-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Dün aldım karşıma kayınvalidemi dedimki bak anne ben seni çok seviyorum seninle bi sorunum yok ama ben diğer gelinlerin gibi kaybetme korkusu yok başka korkusu bilmem büyükte konuşmuyorum ama sen bana huzursuzluk yaratırsan düğüne 3 gün kalsa da çeker giderim çünkü ben babamın annemin prensesi olarak büyüdüm senin oğlun üzülür ben üzülürüm o olur.. durdu böyle bi baktı kızım ben hiç bişey demiyorum ki isterseniz evinize de gelmem ben oğullarıma çok düşkünüm ama oğlum karısının peşinde koşturmak istiyorsa o mutlu olsun da öyle olsun kimden duydun sana bişey dediğimi o söyleyenler bana da desin bi... dedi (eltimi kastediyor) benim ekonomik özgürlüğüm var gerekirse ek iş garsonluk yaparım temizlikçilik yaparım ikimize de hayalimizde ki evliliği sağlarım... dedim galenia sen bilirsin işini ben sadece alıştırdın artık aramıyorsun gelmiyosun yoksa Benim evimin işi her türlü yapılır maksat evde bi ses bi neşe gelirsen de gelmezsende sen bilirsin karışmam artık. Dedi
Kızlar bugün gün almaya gideceğiz. Haydi bakalım
Sağlık raporunu neden alamadınız çıkmadı mı ertesi gün canımKızlar sağlık raporunu alamadık bu yüzden de gün alamadık
Stres yapmaKızlarr günaydınnn :) Nikaha 3 gün kaldı
Hadi hayırlı olsun canım relax sakin sakinKızlarr günaydınnn :) Nikaha 3 gün kaldı
Hadi hayırlısı artık heycanlı günler başladı herşeyin en güzel şekilde olsun bitsin canımKızlarr günaydınnn :) Nikaha 3 gün kaldı
Hoşgeldinn :)Vay bee.surekli bu topik gözüme carpardi hiç tahmin etmezdim ve umudumda yoktu buraya yazacağım.:)
Hayırlı olsun canı çok sevindimKuzular yarın nikah işlemleri için başvuru yapıp beyaz eşyacıları gezicez ordan gelinlik için bi kaç model bakıp özel dikim için karar vericez bugün nişanlıma ayarı verdim şimdi kendisi herşeyi ayarladı arada bi ittirmek gerekiyor gerçekten beğendiğiniz modelleri benimle paylaşır mısınız fikir olsun
Hayırlı olsun canımKızlar bugün nişanlım ve ben kan verdik ve evlenme ehliyet belgesi ile nikah evrakları formunu aldık. Yarın sonuç çıkacak ve işlemleri halledeceğiz sonunda