- 5 Kasım 2017
- 327
- 302
- Konu Sahibi nanelilimonata
14 Eylül canımHayirli olsun,düğün ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 Eylül canımHayirli olsun,düğün ne zaman?
Oo süper cnm erkenden halletmişsin gelinliğini,bizimkide 27 Temmuz bende anlastimda dikime baslanmadi henuz.Allah yardimcimiz olsun14 Eylül canım
hayırlı olsunn :) modelinin resmini paylaşsana ben hep merak ederim böyle şeyleriBugün gelinliğimi aldım
Maalesef paylaşamam aldığım yer izin vermiyorhayırlı olsunn :) modelinin resmini paylaşsana ben hep merak ederim böyle şeyleri
Gereksiz şeylerden çokca uzak durmaya çalışıyorum ama illa ki insanın bi gözü kaymıyor değil Teşekkürler tavsiye içinKizlar size bi tavsiye birakip kacacagim topikten :) hani boyle cok ozenip boncuklu battaniye. Gupurlu cok hos duran nevresim takimlarindan almayin anacim. Ozene ozene aldim simdi kullanamiyorum
Uyurken esimin orasina burasina batiyormus rahatsiz oluyormus
Gereksizmis
Maalesef paylaşamam aldığım yer izin vermiyor
Kızlar merhabalar herkese çok saçma bi sorunla geldim size gerçi sorunda değil kıskançlık benim ki yakın bi arkadaşım aldığı kıyafeti gösterdi bana o kadar yakışmış ki ışıl ışıl anlatamam sanki tüm gözler onda olacak gelin olarak ben sönük kalırmıyım kaygısı başladı bende ne saçma dimi ama ne biliyim dertleşmeye ihtiyacım var kızlar benim gibi hisseden var mı hiç
Ayy canım benim nasıl rahatladım şuan anlatamam :) tek olmadığımada sevindim :) göğüs sırt dekoltesi oldukça fazla onu kıskandım sanırım ben :)bende kıskancımdır biraz aslında ama şöyle düşünmeye çalış yakın arkadaşınsa demekki özenmiş senin düğünün için gitmiş güzel bi kıyafet almış kim ne yaparsa yapsın tüm gözler enin üstünde olucak o gün kimsenin senden daha güzel ve ışıl ışıl olması mümkün değil bence o gün sen istesen de sönük kalamazsın ki
Oo süper cnm erkenden halletmişsin gelinliğini,bizimkide 27 Temmuz bende anlastimda dikime baslanmadi henuz.Allah yardimcimiz olsun
Canım bence zayıflamak için gitmiyorsan git çünkü zaten son provaya kadar senin gelinliğinin arkasını ayarlamıyorlar. Yani diyetteysen bile dikebiliyorlar gelinliğiniYa inanamıyorum kızlar siz nasıl böyle erkenden hallediyorsunuz bu işleri : )) valla bravo, haziran 15 de düğün ve ben daha bir gelinlikçiye bile gitmedim... birazda kilo verme çabasında olduğum için ertelemeye çalışıyorum ama inşallah sonra geç kalmış olmam (mesela mart ayı itibariyle bakmak çok mu geç ki )
Canım bence zayıflamak için gitmiyorsan git çünkü zaten son provaya kadar senin gelinliğinin arkasını ayarlamıyorlar. Yani diyetteysen bile dikebiliyorlar gelinliğini
Kızlar nerdesiniz??
herkes kaçmış gibi gözüküyor değil mi :) benim hevesimi kaçıran birkaç takım şey oldu ben o yüzden bütün hazırlıkları yapmayı bıraktım burayyada uğramayı unutmuşum o yüzden
ya ama bana göre ufak bişey değil ki tam istediğim gibi bi düğün salonu buldum içeriğide diğerlerine göre çok iyi fiyatı çok çok iyi ama nişanlımn annesi ben orayı tutmam beğenmiyorum diye kestirdi attı hem sinirlendim hem bütün hevesim gitti şuan ne yapıcagımı da bilmiyorumHevesini kaçıracak şeyler olsa da sen her şeyini alıp hazır et bence. Sonra sıkışacak olan sen olacaksın. En iyisi umursamamak :)