2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

Gerçekten bu kadar pahalımı ya bu işin içinden nasıl çıkılacak ben artık bilmiyorum sanırım :110:

Açıkcası bana gereksiz miktarlar olarak geldi, son zamanlarda inanılmaz arttığını düşünüyorum evlilik süreci ile ilgili herşeyin( gelinlik, kuaför, düğün mekanları, fotoğrafçı vs vs).. Allah yardımcımız olsun ne diyelim

Kızlar merhabalar herkese çok saçma bi sorunla geldim size gerçi sorunda değil kıskançlık benim ki :KK61: yakın bi arkadaşım aldığı kıyafeti gösterdi bana o kadar yakışmış ki ışıl ışıl anlatamam sanki tüm gözler onda olacak gelin olarak ben sönük kalırmıyım kaygısı başladı bende ne saçma dimi ama ne biliyim dertleşmeye ihtiyacım var kızlar benim gibi hisseden var mı hiç:cry:
kuzucum insanlar isterse çıplak gelsin, düğünün en dikkat çekeni gelinliğinle sen olucaksın merak etme :KK70: :KK70: :)

merhaba gelinler ve gelin adayı arkadaşlarım :) benimde ağustosta düğünüm var kısmetse. Mobilyaları hallettik şimdi beyaz eşyalar kaldı. Ama bu konuya çok çok yabancıyım. Hangi marka, hangi özellik bilmiyorum. Bosch ve Samsung çok pahalı. Diğer markaları bilen memnun olan var mı? Tavsiyeye ihtiyacım var :110:
bende almadım ama samsung düşünüyoruz biz

bende almadım ama samsung düşünüyoruz biz
merhaba gelinler ve gelin adayı arkadaşlarım :) benimde ağustosta düğünüm var kısmetse. Mobilyaları hallettik şimdi beyaz eşyalar kaldı. Ama bu konuya çok çok yabancıyım. Hangi marka, hangi özellik bilmiyorum. Bosch ve Samsung çok pahalı. Diğer markaları bilen memnun olan var mı? Tavsiyeye ihtiyacım var :110:

Biz arçelik aldık,
Buzdolabı: 274580 modeli,
Bulaşık makinesi: 6355 modeli,
Çamaşır makinesi: 9143 modelini tercih ettik.
Hepsini beyaz aldık bu arada :)

Ankarayı bilmiyorum ama ben de İstanbulda aldım minimum rakam 2000 TL : ((

Evde olacak nişan için istediğim saç modelini herhangi bir güne istiyormuş gibi sordum ve saç+makyaj için aldığım fiyat 175 tl denildi. Sonrasında nişan saçım olacak dediğimde 600 tl gibi bir fiyat söylendi ve tabi ki kabul etmedim. Anlaştığım fiyat üzerinden işlemimi yaptıracağımı söyledim.. Göz göre göre resmen kazıklanmak insanın içine oturuyor ve açıkcası her türlü masrafı ile yeterince zor olan bu süreci daha da zorlaştırıyorlar. Anlam veremiyorum..

Saat 02:25 ve 30 sayfayı üşenmeden okudum:KK68:
Nasipse 2019 geliniyim eylül ekim gibi henüz tarih almadık. Nişanlım askerde atarsa 17 :cry:
Çeyizimdede çoğu şeyi tamamladım diye düşünüyorum:KK6: çamaşır bulaşık makinesi aldım taksitleri bitmedi henüz :confused:
Bi ütü masası ve ütüm yok. Philips kazanlımı kazansız mı derken kaldı :KK64:
Bir de kına mekanı bakmaya başladım ama fiyatlar fenaa:KK59:
Bu arada çeyiz listesi yaptım tavsiye ederim çok faydalı oluyor

Kizlar bende agustosta evlenicem 3 hafta sonrada nisanim var ama nikah tarihi ne zaman alinmali bir fikriniz var mi? Salon bakmadan almak istemiyorduk ama gec kaliriz gun kalmaz diye korkuyorum. Sizce agustos icin dolmaya baslamis midir nikah salonlari? Izmir fuar da istiyoruz

Kizlar bende agustosta evlenicem 3 hafta sonrada nisanim var ama nikah tarihi ne zaman alinmali bir fikriniz var mi? Salon bakmadan almak istemiyorduk ama gec kaliriz gun kalmaz diye korkuyorum. Sizce agustos icin dolmaya baslamis midir nikah salonlari? Izmir fuar da istiyoruz
Hayırlısı olsun ❤️ Biz tarih almaya gittiğimizde 6 ay kadar ileri tarihte alabilirsiniz demişti memur

Saat 02:25 ve 30 sayfayı üşenmeden okudum:KK68:
Nasipse 2019 geliniyim eylül ekim gibi henüz tarih almadık. Nişanlım askerde atarsa 17 :cry:
Çeyizimdede çoğu şeyi tamamladım diye düşünüyorum:KK6: çamaşır bulaşık makinesi aldım taksitleri bitmedi henüz :confused:
Bi ütü masası ve ütüm yok. Philips kazanlımı kazansız mı derken kaldı :KK64:
Bir de kına mekanı bakmaya başladım ama fiyatlar fenaa:KK59:
Bu arada çeyiz listesi yaptım tavsiye ederim çok faydalı oluyor
Hayırlısı olsun allah kavuştursun ❤️ Bende liste yapmıştım çok iyi oluyor gerçekten :) Ütü olarakta ben kazanlı tercih ettim kesinlikle zamanı ve enerji harcamayı yarı yarı düşüyor tavsiye ederim :KK54:

Kızlar hisar optima çelik tencere seti kullanan var mı acil yanıt verebilir mi biri bana yardımcı olsun almalı mıyım?

X