- 14 Şubat 2018
- 652
- 812
- 28
-
- Konu Sahibi nanelilimonata
Kına kıyafeti ve gelinlik bakmaktan başla. Kafanda gelinliği oluşturduktan sonra ona uygun gelin buketi bul. Ve hemen ardından fotoğrafçı ayarlaAhhhh ahhh nerden başlayacağımı bi bilebilsem
Ben giriş müziği olarak Funda-Affetmem şarkısının laylay kısmını alıp ayarlıyorum bence çok eğlenceli olur tavsiyem olsunBide müzik var dimiii aklına dans müziği kına çıkışı koreografisi falan gelen şuraya bi yazsın ya.
Benimde daha dün sanki 4 ay kalmıştı rahat rahat takılıyordum şimdi tabiri caizse bi taraflarım tutuştu. Herseyini şimdiden ufak ufak hallet bence
Bide müzik var dimiii aklına dans müziği kına çıkışı koreografisi falan gelen şuraya bi yazsın ya.
Benimde daha dün sanki 4 ay kalmıştı rahat rahat takılıyordum şimdi tabiri caizse bi taraflarım tutuştu. Herseyini şimdiden ufak ufak hallet bence
Gelinliğim dikiliyor kına kıyafetini kafamda tasarladım fotoğraf kısmını da salda gölünde yapıcam inşallahKına kıyafeti ve gelinlik bakmaktan başla. Kafanda gelinliği oluşturduktan sonra ona uygun gelin buketi bul. Ve hemen ardından fotoğrafçı ayarla
Ben karacadan almıştım sade bişe, ama serinin adını hatırlamıyorum canımkızlar sade ve şık bir yemek takımı önerisinde bulunabilir misinizz? Hala içime sinen istediğim gibi bir takım bulamadım
aynen öyle :)Kısmet ise 2019 Ekim geliniyim... 16 gün sonra nişanımız var, nişan organizasyonu, elbise falan tamam. Asıl iş nişandan sonra başlıyor sanırım... Hepimize kolay gelsin hanımlar.
Bende aynı şekilde Karaca’dan inci serisi almıştım hiç deseni falan yok çok sadeBen karacadan almıştım sade bişe, ama serinin adını hatırlamıyorum canım
Sende hoşgeldin gittikçe büyüyoruz bugünlerin tadını çıkar son 4 5 ay kala asıl iş başlıyorKısmet ise 2019 Ekim geliniyim... 16 gün sonra nişanımız var, nişan organizasyonu, elbise falan tamam. Asıl iş nişandan sonra başlıyor sanırım... Hepimize kolay gelsin hanımlar.
Oooo sen en zor kısmını halletmişsin zaten niye nerden başlıyacağımı bilmiyorum diyorsunGelinliğim dikiliyor kına kıyafetini kafamda tasarladım fotoğraf kısmını da salda gölünde yapıcam inşallah
Karaca fine pearl bence çok güzel sade ve şık ben alamadım bari sen alkızlar sade ve şık bir yemek takımı önerisinde bulunabilir misinizz? Hala içime sinen istediğim gibi bir takım bulamadım
Bana düğün dansı kına müzikleri girişimiz falan çok zor geliyo valla neden bilmemOooo sen en zor kısmını halletmişsin zaten niye nerden başlıyacağımı bilmiyorum diyorsun
Kaç Ağustos canımBen de çok heyecanlıyım. Çok hızlı gelişti her şey. Ağustos sonu düğünüm olacak inşallah
BALAYI NERDEKızlar balayını ayarladım ve saç süsü el Buketi duvak seçtim.
31 ağustosKaç Ağustos canım