- Konu Sahibi nanelilimonata
kızlar aranızda bekarlığa veda yapacak olan var mı?
evet ben yapıcam büyük ihtimalle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
m
Mrbalar,düğün salonu olarak uzak olmaz dersen batikenttekiler guzel twentysix ler sanirim 3 tane fln var.bize oralar cok uzak oldugu icin Marwa oteli tercih ettik,gelinlikci olarakta hamamyolunda leydin gelinlik var orasi guzel esnaf sarayinda da birduru gelinlikci var oralara bakabilirsin.
karsu- bırak beni böyle (dinle bi istersen)
yada
bana ellerini ver ( eski ama çok severim )
bunlardan birini yapıcam allah izin verirse ben. iki ayım kaldı
karsu- bırak beni böyle (dinle bi istersen)
yada
bana ellerini ver ( eski ama çok severim )
bunlardan birini yapıcam allah izin verirse ben. iki ayım kaldı
Cvp icin tesekkurler
Marwa in premium salon kapasitesi 1200 kisi tabi bizim bnm taraf yurtdisinda oldugu icin gelmeleri cok zor ve gelselerde en fazla 20-30 kisi o yuzden yeterli geldi bize siz hangi salonu tuttunuz?Geç gördüm biraz ama teşekkür ederim twentysix salonlarını hiç begenmiyorum ben malesef Marwa sanırım sayı olarak az ben o yüzden tercih etmemiştim sanırım. leydin gelinlik iyi oldu mutlaka bakıcam teşekkürler tekrar :)
ben dışarda yaptım. 100 kişilik bi restorant. konuştum çok uygun bi fiyata kapattı o gün bize. inşallah ikna olurlar :) bizimkilerde istemiyordu şimdi çok şükür problem kalmadıBende inşallah 2020 gelini olacağım Nişan töreninizi evde mi dışarıda mı tercih ettiniz ailemi ikna edersem yazın nişan düşünüyoruz
evet ben yapıcam büyük ihtimalle
Çok sevindim hayırlı olsun darısı başıma inşallahben dışarda yaptım. 100 kişilik bi restorant. konuştum çok uygun bi fiyata kapattı o gün bize. inşallah ikna olurlar :) bizimkilerde istemiyordu şimdi çok şükür problem kalmadı
Çınaraltı diye bi salon var orayı tuttuk biz :)Marwa in premium salon kapasitesi 1200 kisi tabi bizim bnm taraf yurtdisinda oldugu icin gelmeleri cok zor ve gelselerde en fazla 20-30 kisi o yuzden yeterli geldi bize siz hangi salonu tuttunuz?
ben bu ay sonu yapayim diyorum ama plan program değişik bişiler gelmiyo aklıma :) varmı aklında bişeyler fikir alsam :)
Yağmur yağmaz inşallah ozaman :) bende bi mekana gideyim diyorum canlı müzik olan. ama orda düz düz eğlenmek istemiyorum. bride team dövmeleri aldım arkadaşlarıma. bide duvak falan tarzı bişeler alıp dağıtayim diyorum.Değişik bişey yok sanırım ben yapacağımı söyleyeyim belki fikir olur:) arkdşmn biraz şehir dışında kalcak şekilde bahçeli tek katlı evleri var bahçeyi ağaçları ışıklarla süsleyip tahta paletlerden yere masalar yapıcam ikramlklar içecekler vs tarzı biraz salaş bi tarz istiyorum ben müzik falan ama sanırım bu havalarda olabilcek bi seçenek değil gibi
Seninde fikirlerini öğreneyim ozaman :) ne yapmayı düşünüyosunBen varııımmmm :)))
Seninde fikirlerini öğreneyim ozaman :) ne yapmayı düşünüyosun
kuşağı, tacı falan aldınmı? internetten mi vereceksin sipariş?
buarada ne zaman düğün
oooo daha varmış :) benimki 25 gün sonraYok daha almadım düğün Eylül'de daha çoook var benim ama kafamdaki planlama hep böyleydi :) Ankara'da Suluhan tarafına bakıcam önce duruma göre oradan alacağım ya da internetten sipariş vereceğim
oooo daha varmış :) benimki 25 gün sonra
Hem adaşiz hem düğünümüz aynı zamandaMerhaba ben de 2019 temmuz gelini olucam inşallah :) forumda yeni sayılırım hep uzaktan takip et et nereye kadar yazayım artık dedim. Evlilik öncesi süreçte fikir alışverişi yapmak için harika bir yer