- 5 Kasım 2017
- 327
- 302
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Birlikte başvuru gerekiyor diye biliyorumKızlarr benim evraklar nişanlımın eline ulaştı sağlık raporu nüfus kayıt örneği vesikalık resim kimlik örneği fotokopisi hepsi tamamlandı sadece kimliğim bende nişanlımda bugün kan verdi çarşamba alıcak sonucu kimliğim olmadan evraklarımı teslim etse nikah dairesine başvaru kabul edilir mi gün verirler mi ?
Evet haftaya birlikte gidip gün alıcaz kızlarrr stres e girdim fazlasıyla heyecan var hepimize haıyırlı olsun hamiş olduğumuz günler de de birbirimize bilgilerimizi paylaşalım inşallah o günleride görürüzBirlikte başvuru gerekiyor diye biliyorum
Hayırlı olsunbenim nikaha da az kaldı :) pazartesi günü inşallah..
bugün de bekarlığa veda partim var kızlaaarrrr
canım demesi kolay ama sakin bu sizin en mutlu gününüz bende de var aynısından ama bir faydası yok telaş yapmaktan elinin ayağının birbirine karışmasından ve uykusuz kalıp o günün tadını doya doya çıkaramamaktan başka eşler burada devreye girmeli destek moral ama onlarda bizlerden fazla panik atak ve heyecanlıKızlarrrrrr yarın nikahım varrrrHiç uykum yok çok heyecanlıyımmmmmm
yani bugüüünn müKızlarrrrrr yarın nikahım varrrrHiç uykum yok çok heyecanlıyımmmmmm
ahh ahh ne güzel dedin ne hoş konuştun ama sanırım istanbul veya izmirdesin öyle düşündm niyeyse çünkü ben eskişehirdeyim ve ne vakko magazası nede pronavias gördüm duydum oturup ağlamama ramak kalmış olabilir üstelik
Ankara mı evet daha yakın teşekkür ederim bi hafta sonu ankaraya gidiyim en iyisiEvet canım ben İstanbuldayım ; ama Eskişehir'de çok uzak değil, bir gün hızlı trene atlayıp gelsen halledersin :)
Bir de sanırım Ankarada da Pronavias var, orası daha yakın istersen oradan da bakabilirsin
Hoşgeldinn hayırlısı olsunSelam kızlaaaar, bende Ekim 2019 gelini olucam inşallah
Kızlarrr nikahıö olduuu ☺ Başıma gelenlerkuaförde üzerime kahve döküldü Ama hiç panik yapmadım sakin davrandım sildiler falan onun haricinde herşey güzeldi ☺
yaaaaaaKızlarrr nikahıö olduuu ☺ Başıma gelenlerkuaförde üzerime kahve döküldü Ama hiç panik yapmadım sakin davrandım sildiler falan onun haricinde herşey güzeldi ☺
Teşekkür ederimmmmÖmür boyu mutluluklar o zamaankahve döküldü ve sakinmi kaldın seni tebrik ediyorum ben olsam kesin oturup ağlamaya başlamıştım bile
Teşekkür ederim canımmyaaaaaahayırlı olsun canım. benimkide pazartesi
Hayırlı olsun