- 14 Şubat 2018
- 652
- 812
- 28
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Ay hadi hayırlı olsun.Çok heycanlıııyaaaaaahayırlı olsun canım. benimkide pazartesi
Bizim mahallede bir çift "ben yoruldum hayat" şarkısıyla dans etmişti.Karsu bırak beni böyle biraz ayrılık sonrası üzerine bi şarkı sanki uygunmu bilemedim düğün için ama tabi ki kesinlikle senin zevkin :)
evet bu konuda haklısın kimse sözlere odaklanmıyor :)Bizim mahallede bir çift "ben yoruldum hayat" şarkısıyla dans etmişti.Her slow şarkıyla dans edilebileceği düşünülüyo.Yabancı şarkılar da var öyle ayrılık şarkısı esasen ama dans müziği olarak tercih ediliyo çoğunluk anlamıyo tabi
Allah ömür boyu ağız tadıyla oturmak nasip etsinkızlaaarr dün itibari ile evliyimnikahım kıyıldı çok şükür
amiiiiinnnn canım teşekkür ederimA
Allah ömür boyu ağız tadıyla oturmak nasip etsin
kızlar ben kafayı yemek üzereyimherşeye patlıyorum herşey gözüme batmaya başladı sinirlerime hakim olamıyorum artık insanların herşeyime karışıp düşüncesizce benden habersiz planlar yapması beni çileden çıkarıyor ve herkese bağırmaya başladım ve bunu durduramıyorum biri bi akıl versin napıcağımı bilemiyorum
evet evet özellikle bende nişanlıma patlıyorum oda gerginim diye sesinide çıkaramıyor tuhaf bi durumdayız bakalımamiiiiinnnn canım teşekkür ederim
bende çok gergindim son zamanlarda. kim ne dedi diye değil de daha çok nişanlıma (şimdi kocam kihkihkih)
ben bunu bi düşüneyim ciddi ciddi yoksa böyle olmcak gibiYan etkisi düşük antideprasan tavsiye ederim. Örneğin Prozac ; mutlu mutlu gezersin ortalarda : )))) Ben de düğün yaklaşınca düşünüyorum valla.
biraz acele etmekte fayda var. eşyalar yaklaşık 1 ayda falan geliyor çünkü canımBen de biraz dertleşmeye geldim : ))
Gelinlik derdi neyse ki sona erdi, gönlüme göre birşey bulduk aldık, şimdi ev arama çalışmaları başladı. Sonra eşyalar, ardından yerleştirme, davetli listesi, düğün günü planlamaları, saç makyaj, el çiçeği belirleme, gelin ayakkabısı, balayı için uygun alışveriş....gibi gibi
bunlar ilk anda aklıma gelenler ve benim iki ay zamanım kaldı : ((((
Sanki hiç birşey yetişmeyecek gibi geliyor.. siz de böyle hissediyor musunuz? Strese girdim..
Çoook az kalmış ayyy ne güzel çok güzel telaşlar bunlar :)) Benim en çok merak ettiğim düğün dansı aslında hangi şarkıyla giriş yapılır dansedilir vs benimde bu ayı saymazsak 4 ay kaldı su gibi bi an önce geçer inş canım burda hepimiz birbirimize desteğizBen de biraz dertleşmeye geldim : ))
Gelinlik derdi neyse ki sona erdi, gönlüme göre birşey bulduk aldık, şimdi ev arama çalışmaları başladı. Sonra eşyalar, ardından yerleştirme, davetli listesi, düğün günü planlamaları, saç makyaj, el çiçeği belirleme, gelin ayakkabısı, balayı için uygun alışveriş....gibi gibi
Sanki hiç birşey yetişmeyecek gibi geliyor.. siz de böyle hissediyor musunuz? Strese girdim..
Yaa bende aynı durumdayım biliyor musun iki buçuk ay kaldı daha hiçbirşeyim yok sadece gelinliğim var. Ve asla karar veremiyorum hiç bir şeye. Sınava çalışır gibi herşeyi sona bıraktım yaaBen de biraz dertleşmeye geldim : ))
Bide müzik var dimiii aklına dans müziği kına çıkışı koreografisi falan gelen şuraya bi yazsın ya.
Çoook az kalmış ayyy ne güzel çok güzel telaşlar bunlar :)) Benim en çok merak ettiğim düğün dansı aslında hangi şarkıyla giriş yapılır dansedilir vs benimde bu ayı saymazsak 4 ay kaldı su gibi bi an önce geçer inş canım burda hepimiz birbirimize desteğiz
Ahhhh ahhh nerden başlayacağımı bi bilebilsemBide müzik var dimiii aklına dans müziği kına çıkışı koreografisi falan gelen şuraya bi yazsın ya.
Benimde daha dün sanki 4 ay kalmıştı rahat rahat takılıyordum şimdi tabiri caizse bi taraflarım tutuştu. Herseyini şimdiden ufak ufak hallet bence