2019-2020 de evlenecek olan minnoş gelinler buyrun sohbet edelim :)

m
Mrbalar,düğün salonu olarak uzak olmaz dersen batikenttekiler guzel twentysix ler sanirim 3 tane fln var.bize oralar cok uzak oldugu icin Marwa oteli tercih ettik,gelinlikci olarakta hamamyolunda leydin gelinlik var orasi guzel esnaf sarayinda da birduru gelinlikci var oralara bakabilirsin.

Geç gördüm biraz ama teşekkür ederim twentysix salonlarını hiç begenmiyorum ben malesef Marwa sanırım sayı olarak az ben o yüzden tercih etmemiştim sanırım. leydin gelinlik iyi oldu mutlaka bakıcam teşekkürler tekrar :)

karsu- bırak beni böyle (dinle bi istersen)
yada
bana ellerini ver ( eski ama çok severim ):KK52:

bunlardan birini yapıcam allah izin verirse ben. iki ayım kaldı

Karsu bırak beni böyle biraz ayrılık sonrası üzerine bi şarkı sanki uygunmu bilemedim düğün için ama tabi ki kesinlikle senin zevkin :)

Geç gördüm biraz ama teşekkür ederim twentysix salonlarını hiç begenmiyorum ben malesef Marwa sanırım sayı olarak az ben o yüzden tercih etmemiştim sanırım. leydin gelinlik iyi oldu mutlaka bakıcam teşekkürler tekrar :)
Marwa in premium salon kapasitesi 1200 kisi tabi bizim bnm taraf yurtdisinda oldugu icin gelmeleri cok zor ve gelselerde en fazla 20-30 kisi o yuzden yeterli geldi bize siz hangi salonu tuttunuz?

Bende inşallah 2020 gelini olacağım 😇🙏🏻 Nişan töreninizi evde mi dışarıda mı tercih ettiniz ailemi ikna edersem yazın nişan düşünüyoruz 😊😊

Bende inşallah 2020 gelini olacağım 😇🙏🏻 Nişan töreninizi evde mi dışarıda mı tercih ettiniz ailemi ikna edersem yazın nişan düşünüyoruz 😊😊
ben dışarda yaptım. 100 kişilik bi restorant. konuştum çok uygun bi fiyata kapattı o gün bize. inşallah ikna olurlar :) bizimkilerde istemiyordu şimdi çok şükür problem kalmadı

ben dışarda yaptım. 100 kişilik bi restorant. konuştum çok uygun bi fiyata kapattı o gün bize. inşallah ikna olurlar :) bizimkilerde istemiyordu şimdi çok şükür problem kalmadı
Çok sevindim hayırlı olsun 😇 darısı başıma inşallah 😊

ben bu ay sonu yapayim diyorum ama plan program değişik bişiler gelmiyo aklıma :) varmı aklında bişeyler fikir alsam :)

Değişik bişey yok sanırım ben yapacağımı söyleyeyim belki fikir olur:) arkdşmn biraz şehir dışında kalcak şekilde bahçeli tek katlı evleri var bahçeyi ağaçları ışıklarla süsleyip tahta paletlerden yere masalar yapıcam ikramlklar içecekler vs tarzı biraz salaş bi tarz istiyorum ben müzik falan ama sanırım bu havalarda olabilcek bi seçenek değil gibi

Değişik bişey yok sanırım ben yapacağımı söyleyeyim belki fikir olur:) arkdşmn biraz şehir dışında kalcak şekilde bahçeli tek katlı evleri var bahçeyi ağaçları ışıklarla süsleyip tahta paletlerden yere masalar yapıcam ikramlklar içecekler vs tarzı biraz salaş bi tarz istiyorum ben müzik falan ama sanırım bu havalarda olabilcek bi seçenek değil gibi
Yağmur yağmaz inşallah ozaman :) bende bi mekana gideyim diyorum canlı müzik olan. ama orda düz düz eğlenmek istemiyorum. bride team dövmeleri aldım arkadaşlarıma. bide duvak falan tarzı bişeler alıp dağıtayim diyorum.

kimseden başka fikir yokmu haniii ?? :KK14:

Seninde fikirlerini öğreneyim ozaman :) ne yapmayı düşünüyosun

Ben yakın kız arkadaşlarımla birlikte dansözlü fasıllı bir mekanda eğlence planlıyorum , kendime 'bride to be' taç ve kuşağı, arkadaşlarıma 'bride team' dövmesi, duvaklar ya da çiçekli taçlar alıp tefler falan ile eğlence planlıyorum. Halam, yengem, ablam ile de hamam yapmayı düşünüyorum :)

kuşağı, tacı falan aldınmı? internetten mi vereceksin sipariş?
buarada ne zaman düğün

Yok daha almadım düğün Eylül'de daha çoook var benim ama kafamdaki planlama hep böyleydi :) Ankara'da Suluhan tarafına bakıcam önce duruma göre oradan alacağım ya da internetten sipariş vereceğim

X