2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Bide müzik var dimiii aklına dans müziği kına çıkışı koreografisi falan gelen şuraya bi yazsın ya.
Benimde daha dün sanki 4 ay kalmıştı rahat rahat takılıyordum şimdi tabiri caizse bi taraflarım tutuştu. Herseyini şimdiden ufak ufak hallet bence
Ben giriş müziği olarak Funda-Affetmem şarkısının laylay kısmını alıp ayarlıyorum bence çok eğlenceli olur tavsiyem olsun :halay:

Bide müzik var dimiii aklına dans müziği kına çıkışı koreografisi falan gelen şuraya bi yazsın ya.
Benimde daha dün sanki 4 ay kalmıştı rahat rahat takılıyordum şimdi tabiri caizse bi taraflarım tutuştu. Herseyini şimdiden ufak ufak hallet bence

ben karsu- beni bırak şarkısını düşünüyorum
yada
bana ellerini ver

evlenen arkadaşlar nikah sonrası soyadı değişiminden dolayı kimlik, ehliyet ve adres bildirimi işlemlerinizi ne kadar süre içinde yaptınız? neler gerekti? hangi raporlar alınmalı?

kızlar sade ve şık bir yemek takımı önerisinde bulunabilir misinizz? Hala içime sinen istediğim gibi bir takım bulamadım :KK43:

Kısmet ise 2019 Ekim geliniyim... 16 gün sonra nişanımız var, nişan organizasyonu, elbise falan tamam. Asıl iş nişandan sonra başlıyor sanırım... Hepimize kolay gelsin hanımlar.:oops:

Selam.. 🌻
Ben de 2019 Ağustos gelini olacağım. 👑
2018 Mayıs ayında nişanım oldu. Evde ve sade bir tören olmasına rağmen isteme ve nişan aynı gün olduğu için o kadar stres yaptım ki düğün iyice gözümü korkutuyordu, o da ufaktan geliyor.
Düğüne dair sadece yer ayarlandı. Çok güzel bir düğün bahçesinde kır düğünü olacak.
Evimiz ve eşyamız zaten hazır iki yıldır beraber yaşadığımız sevgilimle evleniyoruz, geçen yıl bütün eşyalarımızı sıfırdan almıştık. Taksitleri bile bitmek üzere.. 😊
Gelinlik ve damatlık olayını çözünce detaylardan başka derdimiz kalmıyor.
Umarım herkesin dilediği gibi devam eder bu süreç.. 🌼🌼🌼🌼

Kızlar balayını ayarladım ve saç süsü el Buketi duvak seçtim.

X