2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Merhaba kızlar,

Ben de bu foruma her girdiğimde acaba bu sayfalara yazarmıyım derdim, demekki o aşamaya geliniyormuş.
Ekim 2019 gelini olacağım kısmetse,
Aileler iki ayrı şehirde olduğu için 2 düğün olacak ya da bir yerde düğün diğerinde belediyede nikah olacak. Sevgilimin memleketinde düğün salonuna rezervasyon yaptırdık, ben Ankarada da mı düğün yapsam diyorum çünkü Sevgilimin memleletine yani zonguldağa gelemezler Ankaradan,

Ankarada davetli sayısı 100 olacak, Ankarada düğün yaparsam şayet...La Mozza Taş konak diye bi yer var beğendim ama biraz pahalı sanki, (bu arada Nikah Ankarada kıyılacak.), sizin ankarada şöyle 100-150 kişilik beğendiğiniz salonlar var mı?
Gelinliği imi pinterestten buldum ve Shedamoda’da diktiricem çünkü çok başarılı buluyorum
Makyajımı da mac cosmeticste yaptırayım diyorum hem makyajın ederi kadar ürünü veriyorlar sana, yani hem de ürün almış oluyorsun, saç konusunda herhangi bir fikrim yok.
Fiyatını bilmiyorum ancak abartılı değilse Mustafa Revanda da yaptırabilirim saç ve makyajı.
Fotoğrafçım zaten belli İsmail Özyurt
Gelelim önemli konuya;
Sizce belediyede nikah kıydırmak mı yoksa maksimum 150 kişi işe La Mozza da yada onun gibi bir yerde düğün ve nikah mı

Ev eşyası vs almayacağız ikimizde şantiyeciyiz eşyalı evlerde kalıyoruz, ev alana kadar eşya masrafımız vs olmayacak

Merhabala diğer konular hakkında bilgim yok ancak Mustafa revan stüdyosunda saç ve makyaj ve dekolte makyajını 1250 TL ye yapıyor öyle bir fiyat aldım ben en son oradan,shedamoda beğeniyorum fazlasıyla ancak fiyatları hakkında bilgim yok nasıl fiyatlar acaba veee santiyecilik kaderini yaşıyoruz bizde bu arada mutluluklar

Sevgili arkadaşlar. Daha önce konu açıp sordum kimse görmemişti.
Agustosta 550-600 kişilik bir düğünüm var inşallah (akşam 19.30 da başlıyor). Size sormak istedigim, takı olayı için tek tek masa gezersek en az üç saat geçmiş oluyor . Bu demekki benim düğünüm masa dolaşmakla geçecek asla düğünümü yaşayamayacağım.... diğer olasılıklar nedir ne önerirsiniz lütfen fikir paylaşımınızı bekliyorum

Bende aynı durumdayım ne yapacağım bilemiyorum ve benim kına düğün bir arada olacak sanırım ben düğünü hızlandırılmış yaşayacağım

Shedamoda’nın fiyatları o güzel gelinlikleri görünce normal geliyor bana, bir de ben gelinliğe ve fotoğraf çekimine çok önem veriyorum
Çünkü yıllar sonrası için ikisi hatıra kalacak.
Mustafa Revanda işlemlerini yaptırıp deneyimlerini paylaşacak birisi var mı acaba, 1250 hiç az değil çünkü.
Çiçekçi de belli oldu o da “çiçeği burnunda”

Hala Ankarada nikahı düğünle mi yapmalıyım yoksa belediyede nikah kıyıp geçmelimiyim bir fikir oluşturamadım.
Bu arada haziranda gün almaya gideceğim ancak nikahın nerede kıyılacağını o an belirtmem gerekiyor mu? Çünkü gördüğünüz üzere yer konusunda kararsızız.

Ben salonun bir köşesine sandık koymayı düşünüyorum, tüm masalarda tabakların üzerine zarf ve bir masaya atıyorum 6 tane kalem koyulacak, insanlar parayı takıyı o zarfa koyacaklar, bilezik vs için de kese koyacağım masaya. Sonra zaten hop sandığa.

Bir de not yazabilirsin çok kalabalık bu yüzden tören halinde değil bu şekilde takıların toplanmasını uygun gördüğünüzü belirten

Yadırgamıyorlar böyle şeyleri, o yüzden ne derler demene grtek yok. Emin ol artık insanlarda takıda o sırada beklemek istemiyor, ben çok duydum şikayetleneni

Merhaba kızlllaarrr
Yazdıklarınızın hepsini okudum ne kdar uzak kalmışım buralardan Ne güzel telaşlar olmuş ve bir sürü hazırlığını bitirenler var çok şanslısınız :)
Ben mobilya gelinlik araştırması derken kayboldum gittim düğün 30 ağustos ve ortada sadece yemek masası takımı ve yatak odası takımı var başka hiç bişeyim yok Gelinlik desen Eskişehir de tam bi facia toplasan 5-6 gelinlik mağazası var ve fiyatlar inanılmaz yüksek hep aynı modeller çalıştığım için başka şehire gidemiyorum bu işin içinden nasıl çıkıyorsunuz kızlar gerçekten ben çıldırmak üzereyim

Ankara'ya gelebilirsiniz bence izinli olduğunuz bir zaman çünkü çeşit fazlasıyla mevcut ve her bütçeye uygun model bulabilirsiniz

Ankara'ya gelebilirsiniz bence izinli olduğunuz bir zaman çünkü çeşit fazlasıyla mevcut ve her bütçeye uygun model bulabilirsiniz
Sanırım artık bunu ciddi ciddi düşünmem lazım bana bi pazar Ankara yolu gözüküyor sanırım ama Ankarayı bilmedende gelinlikçileri nasıl bulucam aklım ona takılıyor varmı önerebilceğiniz biyer veya semt olarak nerede :)

Ankaraya gidin bence de, hızlı trenle 1.5 saat. Tunalı Hilmi caddesinde fazlasıyla gelinlikçi var, And çarşısında da zira... pronovias ve vakko gibi daha üst kademe (aslında oralarda da çok uygun gelinlikler oluyor) gelinlik mağazalardı da Tunalı civarında. İzin gününüzde gelseniz 1 günde gezersiniz, kafanızda şekillenir,

Ben daha çok moda evlerinin instagram hesapları üzerinden takip ettim, en beğendiğim shedamoda oldu, vakko weddingte sergilenen markaları ayrı tutuyorum.

Daha uygun fiyatlı düşünürsen and çarşısına bak
Bir tık üst daha tasarım dersen Tunalıda bolca var
Eğer gücüm yeter diyorsan sadece vakko weddinge bak derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…