- 8 Şubat 2019
- 25
- 8
- 38
- Konu Sahibi nanelilimonata
Yani bu sonuçta sizin düğününüz.Sen ve nişanlin ortak karar vereceksiniz.srn nisanlina guzelce anlat annesini ikna etmek onun görevi,bence tabikide senin istedigin olmali...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ama bana göre ufak bişey değil ki tam istediğim gibi bi düğün salonu buldum içeriğide diğerlerine göre çok iyi fiyatı çok çok iyi ama nişanlımn annesi ben orayı tutmam beğenmiyorum diye kestirdi attı hem sinirlendim hem bütün hevesim gitti şuan ne yapıcagımı da bilmiyorum
Kizlar merhaba bende bu yaz gelin olcam insallah :) ama gelinlik falan hak getire hic bakamadim 4 ayda mi dikiolarmis yaDiktireceksen hemen kaporayı ver çünkü 4 ayda dikiyorlarmış bana öyle dedi gelinlikçiler
Kizlar merhaba bende bu yaz gelin olcam insallah :) ama gelinlik falan hak getire hic bakamadim 4 ayda mi dikiolarmis ya
Kilolari verip bi ay kala bakim diyodum ama tamam o zaman :))Benim arkadasim gelinlikci. Eylulde evlenicem haziranda bakmaya basla dedi. Yani 4 ay onceden bakmaya baslarsan daha iyi olur.
Kilolari verip bi ay kala bakim diyodum ama tamam o zaman :))
Merhaba kızlar ben de yeni üye oldum :) 2019 eylül gibi düğünü düşünüyoruz ama bilmiyorum mekanı ancak nisan mayıs gibi tutacağız sanırım sizce yer bulabilir miyiz
Evet sanırım ortada kalacağız ama yapacak bir şey yok çünkü şuan tutulacak durum yokBende eylulde evleniyorum. Dugun yapmicam ama kina mekanini tuttum. Hatta istedigim gunde yer yoktu. Bir hafta sonraya attim tarihi. Kuafor bile doluydu dusun yani. Bence simdiden mekani ayarla sonra ortada kalirsin.
Ben daha tam anlamıyla başlamadım Eğer nişan yaptıysan ve kabarık tarz giydiysen kınanda bindallı tarzı tercih edebilirsin hafif kabarık olanlardanKızlar merhabalar nasıl gidiyor hazırlıklar ? Kına kıyafeti bakan var mı ? Düz mü kabarık mı tercihiniz?
Nişan evde oldu çok aşırı sade bi elbise giydim. Kınamda kabarık bişe düşünüyorum. Bindallıyı kına yakılırken giyeceğim düz zaten o yüzden kabarık düşündüm sizleri merak ettim :)Ben daha tam anlamıyla başlamadım Eğer nişan yaptıysan ve kabarık tarz giydiysen kınanda bindallı tarzı tercih edebilirsin hafif kabarık olanlardan
Hadi hayırlısı olsun benim 1 ay kaldı :)Merhaba hanımlar bende 2019 Ağustos gelini olacağım inşallah Heyecanlıyım ya çoook
Kızlar merhabalar, gelin saçı ve makyajı için Ankara'da görüşüp fiyat aldığınız yerler oldu mu? 3 aşağı 5 yukarı ne civarda fiyatlar ben birkaç stüdyoya sordum aldığım fiyatlar korkunçtu resmen (1500,2000,2500) o yüzden sizlere de sormak istedim :)