2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Kızlarr benim evraklar nişanlımın eline ulaştı sağlık raporu nüfus kayıt örneği vesikalık resim kimlik örneği fotokopisi hepsi tamamlandı sadece kimliğim bende nişanlımda bugün kan verdi çarşamba alıcak sonucu kimliğim olmadan evraklarımı teslim etse nikah dairesine başvaru kabul edilir mi gün verirler mi ? o_O
Birlikte başvuru gerekiyor diye biliyorum

Kızlarrrrrr yarın nikahım varrrr:dua::dua: Hiç uykum yok çok heyecanlıyımmmmmm
canım demesi kolay ama sakin bu sizin en mutlu gününüz bende de var aynısından ama bir faydası yok telaş yapmaktan elinin ayağının birbirine karışmasından ve uykusuz kalıp o günün tadını doya doya çıkaramamaktan başka eşler burada devreye girmeli destek moral ama onlarda bizlerden fazla panik atak ve heyecanlı :KK48:

oldu da bitti maşallahhh :KK70:
:KK70:

2251474

ahh ahh ne güzel dedin ne hoş konuştun ama sanırım istanbul veya izmirdesin öyle düşündm niyeyse çünkü ben eskişehirdeyim ve ne vakko magazası nede pronavias gördüm duydum oturup ağlamama ramak kalmış olabilir üstelik :110:

Evet canım ben İstanbuldayım ; ama Eskişehir'de çok uzak değil, bir gün hızlı trene atlayıp gelsen halledersin :)
Bir de sanırım Ankarada da Pronavias var, orası daha yakın istersen oradan da bakabilirsin

Kızlarrr nikahıö olduuu ☺️ Başıma gelenler:KK12: kuaförde üzerime kahve döküldü :skandal: Ama hiç panik yapmadım sakin davrandım sildiler falan onun haricinde herşey güzeldi ☺️

Kızlarrr nikahıö olduuu ☺ Başıma gelenler:KK12: kuaförde üzerime kahve döküldü :skandal: Ama hiç panik yapmadım sakin davrandım sildiler falan onun haricinde herşey güzeldi ☺

Ömür boyu mutluluklar o zamaan :KK200: kahve döküldü ve sakinmi kaldın seni tebrik ediyorum :KK9: ben olsam kesin oturup ağlamaya başlamıştım bile :KK48:

Ömür boyu mutluluklar o zamaan :KK200: kahve döküldü ve sakinmi kaldın seni tebrik ediyorum :KK9: ben olsam kesin oturup ağlamaya başlamıştım bile :KK48:
Teşekkür ederimmmm ❤️ Evet kuaföre girdim ve dedim ki hiç bişe moralemi bozmayacak ne olursa olsun ve öylede yaptım :)

X