2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

o

o kadar iyi yapmışsın ki tebrik ederim gerçekten çok güzel bi konuşma olmuş en azından artık durması gereken yeri bilir ve sana nasıl davranması gerektiğini öğrenmiş olur

Kızlar sağlık raporunu alamadık bu yüzden de gün alamadık

benim ki de p.tesi yaptıracak benim bütün evraklar tamamlandı bir onun sağlık raporu kaldı evraklarıda postaladım p.tesi elinde olucak

Kuzular yarın nikah işlemleri için başvuru yapıp beyaz eşyacıları gezicez ordan gelinlik için bi kaç model bakıp özel dikim için karar vericez bugün nişanlıma ayarı verdim şimdi kendisi herşeyi ayarladı arada bi ittirmek gerekiyor gerçekten beğendiğiniz modelleri benimle paylaşır mısınız fikir olsun

Kızlar bugün nişanlım ve ben kan verdik ve evlenme ehliyet belgesi ile nikah evrakları formunu aldık. Yarın sonuç çıkacak ve işlemleri halledeceğiz sonunda

Hayırlı olsun canı çok sevindim

benim evraklar nişanlım eline bugün ulaştı bugün o da sağlık raporunu halletti sonucu çarşamba alıcak gelinliğimi de sade istiyorum diz altında sade bir gelinlik beğendiğiniz modeller olursa paylaşır mısınız fikrimiz olsun

Kızlarr benim evraklar nişanlımın eline ulaştı sağlık raporu nüfus kayıt örneği vesikalık resim kimlik örneği fotokopisi hepsi tamamlandı sadece kimliğim bende nişanlımda bugün kan verdi çarşamba alıcak sonucu kimliğim olmadan evraklarımı teslim etse nikah dairesine başvaru kabul edilir mi gün verirler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…