- 7 Nisan 2016
- 307
- 126
- Konu Sahibi nanelilimonata
Teşekkür ederimmmÇok teşekkür ederim ❤ sizinde az kalmis ayy size de hayırlı olsun❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmmÇok teşekkür ederim ❤ sizinde az kalmis ayy size de hayırlı olsun❤
Kızlar biz düğün salonumuzun rezervasyonunu yaptırdık nasıl sevindim hemen paylaşıyım sizinle dedim
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım :)
Bende mekanı tuttum. Şimdi ev tutmaya uğraşıyorum. Çok yoğun ilerliyor
Tesekkur ederim canim bakalim haftaya is yerinden izin alip gidip evraklari falan ogrencezHayırlısı olsun Biz tarih almaya gittiğimizde 6 ay kadar ileri tarihte alabilirsiniz demişti memur
Çok heyecanlıTesekkur ederim canim bakalim haftaya is yerinden izin alip gidip evraklari falan ogrencez
Evde olacak nişan için istediğim saç modelini herhangi bir güne istiyormuş gibi sordum ve saç+makyaj için aldığım fiyat 175 tl denildi. Sonrasında nişan saçım olacak dediğimde 600 tl gibi bir fiyat söylendi ve tabi ki kabul etmedim. Anlaştığım fiyat üzerinden işlemimi yaptıracağımı söyledim.. Göz göre göre resmen kazıklanmak insanın içine oturuyor ve açıkcası her türlü masrafı ile yeterince zor olan bu süreci daha da zorlaştırıyorlar. Anlam veremiyorum..
mBu arada kızlar aranızda Eskişehir düğün salonları hakkında bilgisi olan ve önerebilceğiniz biyer varmı ayrıca gelinlikçi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Bu arada kızlar aranızda Eskişehir düğün salonları hakkında bilgisi olan ve önerebilceğiniz biyer varmı ayrıca gelinlikçi bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Hayirli olsun hangi dugunsalonunu tuttunuz?m
Mrbalar,düğün salonu olarak uzak olmaz dersen batikenttekiler guzel twentysix ler sanirim 3 tane fln var.bize oralar cok uzak oldugu icin Marwa oteli tercih ettik,gelinlikci olarakta hamamyolunda leydin gelinlik var orasi guzel esnaf sarayinda da birduru gelinlikci var oralara bakabilirsin.
Ama şöyle bir durum da olabilir, Gelin makyajı için farklı malzemeler kullanılabiliyor, diğer günlük için o kadar özenli olmuyorlar kalıcılık etkisi için de.
Yine de sen bilirsin tabi
Ama şöyle bir durum da olabilir, Gelin makyajı için farklı malzemeler kullanılabiliyor, diğer günlük için o kadar özenli olmuyorlar kalıcılık etkisi için de.
Yine de sen bilirsin tabi
Birlikte dinlemeyi sevdiğiniz bir şarkı yokmu ?Kızlar merhabalar.düğüne ilk giriş dans şarkınızı fln seçebildiniz mi?bnm eşim çok tez canlı biran önce onlarida secmemizi istiyor.bikac gundur bakiyorum ama karar veremedim.var mi tavsiyeleriniz ?
karsu- bırak beni böyle (dinle bi istersen)Kızlar merhabalar.düğüne ilk giriş dans şarkınızı fln seçebildiniz mi?bnm eşim çok tez canlı biran önce onlarida secmemizi istiyor.bikac gundur bakiyorum ama karar veremedim.var mi tavsiyeleriniz ?