende bu Pazar isteniyorumSelam kızlar
Baktım ki böyle bir konu yok bende acayım sohbet edelim dedim
Kısmetse 2020 Haziran geliniyim gelin sohbet edelimmm
kızlar merhaba. bizde Allah izin verirse nisan gibi düşünüyoruz. size bi sorum olacak. anneniz babanız karşı çıksa, düğüne gelmeyeceğini söylese yinede sevdiğiniz adamla evlenirmiydiniz?
Aaa haydi hayırlısı olsun =) =)Çok güzel geçti canım önümüzdeki hafta nişan yapıcaz hayırlısıyla
kızlarr hazırlıklarınız nasıl gidiyor çok hareketsiz buralar
Valla şöyle iki lafın belini kıracağımız yeni gelin yok mu :)kızlarr hazırlıklarınız nasıl gidiyor çok hareketsiz buralar
Durumlar aynı :) düğün ne zamanStresli ve heyecanlı
Olmaz mı hiç sesi çıkmıyo kimsenin bence :)Valla şöyle iki lafın belini kıracağımız yeni gelin yok mu :)
bence de senin hazırlıklar nasıl gidiyor :)Durumlar aynı :) düğün ne zaman
Olmaz mı hiç sesi çıkmıyo kimsenin bence :)
çok yoğun bitmeyecek gibi hiç sanki nasıl bişey bu anlamadım :) senin nasıl ne zaman düğününbence de senin hazırlıklar nasıl gidiyor :)
Durumlar aynı :) düğün ne zaman
Olmaz mı hiç sesi çıkmıyo kimsenin bence :)